login |

Délelőtti videó 5.: Last Man Standing

2018. 09. 28. 12:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Most komolyan, itthon lesz olyan, aki most néz bele majd először az egy év tetszhalotti állapot után visszahozott Tim Allen-szikomba? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg tud-e nézettségnövekedést elérni egy nem túl sikeres, bár valóban stabil számokat szállító sorozattal a FOX.

A tovább mögötti előzetesek, illetve interjús anyagok szokás szerint azon poénkodnak, hogy kaszálták, majd felélesztették a sorozatot. Azt hittem, hogy ezeket külön forgatták, de mind benne vannak az évadnyitóban. (Az külön meglep, hogy úgy állítják be a sorozatot, hogy milyen sokan követelték a visszahozását. Mi lesz akkor, ha évad végén a FOX kaszálja? Akkor a csatorna rosszfiúvá válik?)

4 hozzászólás Ne habozz!

wirth6 - 2018. 09. 30. 01:28

Milyen szempontból nem volt túl sikeres? Mert ahogy én olvasom a kasza idején a csatorna második legnézettebb vígjátéksorozata volt, átlagban több, mint nyolcmillió nézővel ( https://deadline.com/2017/05/last-man-standing-canceled-by-abc-after-6-seasons-1202089263/ ).

Egyébként nem tudom mennyire számít soknak, de a change.org-os petíciót, ahol a sorozat visszatértéért kampányoltak, kb 440 ezer ember támogatta (összehasonlításképp ez a Person of Interestnél például 84 ezer támogató).

winnie - 2018. 09. 30. 04:48

vissza tudod nézni a nézettségeket nálunk is hétről hétre, de nem véletlenül fogalmaztam így. nem volt “túl sikeres”, hiszen nem véletlenül pakolták el az eredeti napjáról péntekre vegetálni a második vagy harmadik évad után.

de. a sorozat elég stabilan teljesített, volt egy nagyjából fix tábora – így köszönt le.

Last Man Standing (ABC, 20.00) – 6,06M (18-49: 1.1, #T1)

ahogy olvasom a szerződések jártak le, szóval ez is lehetett a probléma. de akárhogy is, a kasza meglepetés volt. (ugyanígy nem túl sikeres a blue bloods vagy a hawaii five-0, ha már péntekiek, de elég stabilan hoznak közepes számokat.)

a petíció megint nem sokat számít, hiszen egyrészt több idő volt rá, másrészt a politikai töltet miatt könnyebben lehetett random embereket szerezni. erre mondják, hogy tetszettek volna nézni a tévében. de mint írtam, annyira nem a nézettség volt a probléma.

wirth6 - 2018. 10. 01. 22:48

A petíciót csak arra írtam, hogy “úgy állítják be a sorozatot, hogy milyen sokan követelték a visszahozását”. Szerintem ez a 440 ezer elég sok, legalábbis az ilyen akciókat tekintve (a Shadowhunters megmentéséért ennek kb a harmada jött össze).

winnie - 2018. 10. 02. 07:01

értem, de még erre is azt mondanám, hogy a példáddal engem igazolsz, hiszen egy országos sorozatról van szó, több milliós nézettséggel, és ott a 440e eléggé töredék, míg a shadowhunters egy kis, kábeles sorozat, félmilliónál is kevesebb nézővel, és arányaiban a pár százezer is nagyon sok.

(más kérdés, hogy itt nem csak az idősáv kavar be, hanem az is, hogy shadowhunters közönsége sokkal net savybb, így naná, hogy jobban ír alá, mint a last man standing idős közönsége, de az is tényező, hogy mint írtam, az LMS-t sokan úgyis aláírják, hogy gőzük sincs róla, hogy mi az, hiszen csak a saját eszméjüket akarják támogatni. mint ahogy az is tényező, hogy a shadowhunterst nemzetközileg is aláírják, így sokkal több aláírás érkezhet, hiszen az LMS leginkább csak amerikában téma, ott a nemzetközi rész elhanyagolható.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz