login |

Hírvasárnap – Sacred Games 2. évad! DuckTales 3. évad!

2018. 09. 23. 08:25 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Fejjel a falnak 1. évad
 • Premier: Michael Palin In North Korea S1, Paranormal Lockdown UK S1, Walking Britain’s Lost Railways S1, World’s Toughest Prisons S1, My Lottery Dream Home S5, Diners, Drive-Ins & Dives S29, Art in The Twenty-First Century S9 + Finálé: Killjoys S4 (vendégblogger?), Mr. Sunshine S1, TKO: Total Knock Out S1, The Unexplained S1, The Art Show S1
 • + kikerült a Mr. Inbetween első 2 része
 • Magyar premier – TV2: október Korhatáros szerelem 2. évad
 • Magyar premier – TV2: október Ninja Warrior Hungary 2. évad
 • Elindult a DC Universe streaming szolgáltatás, itt van róla az IGN részletes kritikája kitérva az interface-re, a kínálatrea, a képregényekre és az árazásra.
 • Megvalósul a Black Mirror – 3×01? Kínában afféle digitális diktatúra keretében be akarják vezetni a társadalmi hitelt (social credit) – itt van róla a cikk. UPDATE: Az Index is foglalkozott a témával. UPDATE2: Korábban pedig a Magyar Nemzet is.
 • Csődöt jelentett a TellTale Games játékfejlesztő cég, ami azt jelenti, hogy nem lesz semmi a bejelentett Stranger Things-játékból, de a hírek szerint pár ember megmaradt, hogy befejezhessék a The Walking Dead utolsó szezonját.
 • A Veronica Mars 4. évadja, mint írtuk, egy nagy ügyre fog épülni 8 részben, 5 évvel játszódik a tévéfilm után, és bár a sztori pár részlete hasonlít a The Thousand Dollar Tan Line című könyv (itthon: Az ezer dolláros bikinivonal  – itt a sztori hivatalos leírása) történetére, nem arra fog építkezni. És ezt nyilatkozta még a készítő: “Pony is included. Marcia Langdon is police chief and Neptune is finally incorporated.”
 • Julie Chen szándékai szerint ki fogja tölteni a Big Brother-ös szerződését, vagyis 2019. őszéig biztosan a reality-vel marad. De kollégáinak elmondta, hogy azon túl is maradni akar.
 • Megvan a Suits-spinoff, a Suits: Second City szereplőgárdája, a sorozatban Gina Torres mellett még állandó lesz Bethany Joy Lenz (a backdoor pilotban látott Rebecca Rittenhouse helyett), Morgan Spector, Isabel Arraiza, Eli Goree, plusz Chantel Riley, aki Angela volt a backdoor pilotban.
 • A Bodyguard nézettsége a kezdeti 6M-ról már 8M-ra emelkedett. Az össznézőszám pedig 10,4M-ról 11M fölé ment. (Itt kéne megjegyeznem, hogy Jed Mercurio-nak, a készítőnek van egy másik zseniális sorozata is, a Line of Duty – itt vannak a kritikáink róla.)
 • Az idei Emmy-díjak közül az HBO és a Netflix 23-at vitt haza – utóbbi 7-et a vasárnap átadottak közül, míg az HBO 6-ot. Utánuk az NBC 16-ot, az FX pedig 12-t. A streaming platformok közül az Amazon 8, a Hulu 4, a YouTube és az Apple Music 1-et kapott.
 • Román feldolgozást kap a török Ezel.
 • A 44. évadra csatlakozott a Saturday Night Live íróstábjához Alan Linic, Alison Gates, Eli Mandel és Bowen Yang – mind imprós háttérrel.
 • A Netflix berendelte a Sacred Games 2. évadját.
 • A Disney Channel berendelte a DuckTales 3. évadját – még az S2 premierje előtt.
 • Ian Goldberg és Andrew Chambliss, a Fear The Walking Dead showrunnerjei beszélnek a legutóbbi részről.
 • A Big Brother US legutóbbi kieső nyilatkoznak: egyeske + itt is, ketteske + itt is, hármaska, négyeske.
 • Sera Gamble, a You készítője beszél az 1×02-ről. Lou Taylor Pucci (Benjy) is mond a részről ezt-azt.
 • Teljes lett a NatGeo-s The Hot Zone szereplőgárdája. Julianna Margulies mellett még állandó szereplő lesz Noah Emmerich, Robert Sean Leonard, Liam Cunningham, Topher Grace, James D’Arcy, Nick Searcy, Paul James, Robert Wisdom.
 • A The Oath 2. évados visszatérő szereplői: Dilshad Vadsaria, Sebastian Zurita, Erik King, J. Anthony Pena, Richard Burgi, Rich Paul és Carlos Sanz.
 • Interjú: Norm Macdonald (a Norm Macdonals Has a Show műsorvezetője), Thuróczy Szabolcs (Attila – Aranyélet), Raphael Bob Waksberg (a BoJack Horseman készítője), Travis Tope (Kevin – American Vandal), Leslie Grossman + még egy (Coco – American Horror Story: Apocalypse),
 • Az Egynyári kaland 4. évadja 8 részes lesz.
 • Új sorozat: Them – Amazon (2 évados berendelés!), évados horrorantológia, készítő: Little Marvin, executive producer: Lena Waithe. Az 1. évad címe Them: Covenant lesz. Az 1953-ban játszódó történet főhőse egy fekete házaspár, akik Észak Karolina államból a fehérek lakta Los Angeles-i környékre költöznek gyerekeikkel. A látszólag idillikus helyszínen lévő új házuk azonban gonosz erők (valódi és természetfölötti egyaránt) táptalaja lesz, amik az elpusztításukkal fenyegetik őket.
 • Pilotszkript – utána sorozatberendelés: cím nélküli dráma – Amazon, készítő: Kevin Kwan és David Sangalli, showrunner: Will Graham, egy globális dráma Hongkong legbefolyásosabb és leghatalmasabb családjáról, valamint az általuk irányított üzleti birodalomról.
 • Tévésorozatot, egész pontosan romantikus dramedy-t tervez készíteni a Lively McCabe Entertainment és a Primary Wave a The Plain White T 2006-os slágeréből, a Hey There Delilah-ból (videóklip). A készítő Jeremy Desmon lenne. Afféle modern tündérmese egy távkapcsolatról, mely kiterjeszti a dalban foglalt történetet.
 • A Netflix berendelte 6 részre a Historical Roasts-ot, ami egy los angeles-i színpadi komédia show-n alapszik, ami 2014 óta fut. A készítők között ott van Jeff Ross is, a koncepció az, hogy A-listás komikusok roast-olnak, azaz aláznak benne történelmi személyiségeket, mint Lincoln, Mózes, Tupac, Shakespeare vagy Michael Jackson.
 • Fukushima nagyon nincs oda, ahogy a várost ábrázolták a Netflix-es Dark Tourist című dokusorozatban, és lépéseket tervez ennek kapcsán.
 • Az HBO 10.12-től négy különkiadást ad ki hetiben a Pod Save America című podcast alapján Jon Favreau, Jon Lovett, Dan Pfeiffer és Tommy Vietor házigazdáskodása mellett.

23 hozzászólás Ne habozz!

ZöldM4cska - 2018. 09. 23. 08:33
speranza - 2018. 09. 23. 08:48

A “social credit” ötlete egészen döbbenetes. Nem láttam a Black Mirrort, de az ilyen hírek után talán jobb is. Nyugodtabban alszok, ha nem látom az elképesztőbbnél elképesztőbb víziókat a jövőről, mert a valóság már önmagában is elég sokkoló.

winnie - 2018. 09. 23. 08:59

köszi, linkelem.

WillTraveler - 2018. 09. 23. 09:06

“Megvalósul a Black Mirror – 4×01?”
A 4×01 az az USS Callister, amiről a cikk szól az a 3×01 (Nosedive)!

Ayrons - 2018. 09. 23. 09:06

A Walking Dead se készül el, a második részt kiadják és kasza az is. Egyedül a Netflixnek gyártott Minecraft Mode készül el.

devy - 2018. 09. 23. 09:08

a FilmCafe elkezdi adni a 12 Majom sorozatot Október 1-től természetesen a 2.évadtól nappi 2 részt hm kitudja lehet hogy végre elkezdik a 3. és a 4.évadot is??Jó lenne
2 hét múlva az Rtl Spike leadja a Vámpírnaplók 7.évadát hm kitudja lehet hogy másnap mindjárt adni fogják a 8.évadot is??

dochollywood - 2018. 09. 23. 09:11

Szürke Féreg (alias Jacob Anderson) egész ügyes dolgokat művel szabadidejében:

https://www.youtube.com/watch?v=j6jJ36uei1Y

Anonymus - 2018. 09. 23. 09:26

Már valamilyen szinten megvalóósúlt amugy Kínában. A nagyobb parkokba és közösségi helyekre már csekkolnak mindenkit belépéskor, rendesen sorba kell állni az csak az arra “méltókat” engedik be.

dochollywood - 2018. 09. 23. 09:32

Félig-meddig országos tévépremier.

Babilon Berlin (1. évad) – Epic Drama (okt. 18.)

Feri - 2018. 09. 23. 09:44

Azok a sorozatok, amik a magyar premierdátumok között nincsenek, azoknál valahol utána lehet kérdezni, hogy tervben van-e hozzá a szinkron?
Most konkrétan a Last Man Standing 5. és 6. évadaira gondolok, és esetleg a hamarosan visszatérő új szezonra.

kiskiraly - 2018. 09. 23. 09:52

Nem tudom mennyire az év híre, de a Comcast rálicitált a Skyra a Fox Disney ellenében így ő lettek a többségi tulajdonos.

Nagyjából annyi a sztori, hogy Sky-t 39%-ban birtokló Fox ajánlatot akart volna tenni a maradék részvényesnek a Sky felvásárlására, de akkor pattanti ki a Murdoch-hoz közeli újság lehallgatási botránya. A brit versenyhatóság erre nem egedélyezte a deal-t.
Vagy 2 évig nem volt haladás, amikor a brithatóságok engedélyezték a 3 körös vaklicitet a felvásárlásban érdekelt cégeknek. 3. körre a Comcast többet kínált, mint a Fox/Disney. Ennek eredményeképp a Sky vezetőség az tanácsolja a maradék részvényesének, hogy majd fogadják el a Comcast-dealt.

Így a Comcast megszerzi a 23 millió előfizetővel bíró Sky-t Európában. (Ha már az USA-ban nem sikerült megszerezni a Fox-ot)
https://deadline.com/2018/09/comcast-sky-deal-1202469545/

kiskiraly - 2018. 09. 23. 09:52

*ő lett

winnie - 2018. 09. 23. 09:58

feri: persze, csak nem nagyon szokták elárulni. rákérdezhetek a csatornánál és a stúdiónál is, hátha mondanak valamit.

Desmond Wallace - 2018. 09. 23. 10:14

“2 hét múlva az Rtl Spike leadja a Vámpírnaplók 7.évadát hm kitudja lehet hogy másnap mindjárt adni fogják a 8.évadot is??”

Egyelőre nem jön.

Október 8-tól ilyen lesz az RTL Spike műsora esténként:

Hétfő: The Walking Dead 9. évad
Kedd: A visszatérők 3. évad
Szerda: Vikingek 3. évad
Csütörtök: iZombie 2. évad
Péntek: The Walking Dead ismétlés

Feri - 2018. 09. 23. 10:39

winnie: Azt megköszönném.

dochollywood - 2018. 09. 23. 10:43
Elijah - 2018. 09. 23. 11:00

Úgy tűnik, hogy október 22-én a Netflix leveszi a The Vampire Diaries-t a kínálatából. Chaten mgkérdeztem, és kiderült, hogy lejár az engedélyük a sorozat streamelésére, de még dolgoznak azon, hogy ez ne így legyen. Amit mindenkitől kérnék, aki ezt a hozzászólást észreveszi, az az, hogy keressétek meg ezt az oldalt: https://help.netflix.com/en/titlerequest . Itt lehet kérni a sorozatot, és értelemszerűen nagy igény esetén nagyobb az esélye, hogy nem veszik ki a kínálatból, vagy ha igen, akkor később visszakerül. Nagyon megköszönném mindenkinek, aki ebben segítene.

Desmond Wallace - 2018. 09. 23. 11:34

Tegnap indult a Dunán a Gasztroangyal új évada.

Ma 18 órakor indul az M5-ön a Reviczkyvel az erdőben című ismeretterjesztő sorozat.

winnie - 2018. 09. 23. 12:23

ahogy nézem, a reviczky nem premier, hanem az echo tv-s sorozat.

DarkEagle - 2018. 09. 23. 12:26

A Telltale még nem biztos hogy lehúzza a rolót mert tegnap olvastam hogy a megmaradt emberek elkezdtek “teázgatni” az Ubisofttal. Szóval lehet hogy mégis megmaradnak a játékok. A Stanger Thingsnek tudnék örülni, a TWD meg sose érdekelt még sorozatként sem.

Amúgy most már sokadjára kérdem meg mert senki se válaszol de lesz valamikor Iron Fist S2 kritika vagy mi? Ha nincs rá ember akkor kérjetek fel valakit vagy mondjátok hogy kell és akkor beküldök egy pár mondatos cuccot hogy ki lehessen beszélni az embereknek.

Desmond Wallace - 2018. 09. 23. 13:14

Holnaptól már 15 órakor kezdődik a KérdezŐ a Viasat3-on.

winnie - 2018. 09. 23. 15:17

a levételek kapcsán fura volt, hogy írták, hogy leszedik múltkor a transformers animációkat, erre most meg visszakerültek.

DarkEagle - 2018. 09. 23. 18:33

Látom nem nagyon érdekel senkit se az Iron Fist kritika. Akkor jó, én nem erőltetem. Nyilván jó az ha egy sorozatos oldalon nincsenek naprakészen a sorozatos dolgok. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz