login |

Jövőre tényleg folytatódik a Veronica Mars!

2018. 09. 20. 23:05 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: hírek, video,

Mától hivatalos a 4. évad, ugyanis berendelte a Hulu!

Itt leírtunk szinte minden részletet, tehát a készítő, Rob Thomas és Kristen Bell is visszatér, így simán év híre volt, csak annyi változott, hogy mostanra tényleg be is rendelte a Hulu a 8 részes szezont. Bell Instagramon is bejelentette a dolgot, a videója megnézhető meg a tovább mögött. És elolvasható a kiadott történet is, ami szerint átívelős lesz a krimi, nem epizodikus.

Szóval: tavaszi szüneten levő turista diákokat ölnek meg Neptune-ban, amivel aláássák a város idegenforgalmi bevételét is. Az egyik elhunyt fiatal szülei felfogadják a Mars nyomozóirodát, hogy Veronicáék derítsenek fényt az ügyre. A gazdagok amellett vannak, hogy nem is kell a spring breaker idegenforgalom, hiszen túl zűrös tőle a város, miközben az a szegényebbek bevételének jelentős részét adja. Így természetesen a nyomozás is nehézkes lesz.

És akkor most az ígért videó.

4 hozzászólás Ne habozz!

Eva - 2018. 09. 21. 11:33

A story kijött könyvben is, Az ​ezer dolláros bikinivonal címmel volt, ha igaz. Ha meg nem az lesz, akkor még izgulni is lesz miért.

winnie - 2018. 09. 21. 13:00

nem könyvadaptáció lesz, legalábbis az a könyv teljesen másról szól, nem? ráadásul az jóval korábban játszódik, és a könyveket 98%-ban kánonnak tekintik.

Wyrr - 2018. 09. 21. 17:20

Hasonló az alap a könyvnél is: tavaszi szünet, egyetemisták, de nem gyilkosságok ügyében kezdenek nyomozni, hanem egy eltűnt lány után.

Néhány hónappal a film eseményei után játszódik.

winnie - 2018. 09. 22. 21:08

igen, meg is erősítette a készítő, hogy nem az lesz és 5 évvel a film után játszódik majd:

“Like The Thousand Dollar Tan Line, the mini-series will be set against a Spring Break backdrop, but TDTL is not the story we’re telling. We’re five years after the movie.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz