login |

Star Trek: Short Treks az elvonási tünetek enyhítésére

2018. 09. 23. 17:55 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video, ,

A Star Trek: Discovery csak jövőre folytatódik, így, mint azt írtuk korábban, az addig hátralevő időt igyekszik egy rövid formátumú sorozattal kitölteni a CBS All Access (még mindig borzasztó név egy streaming szolgáltatónak).

A Star Trek: Short Treks 4, a Star Trek-univerzumban játszódó rövidfilmet jelent, amiknek nem csak a promója van a tovább mögött, de a magyar nyelvű leírásuk is, amikből kiderül, hogy kikről fognak szólni. (Az 1×04-et Rainn Wilson rendezte.)

10.04 “Runaway” — A U.S.S. Discovery fedélzetén Tilly zászlós (Mary Wiseman) váratlan vendégbe botlik, aki segítségre szorul. Az így egymásra találó, valószerűtlen páros tagjaiban több közös van, mint ami első látásra feltűnik.

11.08 “Calypso” — Miután Craft (Aldis Hodge) egy számára ismeretlen gyengélkedőn tér magához, felfedezi, hogy egy magára hagyott űrhajón van, és egyetlen társa, valamint reménye a túlélésre egy számítógép mesterséges intelligenciája.

12.06 “The Brightest Star” — Még mielőtt az első Kelpienként csatlakozott volnt a Starfleethez, Saru (Doug Jones) egyszerű életét élt a szülőbolygóján a Kmaniaron az apjával és a húgával. A fiatal, leleményes és kíváncsi Saru kilógott sorstársai közül, és arra vágyakozott, hogy megtudja mi van a faluján kívül, ami nem várt útra terelte életét.

01.03 The Escape Artist — Harry Mudd (Rainn Wilson) visszatérve a bevált recepthez, a rabláshoz és átveréshez, veszélyes helyzetben találja magát egy ellenséges űrhajón – pont időben ahhoz, hogy a legújabb átverését kipróbálja.

Tartalék:

4 hozzászólás Ne habozz!

Szkifi - 2018. 09. 23. 20:58

Arról lehet tudni valamit, hogy az USA-n kívül (pl nálunk) ezt is adni fogja-e a Netflix?

winnie - 2018. 09. 23. 21:49

jó kérdés. nincsen feltüntetve a kínálatban, de talán az std ernyője alatt jön.

Ace - 2018. 09. 24. 11:16

Kellően érdekesnek tűnik mindegyik.
Az biztos hogy 10-15 perces epizódhoz kreatívnak kell lenni. Kár ,hogy nem hosszabbak én jobban örültem volna 4db 40percesnek de a semminél ez is több :)

Agent Coulson - 2018. 09. 24. 11:41

Jobb lenne ha a 2.évadra koncentrálnának az ilyen hülyeségek helyett és gatyába ráznák inkább a sorozatot..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz