login |

Emlékeztető: Ninja Warrior Hungary 2. évad

2018. 10. 08. 17:45 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő,

Ma. 19:00. TV2. Ninja Warrior Hungary – 2×01 (promók)

Na, vajon módosult valami a tavalyi szezonhoz képest (a műsorvezetők személyén kívül), vagy bevált recepten nem változtattak?

A teljesítmény, illetve a kizárólag tudás alapú vetélkedőket szeretni szokás, szóval nem volt meglepő az American Ninja Warrior hazai változatának sikere, és mivel nem csak epizodikus a műsor, ezért bőven lehet szurkolni is, bár gondolom, a többség mindenkinek szorít valamennyire, hogy minél jobban teljesítsen. Más kérdés, hogy a brutális epizódhosszúság és a szörnyen repetitív futások, illetve az eleinte noname játékosok miatt képtelen voltam néző maradni.

A 2. évadban természetesen lesznek új akadályok az akadálypályán (a fent linkelt előzetesekből lehull némelyik feladatról a lepel), és ha követik a külföldi mintát, akkor tavalyi versenyzőket is látni fogunk – vagy veszteseket, de talán a győztest is. (Talán ez is kiderül a promókból, erre nem tudom a választ.)

A TV2 szerint természetesen ez a legnehezebb akadálypálya, de akkor nem látták némelyik külföldi verziót, vagy pedig a Netflix válaszát az American Ninja Warrior-ra, az Ultimate Beastmaster-t, amit tényleg minden rajongónak ajánlok.

4 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 10. 08. 18:09

Hát én az első évadnak egy részébe belenéztem, anyukámnál éppen az ment, amikor nála voltam, de szerintem az a pálya jóval könnyebb volt még az amerikai celebes pályánál is, ami egy erősen könnyített selejtezős pálya. De persze nincs ezzel semmi baj, valahol el kell kezdeni, itt még nincs 10 éves kultusza a dolognak, csak akkor ne lódítsanak már ekkorát:) Megjegyzem, anyukám is ámult rajta, mert ő még nem látott ilyesmit.

Desmond Wallace - 2018. 10. 08. 20:10

Nem valószínű, hogy hétfőnként lenne erre 200 percem, pedig simán bejön a műsor.

Dalmayr - 2018. 10. 08. 21:53

Tavaly nem néztem, az amerikaiból néha láttam 1-2 részt, de az idén néznem kell , mert 2 ismerősöm is szerepel benne. Csak ne lenne ilyen baromi hosszú….

Flanker - 2018. 10. 08. 21:59

3 óra vazdmeg..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz