login |

Rel: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 09. 30. 15:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Na, a hét utolsó két összesítő posztja két olyan sorozatról szól, amiknek már láthattuk az első részét. (Tévés volt a premier, nem netes, szóval most jön az 1×02.) A FOX az egykamerás próbálkozások után megpróbál több kamerára átállni, és ezt a törekvést a Last Man Standing felélesztése, valamint a The Cool Kids mellett a Rel képviseli.

A Rel is azon komédiák közé tartozik, aminek a főszereplője standupos, és az ő tapasztalataira, illetve a fellépéseinek anyagára épül a szitkom. És ahogy az lenni szokott, ilyenkor a mellékszereplőket is zömében standup komikusok alkotják.

A plakát alatt, a tovább mögött az előzetesek láthatóak, köztük egy interjús anyag, amiben elmondják, hogy miért is olyan jó a sorozat, és azt, hogy aki nem nevet rajta, azzal egyébként is valami baj van. Persze emögött nincs semmi bántó, ugyanis nyilván a színész szerint nagyon vicces az egész, és azt látja, hogy a helyszíni közönség is halálra röhögi magát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz