login |

Happy Together: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 10. 01. 15:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Ez a CBS-komédia már inkább családi és még talán munkahelyi is, azonban az a család nem túl nagy, hanem csak két fős, és kívülről “rondít bele” egy híres ember, szóval akár egy haverszitkomként is kezelhető, amiben dettó lesz egy fő, tematikus vonal, amivel amíg megy a sorozat, el lehet viccelni. Mármint azzal, hogy a híres ember nem ismeri a köznapi dolgokat és szokásokat.

A CBS nagyon odafigyelt a castingra, szóval a két főszereplő az elmúlt években nem is egy más komédiában volt főszereplő, és a mellékszereplők közül is ketten eléggé sokszor látott komikusok, szóval a kamerák előtti felálláson nem fog múlni semmi. Az, hogy milyen lesz a poénok minősége, mennyire telepedik rá a stílusra a CBS-es doh, majd kiderül.

 A plakát alatt, a tovább mögött, egy hosszabb és sok rövidebb promó tájékoztat minket a poénok minőségéről, a legvégén pedig a készítő mondja el, mi inspirálta a sorozatot, és mi lesz a fő téma.

2 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2018. 10. 01. 17:48

par eve volt egy vigjatek: Get him to the Greek
Russell Brand egy ,,rocksztar” volt Jonah Hill meg vmi ,,manager/csicskas” volt benne par faraszto resz, de legalabb annyi ami mara klasszikussa volt bizonyos korokben, raadasul a mai napig a telomon van a track listje a filmnek

szoval mar csak ezek miatt is nalam siman meg fog erni par reszt, pedig ha van kategoria amiben nagyon ritkan nyitok az ujak fele, az a comedy (nalunk itthon ez az ,,elalvashoz berakok 6 reszt” kategoriat jelenti szoval semmit se nezunk amibol nincs minimum egy full evad de inkabb tobB)

Kissur - 2018. 10. 01. 19:39

A New Girlben például a két főszereplő egy pár lett a végén. Akkor ezt fel lehetne fogni egyfajta spin-offnak is. :D (Bár nem fogom nézni.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz