login |

A szerdai országos sorozatok

2018. 09. 26. 13:13 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kampány, , , , , , ,

Ismét kemény nap jön, már ha valaki sokat néz a ma folytatódó sorozatokból: Chicago Med S4, Chicago Fire S7, Chicago PD S6, Empire S5, Star S3, The Goldbergs S6, American Housewife S3, Modern Family S10.

Az újoncokról lesz külön poszt, lássuk az eddig kimaradt plakátokat – az Empire már kapott külön.

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 09. 26. 13:57

De durva. Nálam a szerda az kuka. Ha a két újonc a Million Little Things és a Single Parents nem jön be akkor nem lesz semmi amit nézhetnék és hát Tippre a Single Parents kuka lesz 2 rész után. A másik meg ki tudja, attól függ milyen jól írott dráma lesz.

winnie - 2018. 09. 26. 14:46

mindig jó, ha van egy laza napja az embernek.

más kérdés, hogy nekem azért itt a survivor. de semmi más.

DarkEagle - 2018. 09. 26. 15:32

Ja ez tény, legalább be tudom hozni az elmaradást. Mondjuk ha a CW nem változtatott volna annyi mindent és nem kaszáltam volna a képregényes cuccaik akkor most lenne mit néznem mert az Arrow ugye tavaly még szerdán volt. A SupNat meg nem tudom mikor lesz. Ha az még szerdán maradt akkor azt nézni fogom még.

Közben rákerestem. SupNat Csütörtök lesz szóval akkor ennyi 2 sorozat esélyes. Ja és ugye a Szombat-Vasárnap is zéró. Oké Vasárnap van egy Doctor Who de annyi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz