login |

Délelőtti videó 1.: Titans

2018. 10. 02. 10:22 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: video,

Bár a Titans a DC streaming szolgáltatójára érkezik odakinn, viszont az még nem nemzetközi, így a globális sugárzást a Netflix szerezte meg. Mi is ott nézhetjük majd a “fuck Batman” képregényes keménykedést. Ennek örömére a Netflix össze is dobott egy a múltkorinál jobb előzetest is a tovább mögé. Ezúttal sokkal több mindent mutogatnak. Extrának a hosszú, DC Universe-es trailer is megnézhető.

12 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2018. 10. 02. 11:22

Hát ez gagyi

Alexforever - 2018. 10. 02. 11:52

Jónak ígérkezik, már nagyon várom :)

Theo - 2018. 10. 02. 12:34

Hát Anna Diopot fel se ismertem, azt hittem Lisa Berry. De a férfi szereplők meg főleg elég hasonlóan néznek ki, fotók alapján most simán keverem a Brenton, Ryan, Curran triót.
És nagyon remélem hogy azért Minka jóval többet fog szerepelni ennél átlagban, mert kb csak miatta és Lindsey miatt fogom biztos nézni, aki mintha nem is lett volna ezekben, de ebből úgy tűnik csak a 4 kiemelt karakter lesz, akik közül meg csak Teagan érdekel.
És nem tudom mennyit akarják a tigrist szerepeltetni, de ilyen szintű CGI-nál, amire nekik futja, nem a legkönnyebben megvalósítható szuperképesség, nem tudom hogy fog kinézni, de kétlem hogy túl jól, jobb lett volna valami más képesség.

DarkEagle - 2018. 10. 02. 15:11

Hát ez az új előzetes fényévekkel jobb pedig az előzővel se volt nagy gondom csak mindenki leragadt a fuckBatman-nél. :D Én továbbra is várom. Nem lesz ez rosszabb mint a többi Marvel Netflix. Az külön meglepett hogy DC megállapodott velük, merész húzás és jár pacsi érte. Ezzel jól fel is adták a leckét a Disney-nek mert kétlem, hogy az övéké világszerte elérhető szolgáltatás lesz és ugye így hogy kipártoltak a Netflixtől nem igazán marad más akinek eladhatnák a termékeiket szóval kénytelenek lesznek világszerte elérhetővé válni ha akarják tartani a tempót a DC-vel. :D

Amúgy valaki aki ért ehhez elmagyarázhatná hogy hogy is van ez. A Netflix sugározhatja világszerte de a DC nem? Érdekes jogi dolgok vannak itt.

chipesz - 2018. 10. 02. 15:21

@DarkEagle:

Semmi jogi dolog nincs benne. Mint ahogy a poszt is írja a DC Universe nem nemzetközi. Csak az Egyesült Államokban érhető el, így a nemzetközi piacon nem lenne min sugároznia. A Netflix meg elérhető.

winnie - 2018. 10. 02. 15:51

“mindenki leragadt a fuckBatman-né”

a mindenki itt jelen esetben egy embert jelenthet, aki írta a posztot, de szerintem azt nem kell ecsetelni, hogy nem azért írjuk bele, mert leragadunk (sőt, ne, is azért emeltük ki anno), hanem azért, hogy figyelmet keltsünk fel. erre felfigyelhet valaki, aki nem tudja, hogy mi ez.

winnie - 2018. 10. 02. 15:56

ugye a netflix az ugyancsak észak-amerikai cbs all access-től is vett át cuccot (és az amazon is, ld. good fight) – nekik, amíg nem nemzetköziek, addig nincs más.

viszont egy félreértést eloszlatnék:

” ugye így hogy kipártoltak a Netflixtől nem igazán marad más ”

erről nincs szó. nincs túlreprezentálva a disney, de (még?) vannak disney-s sorozatok és filmek is a netflixen, marvel-cuccok is, jobbára tavalyról, mint a guardians 2 vagy cap. america.

a disney streaming kapcsán nem tudom elképzelni, hogy legyen globális. a netflix és az amazon korlátozottan ugyan most jelen van, de a többiek nem véletlenül lassan terjeszkednek. az hbo-nak volt hozzá alapja, de az hbo go is inkább regionális.

DarkEagle - 2018. 10. 02. 16:04

Én nem rátok gondoltam Winnie mikor a fuckbatman-re azt mondtam hogy mindenki leragadt annál. Mikor megjelent az 1. előzetes minden egyes cikk címe ez volt és igazából azóta is. Na meg ugye szerencsétlen Anna Diop is azóta kapja az ívet hogy úgy néz ki mint egy útszéli. Pedig a készítők ezerszer lenyilatkozták, hogy nem ez a végleges külseje.

Ami a sugárzást illeti. Nekem az nem tiszta, hogy a DC Streaming miért nem lehet világszerte elérhető. Ezért is írtam a jogi dolgokat. Ha a Netflix sugározhat akkor ők miért nem?

Ami a Disneyt illeti szerintem se lesznek világszerte elérhetőek. Viszont az elvileg már megerősített tény hogy kipártolnak a Netflixtől és lekerül minden ami Disney és Marvel. Talán a Netflix original sorozataik maradhatnak egyedül de ebben nem vagyok biztos. Viszont ha partiban akarnak maradni akkor lehet jobban járnának ha újra megalkudnának a Netflix-szel.

chipesz - 2018. 10. 02. 18:43

@DarkEagle: nem arról van szó, hogy nem lehet elérhető világszerte, hanem hogy nem akar. Szimplán üzleti döntés szerintem. Mint ahogy a Netflix sem volt elérhető Magyarországon 2016-ig.

DarkEagle - 2018. 10. 02. 19:51

Igen de számomra épp ezért furcsa. Nekik az miért nyereségesebb ha eladják a Netflixnek és úgy lesz világszerte nézhető a sorozatuk? Nem lenne célszerűbb az egész platformjuk az lenne és akkor 100%-ig az övéké lenne minden haszon. Én pl már csak a képregényes részleg miatt előfizetnék. Na meg alapból azok miatt készült az egész streaming hiszen a DC Comics fanok évek óta könyörögnek egy ilyenért.

winnie - 2018. 10. 03. 07:12

a netflix is 10 évvel az indulása után lett globális. ehhez szerintem akkora infrastruktúra kéne, amit idő és elég nagy költség kiépíteni. a youtube premium is csak lassan terjeszkedik. lehet, hogy technikailag és jogilag megtehetnék, de nekik a rentabilitás a fontos, és egy új, kvázi ismeretlen termékkel rögtön globális piacra menni, amin eleve ott a sokkal bejáratottak hbo go, netflix, amazon trió, amiknek sokkal, de sokkal nagyobb a kínálata…, szerintem ők is tudják, hogy nem lenne nyereséges, így felejtős számukra. talán, ha megalapozzák magukat, és lesz nagyobb kínálatuk, mert hiába támogatnád őket, itthon, ráadásul magyar sepcifikációk nélkül az 5 eredeti sorozat és a konzervek senkit nem fognak beindítani a konkurenciával szemben.

mSO - 2018. 10. 13. 20:33

Egyelőre ez igen ütős kezdés volt! Várnom a teljes évadot egyben!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz