login |

Murphy Brown: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 09. 27. 14:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Semmi. Meg kéne néznem egy régi Murphy Brown-epizódot, hogy legyen valami fogalmam erről a sorozatról, aminek az újjáélesztése nyilván a régi ismerete nélkül is élvezhető lehet, de kicsit zavar, hogy nulla másodpercet láttam belőle. Gondolom, a YouTube-ról ki is pucolták a régi részeket, de majd máshonnan próbálok linkelni.

Pedig elég nagy klasszikusról van szó, a tévés hírműsoros komédia (mert ugye ez a címből nem jön le) 1988 és 1998 között futott 10 évadon át, szóval minden bizonnyal van egy komoly bázisa, amire lehet építeni. A téma pedig valóban az utcán hever.

Nem tudom, hogy mennyire lesz más a megközelítése a mostani részeknek, mint a régieknek, de talán nem annyira tipikusan fognak reflektálni az aktualitásokra, mert valljuk be, hogy az amerikai politikával kapcsolatos poénok vagy kritikák terén nehéz újszerűt mondani. Bár persze itt a karakterek hangjára fognak építeni, ami talán hozhat különbséget.

A plakát alatt, a tovább mögött vannak a promók, általában teaser videók, nem annyira konkrét előzetesek, és a végén a hosszabb anyagok a nagy viszontlátásról és az érzelmes egymás nyakába való borulásról.

1 hozzászólás Ne habozz!

castro - 2018. 09. 28. 14:03

Sok évvel ezelőtt a TV3-on lement néhány évad ebből magyar szinkronnal, de nem emlékszem, hogy mennyi volt. Nekem tetszett akkor. Ezt váltotta a Suddenly Susan (Szeleburdi Susan címen), utána pedig meg is szűnt a csatorna, ha jól emlékszem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz