login |

Pilot: Magnum P.I.

2018. 09. 25. 18:20 - Írta: human

35 hozzászólás | kategória: 2018/19, kritika, pilot-mustra,

It’s only breaking the law if you get caught.

(A másik pilotkritikánk itt olvasható.) Ezt a sorozatot gyorsan le lehet tudni: akinek tetszik a Hawaii Five-O, de új karaktereket akar, az repüljön rá a Magnum új, CBS-es változatára. Aki egy az elődjét tisztelő sorozatot, annak nincs jó hírem.

Persze lehet azt mondani, hogy a régi Magnumban meg itt is nyomoznak, de a Fast & Furious-re hajazó akciójeleneteket nem illenek a névhez. Hogy egy klasszikusabb krimi mennyire működne 2018-ban, ami csak a főhős sármján nyugszik, az már más kérdés. Vagyis arra is van jó pár példa, szóval akár meg is próbálhatták volna.

Az eredetit nem ismerőnek a sorozat alapfelállása annyi, hogy egy egykori katona magánnyomozgat Hawaii-n. Bár a pilot pont nem a legjobb példa erre, szóval valamennyire kíváncsi vagyok, hogy merre viszik a 2. részben, bár lehet, hogy nem fogom megnézni. A receptet a régi bajtársai dobják fel, és annak a gazdag írónak a gondnoka, akinek a vendégházában lakik afféle biztonsági őrként Thomas Sullivan Magnum.

Félretéve a hasonlítgatást, és magában kezelve a sorozatot csak azt tudom mondani, hogy a lehető legtipikusabb országos csatornás akciósorozat. Trükkökben egyre jobbak a tévések, de persze még mindig nem érik el a mozis szintet, és stílus legrosszabbjaival ellentétben itt még a karakterek is kedvelhetőek.

Mondom, levettem a nosztalgia szemüveget, mert még azt is ki merem jelenteni, hogy az új női gondokkal sincs gond. Nem egy Jonathan Hillerman, de az itteni dinamikába illik a visszavonult MI6-ügynök. Ez amúgy a másik gondom a kezdés közepessége mellett: túl sok mindent felfedtek az első részben. Szerintem hiba volt.

Avagy hiába értem, hogy a bajtársiasság volt a fő téma, ha az a bizonyos haláleset nekünk nézőknek semmit sem jelentett. És valahogy a színészek sem tudták eladni a dolgot. Inkább csak mondogatták, hogy bajtárs így, fontos ügy meg úgy, de ez nem így működik. Például tegnap néztem a The Firstöt, az is halállal kezdődik, és zseniálisan vezették fel, sokkal jobban hatott addig pár random ember elvesztése, később árnyalták a képet, mint itt Magnum bajtársáé.

Értem, hogy nem mindenki jó író, de az országos sorozatoknál ott van az is, hogy mondjuk 10 rész alatt megkedvelik az emberek a karaktereket. Addig lehettek volna izgalmas ügyek, csak ki tudnak találni más pörgős akciót, és akkor valami félévadfináléban, vagy sweeps alatt felfedhették volna Higgins múltját a pilotban látható ügy közben.

A lényeg, hogy ez nekem túl tipikus még magában is, ha kiveszem belőle a név múltját. Nézhető, aki szereti az országos tévéken futó akciósorozatokat, annak talán még ajánlott is, de részemről simán 5/10. Objektívebben talán egy 6-os elférne rá, mert nagy gond nincs vele, de igazán javasolni nem tudom.

35 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 09. 25. 11:34

nekem ez csak 5/10. teljesen korrekt, helyesek a karakterek. textbook pilot, de nem az en stílusom a kamukrimi, ahol a sztorit úgy gördítik előre, hogy ha probléma van, akkor hallomás útján információt szereznek, ami máshol hackerkedés, az itt betörés, tudakozódj utána az ismerőseidnél, hívd fel a kémbarátaidat.

semmi baj nincs ezzel, csak ez annyira nem kihívás az íróknak, én meg szeretem, ha megerőltetik magukat. (persze nyilásn csak arról van szó, hogy a nyomozás díszítés, a lényeg a hangulat, a poénok, az akció és a karakterek.)

(megjegyzés: nekem, mivel egy vagy két évtizede nem találkoztam vele, nyilván semmit nem jelent, hogy volt eredetije a sorozatnak. bár persze szemben egy H50-val, ezt ismertem, emlékszem rá, biztos, hogy néztem is egy ideig, de a többséggel ellentétben, nem láttam mostanság részeket belőle, és nem hiszem, hogy annyira színvonalas lett volna, legalábbis inkább kellemes, limonádé kategória volt, csak azért mert emlékszem a színészekre és a karakterekre, nem lesz több. viszont a tiszteletben tartást, amit ír human, nem tudom értelmezni. ha valami ugyanolyan, akkor az lehet az – másnak meg “nincs ötlet” vagy koppintás. ugyanígy van sapka/nincs sapka az, ha valamit változtatnak:)

DenisaW - 2018. 09. 25. 17:49

Nos, igyekeztem szeretni a pilotot, csak nem jött össze..
Ha egy sima, nem Magnum utánzat soriként kezdik el tolni, akkor szerintem simán nézős lenne, de így?! Nemcsak az a baj vele, hogy meg sem közelíti az eredetit, hanem az is, hogy kínosan igyekszik olyan lenni, miközben pedig szeretne valami újat alkotni. Ez a kettő viszont egyszerre nem megy. Ha értékelnem kellene, akkor abból a szemszögből nézve, hogy ez a Magnum P.I., akkor a legpozitívabb hozzáállással is kap egy 4/10-et, de tényleg ez a maximum. Ha afelől közelítem, hogy egy random új magánnyomozós sori is lehetne a Magnum utánzat helyett, akkor egy 5 vagy akár 6/10-et is kapna. Magnumnak harmatgyenge, idegesítően erőlködik az lenni, de annyira mégsem akar az lenni. A ferráris téma kifejezetten borzalom, leginkább az, hogy valamiért kényszert éreztek arra, amit tettek.. :(
A karakterek között kémia nem nagyon van, mondanám, hogy van valami dinamika közöttük, de túlzásokba nem esnék. Viszont a két kutya egyszerűen tökéletes. :D A legjobbak az egészben, de tényleg. :) Ott legalább jó volt a casting.
Higgins viszont fáj, tényleg, érthetetlen, hogy miért nő, miért akarják, hogy hozza az eredeti Higgins karaktert, ami mondjuk esélytelen. :(
Tudom, hogy egy sorozat nem dolgozik akkora költségvetéssel, de a CGI itt-ott nagyon nem jól sikerült, nézni is rossz. Hawaii azonban még mindig fantasztikus.
Kíváncsian várom, hogy csak én láttam e ennyire erőltetettnek, és éreztem ki ezt a fura kettősséget, vagy mások is.
Tippre azt mondom, hogy nem fog nézettségi rekordokat dönteni, talán a középmenyőzbe felhúzza a Magnum név, de fel nem ér hozzá, az biztos.
Sajnálom, mert jó lett volna egy olyan laza, könnyed krimi, mint ami anno volt a Magnum, manapság nem nagyon vannak ilyenek. Valahogy azt a hangulatot nem sikerült visszahozni. :(

Alain Prosztó - 2018. 09. 25. 18:58

Hát, ez 100%-ig az, amit az előzetes után vártam. Sajnos.

Nem az a baj, hogy remake/reboot, hanem hogy nincs hangulata, a látványvilág semmilyen, a történet egy kliséhalmaz, az arcoskodó főszereplők kínosak, a szövegek pedig bénák.
Nekem is pont az F&F-filmek jutottak eszembe róla, mert azoknál is ugyanez a recept: 0% sztori + 50% menőcsávők + 50% akció.

Részemről ennyi volt, ebből többet egy percet se.

Alain Prosztó - 2018. 09. 25. 19:05

Szerintem nem baj, hogy Higgins csaj lett. Vagy legalábbis nem ez a baj. Sokkal inkább az, hogy nem igazán szerethető a karakter, mert túl tökéletesre írták (szociálpszichológiai alapvetés, hogy a kicsit defektes dolgokat sokkal jobban szereti az ember): csinos, simán lever két-három keménycsávót, pedig közben meg is lövik, és mindig van egy odavágó csípős beszólása Magnumnak. Mondjuk ettől a jelenségtől gyakorlatilag az összes főszereplő szenved.

Itt kell megjegyeznem, hogy borzasztó, amit Tanaka hadnagyból csináltak. Az eredeti egy baromi karakteres figura volt, itt meg lett belőle egy tizenkettő-egytucat senki.

winnie - 2018. 09. 25. 19:14

tényleg? nekem abszolút bejött, jópofa figura. valamit mindenképp változtatni kellett, mert egy hasonló figura révén csak az összehasonlítgatás lett volna, itt pedig ugyanaz a dinamika, mégis más. amíg nem realizálódik semmi komoly, addig ez a flörtölős plusz réteg is jó, de félő, hogy azért hintették el a magvakat, mert virágbaborulást terveznek. de ne legyen igazam. vagy legyen, ha a maradó nézők shippelni akarnak.

MrKrabs - 2018. 09. 25. 19:20

Az a baj, hogy Tom Selleck sokkal karakteresebb színész volt az új Magnumnál. Higginsszel sem az a baj, hogy nő lett, hanem az, hogy a régi szintén sokkal jobb volt.

A régi sorozat is azzal kezdődött, hogy megölik az egyik bajtársát. Csak azt valahogy meg tudták úgy csinálni, hogy érdekeljen. (Ezt az egy részt újra néztem.)

Ebben meg nem működik, mert gyengék a színészek. Nem azon múlik, hogy az első részben történik vagy tíz rész múlva… Tíz rész múlva sem tudták volna hitelesen előadni.

Ha Magnumot akarnék nézni hétről-hétre, akkor lehet a régit kezdeném elölről.

human - 2018. 09. 25. 19:33

“Tíz rész múlva sem tudták volna hitelesen előadni.”

ugyanígy adták volna elő, csak addigra önkéntelenül is ismeri már az ember a karaktert, így kicsit talán érdekli a sorsa az itt látottakkal ellentétben (az első részből a tengerre emlékszem:)

winnie - 2018. 09. 25. 19:43

szerintem elég irreleváns a dolog, nem nagyon kellett a sorsával foglalkoznunk, elég hamar eldőlt. oké, minket nem tört össze, de nem is ez volt a lényeg, azt láttuk, hogy őket miképp érintette, ez számított. (az, hogy betoltak egy ismert színészt, akiről tudni, hogy nem főszereplő, előre is vetítette:)

nyilván szubjektív, de a színészeknél én nem láttam semmi gondot. TC egyelőre pár poénra volt leszűkítve, rick kapott némi magánszámot, zachary knighton szerintem simán jó lesz ide, viszont a két főszereplő simán hozta a nekik kiosztott karaktert. azt simán elhiszem, hogy ez a magnum (egyelőre?) közelébe sincs tom selleckének, szóval karakter szinten elcsúszhat a dolog, de nekem jay hernandez, bár lehet, hogy csak a narráció miatt, el tudta adni a nyomozót. higginst meg már írtam, lehet, hogy vakok között volt félszemű, de eddig ő a legjobb, bár nyilván hálás a karakter.

Latza - 2018. 09. 25. 19:44

Ha azt vesszük, hogy a H50 simán le tudott kötni annó a pilotjával (és azóta is), ez harmatgyenge lett. Zárójelben: meg is volt az első Hawaii Five-0 crossover Noelanival. :)
Tényleg a kínos régivel egyezőségre törekvés az egyik legnagyobb baja, mert hogy még a neveknek is ugyanazoknak kell lenni, az teljesen felesleges.
Meg ez, hogy akkor most minden részben összetörnek egy Ferrarit. Vagy nem is, legyen kettő (az évadzáróban egy egész hajórakomány! XD)
Szóval ez nálam kasza. De homályos emlékeim alapján az új MacGyver-ről is hasonló véleményem volt, biztos lesz, akiknek így is tetszeni fog.

Izés, és más is úgy hallotta, hogy mikor Magnum elviszi a 308-ast, Higgins úgy köszön el tőle, hogy “”viszlát”?

payskin - 2018. 09. 25. 20:37

Nincs 5 perce, hogy elkezdtem nézni. 3:42-nél kaszáltam. Nem. Nem, nem és nem.

winnie - 2018. 09. 25. 20:54

payskin: csak 15 másodpercet kellett volna tovább nézned, és akkor minden a helyére került volna:) (már persze ha nem akkor kaszáltad, amikor megtörtént. mert akkor nem szóltam.)

mondjuk én is csak néztem, hogy WTF, mit akarnak ezzel (amellett, hogy papíron egy thunderstruck és az űrugrás jó kampó a nézőknek, de a nézettség nem ezt mutatja), de aztán jött a 3:55.

DenisaW - 2018. 09. 25. 21:59

Szerintem az eredetivel való összehasonlítást alapból elintézték azzal, hogy rebootolták a sorit. Ezen már nem oszt vagy szoroz az, hogy mi lett volna, ha az eredeti színészekre hasonlító színészeket kerestek volna a jelenlegiek helyett, mert már az indításával jött is, hogy hasonlítjuk a régihez. Ami szerintem nem baj, ha az adott reboot megüti a mércét. Vegyük a Lethal Weapont ( most tekintsünk el attól, hogy azt épp ma herélik ki az új szereplővel), aminek az első részét megnézte az ember, és annyit mondott, hogy ezt passzentosan eltalálták. Volt dinamika, kémia a szereplők között. Egyszerűen működött az egész, és azt mondtad utána, hogy akkor jöhet a következő rész. Úgy újították meg a sorozatot, hogy azért nem köpték szemen a régit. Eddig legalábbis, így éppen ezért nem is kezdem az új évadot, mert tuti menten agyérgörcsöt kapnék a színész csere miatt. De térjünk vissza a Magnumra,konkrétan a főszereplő nem hozza Magnumot, és nem azért mert béna lenne, mert biztos van olyan sorozata/filmje, amiben erre rácáfol, vagy mert nincs bajusza, csak egyszerűen messzebb már nem is állhatna tőle ez a karakter. Magnum szépfiúra cserélése instant kasza. Tom Selleck ugyan jó csávó volt mindig is, de sosem volt az a tipikus szépfiú kategória. Ráadásul szerintem borzasztóan mutat az új Magnumon az egyenruha.. :( Nem tudom elhinni róla, hogy volt valaha is katona a karakter, mert nincs meg benne az a tartás, az a plusz, ami ezt el tudná hitetni velem. Csináltak belőle egy szépfiút, akit kapásból jól meg is vernek?? már az első részben. Miközben a Higginst alakító csaj kapásból lerendezi a két kemény legényt.. :D Mielőtt még, az égvilágon semmi bajom az erős női karakterekkel, sőt kifejezetten örülök, hogy nem pusztán biodíszletnek használják már őket egy filmben, vagy sorozatban. Csak valahogy itt most ez nem működik. Maga a karakter nem ilyen. Talán valamelyik részbe majd még belenézek, hogy változott e valami a pilothoz képest, vagy mélyrepüléses lesz.

D - 2018. 09. 25. 22:29

nalam nulla pontos

kiskiraly - 2018. 09. 25. 23:11

Valaki írta korábban a MAcGuyver összehasonlítást.
Egyetértek. Akinek bejön a MacGuyver-reboot stílus, annak ez is be fog jönni.(Most a vezető író át fog ide jönni dolgozni?)

Talán kevésbé (vagy egyáltalán nem) jön át a Hawaii noir mint a réginél, de ha hozni fogja a nézettséget akkor lesz belőle pár évad. A kaszting jó és talán a modellfiú is belenő idővel a szerepbe.

De ettől függetlenül kasza a pilot után :)
Nálam is 5/10, a ‘nyomozás’ elég egyszerű volt.
Kutyák viszont aranyosak.

galocza - 2018. 09. 25. 23:12

ez sajnos nagyon semmilyen.
a régi nekem kimaradt: amikor kölök voltam, nem volt ilyesmi (osztrákon néztük a nájtrájdert meg a megájvert), amikor pedig occóért megvették és adták itthon, mélyen megvetettem volna (mint akkori énem minden sorozatot). mindamellett inkább nézném az eredetit, mint ezt.
vagy hawaii five-o-t.
vagy kb bármi mást.

Tyberius06 - 2018. 09. 26. 00:12

Én ezt nagyon vártam, nekem bejött a trailerben ellőtt Fast and Furious ugrás is. Az eleje meg szerintem kurva jó lett a Thunderstruckkal, főleg a jelenet feloldása.
Viszont összességében nekem se jött be. Ahogy Human írta, Higgins karakterének ellövése így az elején eléggé hülyeség volt. Megkaphatta volna úgy is az infót, hogy nem kéri külön és magyarázza el a nézőknek, hogy a másik hogy fogja tudnia véghez vinni. Aztán ha jól emlékszem az eredetiben nem voltak ennyire “közel” Higginsszel. Itt nekem már az elején túlságosan belemélyült a karakter Magnum ügyébe. A narrálással nem volt gondom. Az ügy semmilyen volt, Magnumot szokni kéne. A kocsik leamortizálása eléggé khm…
Néha elő veszek egy-egy régi Magnum részt kajáláshoz és többnyire vállalhatóak még most is.
Ebből megnézek még két részt és látom, hogy elkap e vagy sem, mert eddig ez csalódás…
Egyébként az tényleg igaz, hogy miközben nagyon olyan akar lenni mint az elődje, közben baromira el is akar ütni tőle és így a két szék közé esik a sorozat.

DennyKeh - 2018. 09. 26. 01:24

Komolyan mondom, hogy már én se hiszem el, hogy nekem azok a sorozatok jönnek be, amiket mindenki lehúz. Kezd nevetséges lenni.

Egyáltalán nem az én műfajom ez, de engem a karakterek teljesen megvettek és még a sztori is érdekes volt. Én mindenképp maradok a folytatásra, mert tényleg érdekel az, amit látok.

Rám az ellenkezője igaz, hogy én az eredeti Magnumra nem vesztegnék 5 percet se. Egyrészt nem vagyok nagy Tom Selleck fan, másrészt a régi sorozatok nem a kedvenceim, harmadrészt anno talán láttam belőle pár percet, elég is volt, egyszerűen nem kötött le, így ment a csatornaváltás.

winnie - 2018. 09. 26. 04:46

DennyKeh: én amikor néztem, az járt a fejemben, hogy könnyen meg tudja szerettetni a sorozat azzal, aki nem közelít prekoncepcióval. ld. nekem sem volt sok bajom vele, sőt, én olyasmi miatt húztam csak a szám, ami mást nem hiszem, hogy izgatna. sokan szerintem direkt örülnek, hogy nem a krimire feküdtek rá.

pluhi - 2018. 09. 26. 10:39

Az új Higgy baby volt itt a legjobb húzás, legalább lett állandó eyecandy. Ha ügyesen játszanak az elfojtott románc dologgal, elviheti a hátán az egészet. Viszont rövidke pilot volt és összecsapott, néhol ciki CGIvel. Amúgy nem volt ez olyan gáz önmagában, még be is indulhat, ha jó részeket írnak.

human - 2018. 09. 26. 11:48

jó winnie, de látod, én meg kedveltem az eredetit, és mégis ugyanarra a pontszámra jutottunk csak :D

human - 2018. 09. 26. 13:45

“Ha ügyesen játszanak az elfojtott románc dologgal”

na ez meg a másik, így még kevésbe esélyes, hogy folytatom :D csak már nem akartam a posztban elővenni.

Istvan - 2018. 09. 27. 02:57

Nagy Magnum rajongóként kíváncsian vártam, hogy hogyan sikerül rebootolni. Megnézve ezt a részt csodálkoznék, ha az első évadot túlélné a sorozat. Számomra 10/1 és az 1-est a zene miatt kapja.

– Tele van idétlen CGI-vel. Kamu robbanás, ház, a hegyoldalban menő autók… Nagyon rosszul néz ki.
– Az elején lévő autós üldözés gyorsított felvétel…
– Feleslegesen összetörnek két Ferrarit…
– Láttak már ezek 1kg rúd aranyat, mert az egy tenyérben elfér
– Nincs hawaii ing, basball sapka, bajusz…
– Semmi humor nincs benne.
– Thomas Magnum lazaságát és nem törődöm mosolyát nem hozza a csávó.
– Lehet csak számomra, de az egyes szereplők egyáltalán nem szimpatikusak. A régi sorozatban az volt a jó, hogy mindegyik szerethető emberként jelent meg.

Szóval lehetett volna ezt jól is megcsinálni, de nem sikerült.

Kár, hogy a régi birtokot pár hónapja ledózerolták: https://www.youtube.com/watch?v=vo3hAxYv3Fk

DarkEagle - 2018. 09. 27. 15:15

Egyelőre én is hasonlóan vélekedek mint Human. 5 max 6 pontot tudnék rá adni én is. Engem a régi se mozgatott meg soha. Ahogy Winnie írta limonádé volt az is meg ez is az lesz nagy valószínűséggel. Ezer meg ezer nyomozós sorozat van tipikus nyomozásokkal néha nem árt a változatosság. :D

A női Higgins jó húzás mert ha csak pasik lennének akkor nem lenne ki miatt nézni. Ráadásul még badass is. És szerintem nagyon kedvelhető, plusz angol akcentus a gyengém szóval tökély. Maradok még pár részerejéig hogy mire jutnak de ha nem megy feljebb 5-6-nál akkor tuti hogy kaszálni fogom. És sok minden függ a nézettségtől is mert olyan sorozatra azért nem pocsékolom az időm amit lehet hogy kaszálnak. Ez meg ugye pár héten belül kiderül hisz látni fogjuk mennyire áll be a nézettség.

Viszont remélem találnak egy állandó verdát mert nagyon sok pénzt vesznek el a jó kocsik és ez látszik a CGI-on is.

Ja még annyi, hogy a románcot már most el lehet szerintem könyvelni. Nagyon meglepnének ha a közeljövőben ne akarnák őket összehozni.

winnie - 2018. 10. 02. 14:19

1×02: 4/10. (Ugyanazt kaptunk, mint a pilotban, csak pepitában, a linkelt kritikában pedig kifejtettem, hogy mindezt miért nem találtam túl érdekfeszítőnek. Innen infó, onnan infó (a boncolást nem is mutatják, mert minek, csak a halottkém-infót közlik), egy ismerős, egy random hallomás, és most szó szerint is hackerkedtek. Naná! De legalább a sorozat mindezt felvállalja, tényleg nem akar más lenni, mint aminek látszik.

Az a gond, hogy még mindig sem derült ki nagyon, hogy Rick és TC miért jó arc. Cserébe viszont Higgins legalább működik, és a főhőssel való dinamikája is nagyon jó. Nyilván nem fog érinteni, de remélem, sokáig (akár örökre is) távoltartják őket a közös romantikától, addig jobban húzhatják egymást.

Verdikt: nálam ez középszer, de valójában a limonádé akciós műfaj az, ami nem izgat, így kaszálnám is 2 rész után, ha az 1×03-ban nem jönne Ken Jeong, mint másik magánnyomozó. Lehet, hogy azért belenézek a részbe, de egyébként teljesen esélytelen, hogy bármikor is elcsábuljak, ld. szinte minden országos sorozat évadnyitóját megnézem, hogy hátha, de például a Hawaii Five-0 még esélyt sem kap, annyira nem az én stílusom. És ez is olyan.

Ja, több helyen is valami fertelmes utószinkron volt. WTF.

Tyberius06 - 2018. 10. 11. 19:17

1×03

2 plusz állandó szereplő…, azt ugyan minek? Még a rendőrnek talán van is értelme, de a nőnek ugyan mi szerepe lesz? Csak kitölti a képernyőt? Higgins és Magnum dinamikája jó, az ügy nem volt annyira tipikus, de annyira kiemelkedő sem, de összességében szerintem nem elég erős a sorozat.
Szóval sanszos, hogy el kéne engednem…

Minnie - 2018. 10. 12. 20:06

Nekem igenis tetszettaz első rész,pedig nagy Magnum rajongó vagyok a mai napig.Remélem az egész évadra elmondhatom majd.

winnie - 2018. 10. 19. 09:00

1×03 – ??: általában az újoncoknak megadtam a 3 részt, de itt maradok kettőnél. picit beletekertem, megnéztem az első jelenetet ken leunggal, de tudtam, hogy tök felesleges csekkolni a részt. nem azért, mert rossz lenne, mint írtam, aminek szánják, annak tökéletes, de engem ez a műfaj már nagyon rég nem köt le.

kasza.

Tyberius06 - 2018. 10. 25. 01:27

Nemtom miért néztem meg a 4-dik részt. Kellett valami kajához és azt hittem ez jó lesz. Inkább néztem volna rém rendes családot!
Tökéletesen szar volt a 4-dik rész. Higgins az egyedüli értékelhető figura és míg az elején még nem volt bajom Magnummal mostanra nekem unalmas és valahogy a monológjai se ütnek.

DarkEagle - 2018. 10. 29. 22:41

Oké így 4 rész után azt mondom hogy maradok még. Többek közt azért mert Tim Kang is állandó lett ha jól látom és vele együtt már 3 főszereplő van aki maradásra kényszerít. Nem egy nagy kunszt sorozat de szórakoztató, na. Nekem amúgy is friss mert ilyen nyomozósokat nem is néztem nagyjából soha és Higgins és Magnum párosa is azért sokat hozzáad a dologhoz.

winnie - 2018. 10. 29. 22:45

szerintem sokat segít, hogy nem annnnyira nyomozós, csak van benne némi.

DarkEagle - 2018. 10. 30. 16:01

Na igen, meg maga a környezet is sokat dob rajta szerintem. Ha az ember nem vár el tőle hatalmas dolgokat akkor jó kis guilty lehet belőle. Ráadásul ha esetleg kaszálnák 1 évad után ezt annyira nem is bánnám mert annyira nem vagyok oda érte mint pl anno a Foreverért.

cilamila - 2019. 01. 28. 10:13

Srácok!
Az első részben,amikor ugrik az űrből, melyik zenekar, melyik száma megy?Köszönöm a segítséget

winnie - 2019. 01. 28. 10:58
Robert - 2019. 03. 31. 13:06

Sziasztok!
Vajon mikor készül hozzá magyar szinkron?

winnie - 2019. 03. 31. 13:13

már készült. ha a premier dátumára vagy kíváncsi, erre van kiemelve a premiernaptárunk az oldalsávban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz