login |

Hírkedd – Harlots 3. évad! Quacks-kasza!

2018. 09. 25. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Az ifjú Sheldon 2. évad,
 • Premier: The Voice S15, Manifest S1, The Resident S2, The Big Bang Theory S12, Young Sheldon S2, Magnum P.I. S1, Bull S3, The Good Doctor S2, Murdoch Mysteries S12, Frankie Drake Mysteries S2, Danger Mouse S3, Becca’s Bunch S1, Shifting Gears with Aaron Kaufman S2, Halloween Baking Championship S4, Dancing With The Stars S27, Secrets S5, Bravo’s Play By Play S1, 22 Minutes S26, Absolutely Ascot S1, A1 Britain’s Longest Road S3 + Finálé: In The Cut S4, ATL Homicide S1, The 90’s Greatest S1, + már normálisan hétfőn volt a 9-1-1
 • Magyar premier – HBO GO: 10.11 Spencer (All American) 1. évad,
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 10.01 Kikiwaka tábor (Bunk’d) 3. évad
 • A TV2 berendelte a Legyen Ön is Milliomos új szezonját. Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. És abból, hogy már most megy a casting, szerintem ősszel látható is lesz. A nagy kérdés, hogy hetiben vagy napiban. (És persze az is, hátha valaki tudja a választ, hogy miért nem erőltetik idén az Áll az alku!-t.)
 • Lehet, hogy közeleg a Modern Family kaszája? A színfalak mögött ugyanis egyre előrehaladottabbak egy 11. évados berendelésre vonatkozó tárgyalások, mely szezon rövidebb és egyben utolsó lenne. Mondjuk 18 részes.
 • Cary Joji Fukunaga nem fog visszatérni rendezőnek, ha a Maniac kap egy 2. évadot. Alapból a sorozat mininek van szánva, de ha a Netflix akar folytatást, a készítőn nem fog múlni. Csak Fukunaga abban már nem lesz benne. Főleg, hogy most James Bond-ot fog rendezni, de ezt még előtte nyilatkozta, és igazából az az infó, hogy lehet 2. szezon. UPDATE: Na, ennyit erről? Persze semmi nincs kőbe vésve, de Patrick Somerville, a készítő szerint nem lesz folytatás. Majd kiderül.
 • Rob Thomas, a Veronica Mars készítője szerint a VM-könyvek 98%-ban kánonnak tekinthetőek, tehát, ami azokban megtörtént, az a VM-sorozat univerzumában is megtörtént.
 • A The First, ha kap 2. évados berendelést, akkor az űrhajósok mellett (akik talán a Marsra is eljutnak) továbbra is mesélni fog földi történeteket az otthon maradtakról, illetve az ottani irányító személyzetről.
 • Robert ‘Bob’ Greenblatt lelép az NBC nagyfőnöki pozíciójából, és minden bizonnyal producerként folytatja. Utódja Paul Telegdy és George Cheeks lesz.
 • Sandra Bernhard (Judy Kubrak) állandó szereplőnek lett kiemelve a Pose 2. évadjára.
 • A TvLand megvette kábeles utósugárzásra a The Goldbergs-re.
 • A Maroon 5 fog fellépni a Super Bowl LIII szünetében.
 • A Twitter 40 perces heti élő műsort fog indítani a BuzzFeed készítésében #What2Watch címen, ami angol produkció lesz, és azzal fog foglalkozni, hogy mit érdemes nézni a tévében.
 • A Hulu berendelte a Harlots 3. évadját.
 • A BBC2 elkaszálta a Quacks-ot.
 • Derek Simonds, a The Sinner készítője beszél a 2. évados zárásról.
 • Beau Willimon, a The First készítője beszél arról, hogy miért csak “akkor” került sor “arra”.
 • Jeff Probst, a Survivor műsorvezetője mutatja be a tribal council helyszínét.
 • Pilotrendezés: Andy Ackerman – The Conners (ABC),
 • Interjú: Billy Magnussen (Jed – Maniac), Catherine Keener (Kase – Forever), Raphael Bob Waksberg (a BoJack Horseman készítője), Mandy Moore (Rebecca – This Is Us), Gordon Ramsay (a Hell’s Kitchen műsorvezetője),
 • Állandó szerep: Monica Raymund – P-Town (Starz), Sinqua Walls, Jason Dirden, Iantha Richardson, Christopher Jefferson, Katlyn Nichol, Jelani Winston – American Soul (BET)
 • Vendégszerep: Sharon Rooney – No Offence, Luke Perry – Criminal Minds (megint), David Lambert – Good Trouble (mint Brandon), Eva Longoria – Grand Hotel, Geoffrey Owens – NCIS: New Orleans, Bob Saget – Shameless,
 • A Got Talent-ből ismert Freelusion októberben Magyarországon is fellép az Amar The Lighthunter című műsorukkal. A 10.12-13-i Erkel színházas előadásaikra itt lehet jegyet váltani.
 • Sorozatberendelés: P-Town – Starz, készítő: Rebecca Cutter, showrunner: Gary Lennon executive producer: Jerry Bruckheimer, egy keményen bulizós leszbikus nőről, aki halászati ügyekkel foglalkozó szövetségi ügynök és jelvényével és fegyverével turista csajokat csábít el. Nem túl lelkesed dolgozik és várja a nyugdíjat, amikor minden megváltozik: talán egy holttestet az öbölben, és egy ronda, herointerjesztős ügy közepébe csöppen.
 • Új sorozat: The Light The Accident – Channel 4 / Hulu, 4 rész, angol, készítő: Jack Thorne (ez fut a National Treasure 3. évadjaként), egy egykor prosperáló wales-i közösségről, melyet katasztrófa ér, ami több gyerek életét követeli, s mely a harag, illetve a bűnbak-keresés hatására teljesen szétszakad. A sorozat amellett, hogy a fogyatékosságra fog koncentrálni, feltárja a politikai és személyes tényezőket, melyek az eseményhez vezettek.
 • Az Entertainment One megvásárolta Lights képregényének, a Skin&Earth-nek a tévés adaptációs jogait. Egy reménytelen, jövőbeni posztapokaliptikus világban a reményt kutató lányról, aki románcok és szekták, istenek és halandók között csak egy jó borscsot (??) akar találni, s eközben a szeretői által felfedett sötét ösvényre téved, mely egy kifacsart fantasy világot fed fel szeme előtt – és saját valódi természetét. A soundtracket a Lights albuma fogja biztosítani.
 • Az MTV-n YO! MTV Raps felélesztésre kerül – globálisan. Először Angliában startol el a spinoff, ezt német, afrikai és délkelet-ázsiai változat is követni fogja jövőre.
 • Az A&E 11.18-án mutatja be The Impeachment of Bill Clinton című 6 részes dokusorozatát, amiben Monica Lewinsky is fel fog tűnni, valamint az a Juanita Broaddrick, aki azt állította, hogy Bill Clinton 1978-ban megerőszakolta őt.
 • Az A&E újabb 150 részt rendelt be a Live PD-hez.

15 hozzászólás Ne habozz!

Exorcist - 2018. 09. 25. 10:32

A LÖIM nem RTL-es licenc volt? Vagy ennyi idő után lejárnak a jogok és szabad a rablás?

Kissur - 2018. 09. 25. 11:01

És ha már LÖIM, akkor Gundi most nem a Viasatnál van? Vagy ez csak egy műsorra szól, és nem csatornára?

winnie - 2018. 09. 25. 11:26

loim: persze, veges a licenc ideje.

gundel takacs nem alkalmazott elvileg, hacsak nem sportriporterkedik meg. szabaduszokent leszerzodtethetik, ha eppen raer. o megteheti, hogy nem kap havi fizetest, mert tudja, hogy van ra kereslet. megy is erte gondolom, a harc. (tavaly eleg latvanyosan ki is hirdettek, hogy lett egy menedzsmentje, akik kezelik a szerzodeseit.)

Jesustomer - 2018. 09. 25. 11:29

Már nem ők kezelik a szerződéseit mert nem volt jó dolog a kettőt összemosni. Vagy épp fordítva, ők kezelik a szerződéseit de a többit nem.

asd - 2018. 09. 25. 11:58

Az Áll az alku legutóbb elég közepes nézettséget hozott, gondolom azért nem erőltetik.

kiskiraly - 2018. 09. 25. 12:38

Előző nap írtam, de itt egy hosszú részletes cikk a BBC-s Bodyguard sikeréről

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-45622655

Necridus - 2018. 09. 25. 13:04

Bocsi a tolakodásért, a Young Sheldon-ról vártok írást? Mert tavasszal én írtam a zárót, viszont most nem látom, hogy vendégbloggert kerestek rá.

winnie - 2018. 09. 25. 13:05

necridus: gondoltam, írok egyet róla, pont most nézem, de meglátom, hogy lesz-e gondolatom róla, és jelzek, ha kell.

winnie - 2018. 09. 25. 13:06

asd: a közepes a tv2-nek jó, de én inkább nem rossznak és megbízhatónak mondanám, főleg, hogy tavasszal későn volt.

Necridus - 2018. 09. 25. 13:12

winnie: Rendben :D tegnap-ma beküldtem Luke Cage S2 Iron Fist S2 zárást és TBBT S12 kezdést közben :D

Kissur - 2018. 09. 25. 14:31

Befejeztem a Rob Riggle’s Ski Master Academyt. Pfúh, ez aztán rossz volt! A trakton 4 részre adtam 5/10-et 4 részre 6/10-et.
Viszont az introja kegyetlen jó, és fülbemászó. Azt veszem észre magamon, hogy csak úgy elkezdem dúdolni. :D Sajnos az volt minden rész legjobbja.

juhaszvik - 2018. 09. 25. 14:51

winnie: kitartást winnie. gondolom ez egy nagyon húzós időszak neked, nektek, de remélem, hogy csak azért, mert egy-két kommentelő nem ért valamit (az sj működését, a leírt szavakat, önmagukat, a világot stb.), attól még nem veszítitek el a fókuszt.
szinte minden cikket olvasok (reality annyira nem érdekel, de ha feltűnik valami új, érdekes koncepció abba belenézek), általában a munkahelyemen, tízórai, uzsonna közben, megelőzve a napi általános tájékozottság bővítést (= még a híroldalak előtt), és ennek már sok-sok éve.

szívesen írnék kritikákat én is (és nem csak azért, hogy besegítsek), próbáltam is, de ha már a saját szűrőmön sem megy át, akkor lehet nem ez az én műfajom :)

Silver-sama - 2018. 09. 25. 15:18

Én már félek kritikát írni, mert soha nem kerülnek ki, és visszajelzést sem kapok, hogy hol rontom el :(

kiskiraly - 2018. 09. 25. 15:22

Flight of the Concorde előadás a Late showban
https://www.youtube.com/watch?v=i8iK1rhfYpI

Hiányoztak…

Yuri - 2018. 09. 25. 16:54

Amerika Huangjai 4. évad szinkronosan mikor jön ?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz