login |

Második blikk: Single Parents + Rel

2018. 10. 04. 21:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2018/19, kritika, ,

Single Parents – 1×02: 5,5/10. (Pilotkritika itt.) Ez még mindig csak potenciál. Azt már elfogadtam, hogy hiába nagyon vicces sokszor a sorozat, valahogy a poénjaira nem röhögéssel fogok reagálni, és hiába zseniálisan jó Brad Garrett ebben a figurában, a rész után semmi jó duma nem fog eszembe jutni tőle. A többiek most kicsit háttérben voltak, de legalább Will-t kezdem megszokni. (A gyerekek javarészt megint bejöttek.)

Verdikt: nehéz ügy, még legalább két részre szerintem ki fogok tartani, csak aztán nehogy megszokás legyen belőle rajongás helyett.

Rel – 1×02: 4,5/10. (Pilotkritika itt.) Na, ez meglepett, pedig a kezdés nem ezt sugallta, hiszen egyetlen helységben játszódó, kvázi családi komédiának tűnt (némelyik szegmensről lerítt, hogy egy az egyben standupból van átemelve, csak hárman mondják el), de volt két kifejezetten vicces jelenet a megszokott perlekedésen kívül. Az egyiknél le sem esett, hogy a főszereplőt látni egy másik szerepben (akkor minden részben új karakter lesz? ez jó hír), a másikban pedig volt egy tucatnyi pisztolyos gengszter, ami többkamerás szitkomban elég WTF, mint ahogy a haláleset is.

Verdikt: nyilván nem fogom tovább nézni, mert túl sok benne az üresjárat vagy tipikus komédia, de az azért pozitívum, hogy tudnak az írók, ha akarnak, és biztosra vehető, hogy a folytatásban is olykor el fog sülni a kezük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz