login |

Hírszerda – Outcast-kasza! Strike 4. évad!

2018. 10. 03. 09:15 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Váltságdíj 2. évad, Ku’Damm 56 2. évad
 • Premier: Baroness Von Sketch Show S3, Remy and Papoose Meet The Mackies S1, Roast Battle S2, Black Love S3, Trans Am S1, Unearthed S5, Mysteries of The Abandoned S4, Driver vs. Driver S2, Below Deck S6 + Finálé: Wrecked S3 (vendégblogger?), The Outpost S1 (vendégblogger?), The Hollywood Puppet Show S2, The Devil Speaks S1, Murder By Numbers S2, Outdaughtered S4 + megint volt kedden Dancing With The Stars
 • + felkerült a netre a Channel Zero S4 premierje
 • Magyar premier – AXN NOW: 10.01 Elrabolva (Taken) 2. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 10.01 Megtalálsz Párizsban (Find Me in Paris) 1. évad
 • Magyar premier – Comedy Central: 10.21 Láttad már?  (Most Ridiculous) 2. évad
 • A Bodyguard 7M néző alatt indított (nagyon erősen!) a BBC-n, és majdnem 11M-s nézettséggel zárt. Durva. Ez 48%-os közönségarányt jelentett.
 • A This Is Us 5 főszereplője komoly fizetésemelést kap a 3. évadra, mindegyikük 250e dollárt fog keresni. (A sikersorozatoknál ez a szokás, a 3. évados újratárgyalás.) Közülük Milo Ventimiglia 115e dollárral kezdte a sorozatot epizódonként, Justin Hartley 75e dollárral, míg Chrissy Metz 40e dollárral. Azt nem tudni, mi a helyzet Chris Sullivan-nel és Susan Kelechi Watson-nal, de tippre ők sem fognak kimaradni.
 • Az Arrowverse idei crossover eventjének címe Elseworlds lesz.
 • Bryce Lorenzo és Christopher Fitzgerald visszatér állandó szereplőként a Happy! 2. évadjára, mint Hailey Hansen és Sonny Shine.
 • A FOX következő évadra mindenképp akar magának egy új animációs komédiát, s az elmúlt 12 hónapban számos projektet fejlesztettek, amiből berendeltek egy pilotprezentációt és egy sorozatot.
  • előbbi a The Great North egy alaszkai családról szól, ahol egy egyedülálló apa, aki megpróbálja összetartani a családját, főleg azok után, hogy művészi álmokat dédelgető egyetlen lánya a halászhajójukról elvetődöttegy kisvárosi pláza fényűző világába. Készítő: Wendy Molyneux, Lizzie Molyneux és Minty Lewis, executive producer: Loren Bouchard, szinkronhangok: Nick Offerman, Jenny Slate, Megan Mullally, Paul Rust, Aparna Nancherla, Will Forte és Dulcé Sloan.
  • utóbbi, ami 13 részes berendelést kapott a Bless The Harts, ami egy csapat déli emberről szól, akik mindig le vannak gatyásodva, és küszködnek, hogy megvalósítsák az amerikai álmot, hogy státuszt és vagyont szerezzenek. Az persze nem esik le, hogy már így is gazdagok – barátokban, rokonokban és nevetésben. Készítő: Emily Spives, executive producer: Phil Lord, Christopher Miller. Szinkronhangok: Kristen Wiig , Maya Rudolph, Jillian Bell és Ike Barinholtz.
 • Sorozatberendelés: The Righteous Gemstones – HBO, komédia, készítő és rendező: Danny McBride, főszereplő: Danny McBride, John Goodman, Adam Devine, Edi Patterson, teleevangélikus családi komédia egy világhírű, az igét tévében hirdető prédikátorról, akinek a fia arrogáns kísérletet tesz arra, hogy az apja által megteremtett ls felfuttatott tévés igehirdetést modernizálja.
 • Egy kis videós betekintés a Raven’s Home musical epizódjába.
 • Az Agatha Raisin 2. évadja három tévéfilmből fog állni: 11.19 Agatha Raisin and the Wizard of Evesham, karácsony Agatha Raisin and the Fairies of Fryfam és január végén jön majd az Agatha Raisin and the Curious Curate.
 • A nemzetközi Emmy-díj komédia kategóriájában a jelöltek: Club de Cuervos, El Fin de la Comedia S2, Nevsu, Workin’ Moms – mexikói, spanyol, izraeli és kanadai sorozatok. A drámák között: Inside Edge, La Casa de Papel, Um Contra Todos S2, Urban Myths, vagyis indiai, spanyol, brazil és angol sorozatok. A telenovellák között Cesur ve Guzel, Istanbullu Gelin, Ouro Verde és Paquita La Del Barrio (török, török, portugál és mexikói),
 • Élő választási különkiadással jelentkezik 11.06-án a The Daily Show. A címe Democalypse 2018: Let’s Try This Again, America lesz.
 • Az NBC nagyfőnöke szerint egy Comcast/NBC streaming szolgáltatás inkább fog előbb, mint később elindulni.
 • Daily Rodriguez és Ben Lobato lesz a Queen of The South 4. évadjától a távozó Natalie Chadez helyett a showrunner. Utóbbi egyszerűen csak új sorozatok készítésére akar koncentrálni.
 • A BBC berendelte a Strike 4. évadját. A Lethal White című könyvet 4 részben fogják adaptálni.
 • Miután egy éves késéssel végre leadta, a Cinemax elkaszálta az Outcast-et. Ideje volt, de még mindig nem tekinteném véglegesnek, ha a Fox International úgy dönt, hogy feléleszti.
 • Glenn Gordon Caron, a Bull showrunnerje beszél az évadnyitóról.
 • Brett Mahoney, az Empire showrunnerje beszél az évadnyitóról. Itt is.
 • Jeff Probst, a Survivor műsorvezetője beszél a premierben történtekről (itt is), valamint nyilatkozik a kieső.
 • Vendégszerep: Michaela Watkins – Search Party (6 rész), JR Bourne – The 100 (visszatérő), Joe Manganiello – One Day at a Time, Kelly Ripa – American Housewife (2 rész – csak hang), Kadeem Hardison – Black Monday (visszatérő), Rob Benedict – Bosch (visszatérő),
 • Állandó szerep: Maisie Williams – gen: LOCK, Sherri Shepherd – Mr. Iglesias (Netflix),
 • Interjú: Gáspár Kata (Luca – 200 első randi), Dan Fogelman (a This Is Us készítője), Rhea Seehorn (Kim – Better Call Saul), Shonda Rhimes (a Grey’s Anatomy készítője), Sterling K. Brown (Randall – This Is Us), Milo Ventimiglia (Jack – This Is Us),
 • A Sztárban sztár új szezonjának szereplői: Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani, a zsűriben: Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi és Stohl András.
 • NFL a SportTV-n az 5. fordulóból: TNF-Colts-at-Patriots, 10/07-19:00-Falcons-at-Steelers, 22:25-Vikings-at-Eagles, SNF-Cowboys-at-Texans, MNF-Redskins-at-Saints.
 • Új sorozat: Daisy Jones & The Six – Amazon, 13 rész, készítő: Scott Neustadter és Michael H. Weber – Taylor Jenkins Reid megjelenés előtt álló könyve alapján, executive producer: Reese Witherspoon, egy fiktív, 70-es évekbeli rockegyüttesről, és annak felfutásáról, majd legendává válásáról a Los Angeles-i zenei világban.
 • A Hat Trick Productions megvásárolta Simon Sebag Montefiore könyvének, a One Night in Winter-nek a tévés adaptációs jogait. A történet a II. világháborús, sztálini Moszkváról szól, házasságról, gyerekkorról, veszélyről és árulásról. Miközben az oroszok a nácik fölött aratott győzelmet ünneplik, egy hídnál egy 19. századi hagyományos ölötözékbe öltöztetett tinédzser fiú ás lány holttestére bukkannak, akik egy magas rangó szovjet tisztviselő gyerekei, és egy elit iskola diákjai voltak. Baleset történt vagy gyilkosság? Sztálin elleni összeesküvés vagy az uralkodó egy ördögi terve? Sztálin utasítására nyomozás indul meg, gyerekeket csuknak le és kényszerítenek vallomásra barátaik és szüleik ellen, és titkok buggyannak a felszínre. És a nagy boszorkányvadászat közepette két tiltott szerelmespár van.
 • A Younger-ös Nico Tortorella és Molly Bernard egymással fog párbajozni a Lip Sync Battle új szezonjában.
 • A Facebook Watch is berendelt egy bűvészes sorozatot A Troy The Magician főszereplője Troy Von Scheibner lesz, aki különböző, eddig nem látott kunsztokat mutat be london-i és new york-i fellépéseiből.

16 hozzászólás Ne habozz!

Avera - 2018. 10. 03. 10:16

“A BBC berendelte a Strike 4. évadját”

Ó, mióta vártam már ezt az egy mondatot így, hivatalosan! :)

Kissur - 2018. 10. 03. 10:26

“A Bodyguard 7M néző alatt indított (nagyon erősen!) a BBC-n, és majdnem 11M-s nézettséggel zárt. Durva. Ez 48%-os közönségarányt jelentett.”

Akkor szinte borítékolható, hogy lesz 2.évad, ugye?

dochollywood - 2018. 10. 03. 10:32

Alison Brie és Edgar Wright közös performansza:

https://www.youtube.com/watch?v=WRCA_Fo0rWA

winnie - 2018. 10. 03. 10:35

“Akkor szinte borítékolható, hogy lesz 2.évad, ugye?”

igen, gondolom, csak tárgyalnak a feltételekről.

atalanta - 2018. 10. 03. 10:53

Úgy gondolom, hogy a maga műfajában, a Bodyguard az utóbbi idők egyik legjobbja lett! Nem csodálkozom, hogy magas a nézettsége! Nekem nagy élmény volt, remek sorozat! Jöhet a folytatás!

Necridus - 2018. 10. 03. 11:42

Hétfőn kezdtem el a Wrecked-et. Hát, ebből el se fogok jutni az S3 nyitóhoz, nagyon gagyi.

kiskiraly - 2018. 10. 03. 11:48
kiskiraly - 2018. 10. 03. 12:16

EU döntött: Az igény szerint lekérhető videotartalmat szolgáltatók kínálatának 30 százaléka kötelezően európai kell legyen.
http://www.mediapiac.com/mediapiac/Jovahagyta-az-EP-az-audiovizualis-mediaszolgaltatasokra-vonatkozo-uj-szabalyokat/26769

Hogy a ez valóságban hogy lesz betartva egy másik kérdés

winnie - 2018. 10. 03. 12:36

keresem, hogy hol van ennek a szabályozásnak a hivatalos szövege, de nem nagyon találom az EP honlapján sem. valaki? hátha abban van valami részlet, illetve, hogy mi van akkor, ha nem tartják be, hogy kikre vonatkozik, stb.

mert, ha az hbo go-ra is, akkor legalább tőlük lehet kérni hivatalos álláspontot. mert egyébként egy ideig sötétben fogunk tapogatózni.

Thayet - 2018. 10. 03. 13:03

@winnie: Innen – féltucat lépésben… – eljutsz a most elfogadott szövegig: http://www.europarl.europa.eu/hungary/hu/aktualis/2018-hirek/hirek-oktober-2018/jovahagyta-a-parlament-az-audiovizualis-mediaszolgaltatasokra-vonatkozo-uj-szabalyokat.html

A kérdéses 30%-os rész a 13. cikk módosításánál lesz.

kiskiraly - 2018. 10. 03. 13:11
winnie - 2018. 10. 03. 13:12

köszi!

kiskiraly - 2018. 10. 03. 13:52
bvr - 2018. 10. 03. 14:07

Strike 4. évad tök jó! :)
(de azért számítottam rá, ha már lesz új könyv)

Capri - 2018. 10. 03. 16:52

index.hu/kultur/2018/10/03/megdobbent_a_magyarok_csengetett_mylord_-imadatan_a_brit_guardian/

Ez a jó link.

nargli - 2018. 10. 03. 18:12

bvr: már van új könyv, nagyon izgi! És örülök, hogy 4 epizódot csinálnak, így lesz idő nyomozásra, magánéletre, minden szálra!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz