login |

Délelőtti videó 1.: Chicago-szerda

2018. 09. 26. 10:22 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: video, , ,

A tovább mögött a Chicago Fire 7. évad, a Chicago PD 6. évad és a Chicago Med 4. évad előzetesei, ha már a csatorna összevonta őket. Tippre aki az egyikre kattant, az a többiből is csemegéz, nem? Vagy van, akinél csak az egyik maradt nézős?

És egy kulisszák mögötti az apasorozatnak, a Chicago Fire-nek:

7 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2018. 09. 26. 10:41

Nálam már csak a PD maradt nézős.

Deny - 2018. 09. 26. 10:47

Én a Medet az első évad végén kaszáltam, így nálam az felejtős.

Theo - 2018. 09. 26. 11:32

Én eddig amit elkezdtem, azt végig is néztem, de Fire-ből egyszerűen nem tudok több másodpercet se megnézni. Mindig is borzalmas volt, főleg pár karakter/színész miatt, de mostmár katasztrófa. Egyenlőre csak hallogatom, de lehet már nem is fogom sose nézni. Medet még nem kezdtem el, rajta van a listán, két színész miatt tuti nézni is fogom, bár háromtól meg ebből is idegbajt kapok, de mostanság inkább már kaszált sorozatokat daráltam, főleg amiket már elkezdtem nézni, csak megakadtam valamiért, volt hogy nem volt felirat, bár manapság már sok mindent angolul nézek, vagy egyszerűen a részeket se tudtam beszerezni, ami lehet csak számomra okoz problémát.
PD-t hetibe nézem, bár Antonio-t nagyon nem kellett volna visszahozni.

lesliemagpie - 2018. 09. 26. 13:55

Én a jogi sorozatokat szeretem, így a Justice-t néztem premierben. Aztán érdekelt honnan is jön ez.
Párszor láttam tévében Lángoló meg Bűnös Chicago-t, úgyhogy bepróbáltam őket, meg is ragadtam. Nem volt kérdés hogy Fire első évad után a PD-t is bepróbálom. Ezeket nézem azóta is szinkronosan, ahogy adják őket. Ha adnák a Med-et itthon azt is biztos nézném.
Persze én már nem huszonéves vagyok és a Law and Order: SVU is nagy kedvencem, néztem régen a tévében mikor adták (na mondjuk akkor még huszonéves voltam:) ).

Adamzget2 - 2018. 09. 26. 15:14

Nálam mindhárom sorozat nézős.(A Justice nem jött be.)
Mindegyiket premier óta, hetiben követem, egyedül a Med 3. évadát tettem félre. De most ledaráltam a 4. évad előtt, így jöhet megint mind a három hetiben.

Thomas - 2018. 09. 26. 18:04

Nálam már csak a Fire maradt, a PD-ből meg a kulcsrészeket megnézem, évad/félévad nyitó/zárókat, hogy képben legyek, meg a crossovereket.

Pip - 2018. 09. 28. 01:49

Mind3at nézem, bár a fire-nél nagyon rezgett a léc.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz