login |

SWAT: kezdett a 2. évad

2018. 10. 04. 18:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Úgy tűnik, hogy nem csak a 9-1-1 készítői gondolták, hogy földrengéses event epizóddal kell kezdeniük a második szezonjukat, hanem a SWAT-osok is. Más kérdés, hogy az új nézők, akik az izgalmakra fizettek volna be, lehet, hogy hoppon maradtak, bár voltak látványos jeleneteket és remek kaszkadőr-produkciók, azonban ezekkel nem sok időt töltöttek ki a zsarus sorozat készítői.

A tovább mögött folytatom spoilerek nélkül.

Lehet, hogy csak egy résszel tovább húzzák el a cliffhanger feloldását, de jó volt látni, hogy a készítők nem azonnal rehabilitálták Street-et, aki némiképp maga alatt is van emiatt, de még így is kapott két saját sztorit, amikből az is kiderült, hogy járőrként is talál lehetőséget arra, hogy képességeit fitogtassa.

A random főügy inkább csak kergetőzés volt, bizonyítva azt, hogy nem minden rendőr-főszereplős sorozat számít kriminek, és közben kaptunk némi hivatali politikát is, előrevetítve a szezon egyik lehetséges vezérmotívumát.

Előbbi kapcsán egyébként az jutott eszembe, hogy alapvetően a SWAT nem sokban különbözik a Hawaii Five-0-tól, amit leginkább a műfajára hivatkozva passzoltam, és igazából ezek alapján nem tudom, mi tart e sorozat mellett, de tényleg ugyanúgy az akciózás és az esetenként humor hajtja mindkét szériát. Talán a SWAT egy fokkal mélyebb, vagy legalábbis kevésbé felületesebb?

Korrekt volt a nyitány, de alapvetően semmi extra, inkább a külsőségekre ment rá, valamint a drámára, a színészek örülhettek, hogy kaptak mind fizikailag, mind érzelmileg kihívást jelentő jeleneteket. Egyelőre simán maradok.

2 hozzászólás Ne habozz!

nagyhegy - 2018. 10. 08. 20:06

nekem ez tipikusan az a töltelék sorozat. este még nem vagyok elég fáradt, de már nincs kedvem belekezdeni egy olyanba ami tényleg érdekel, mert annál nem tudnék megállni egy résznél, de ebből megnézek egyet és az pont elég. van benne némi akció, dráma, humor. utóbbiból épp csak annyi hogy elmosolyodjak néha. nekem a bones,castle,ncis -ekkel van egy polcon.

rary - 2019. 06. 23. 22:09

Egyetértek az előttem szólóval, de ha van időm, azért 3-4 rész lecsúszik.

Most tartok a felénél és tetszenek a magánéleti szálak, illetve az, hogy megprbálják bemutatni, hogy mennyire elhivatottak a munkában és mennyire családcentrikusak a magánéletben.

Az esetek pedig pont olyanok, amiket én szeretek, egyszóval izgalmas.

Várom a harmadik évadot! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz