login |

Délelőtti videó 3.: The Little Drummer Girl

2018. 10. 09. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Az AMC és a BBC újra egy John le Carré-kémtörténet adaptációja kapcsán fogott össze. Mondanom sem kell, hogy a The Night Manager producereivel karöltve adaptálják a sikerkönyvét (itthon: Kettős szerepbenitt a hivatalos tartalma magyarul),. A rendező pedig Park Chan-wook.

A történet középpontjában egy fiatal színésznő áll, aki görögországi vakációja közben összeismerkedik egy férfival, akiről később kiderül, hogy szándékai nem túl túlzottan romantikusak. Ő keveri bele egy komplex, magas tétű kémjátszmába a 1970-es években az éleződő, közel-keleti konfliktus árnyékában.

Hát, ez a tovább mögötti előzetes teljesen megvett. A főszereplők: Alexander Skarsgård, Michael Shannon, Charles Dance és Florence Pugh.

1 hozzászólás Ne habozz!

Matt - 2018. 10. 09. 12:26

Imádom Park Chan-wookot, korunk egyik legnagyobb rendező zsenijének tartom, szóval must watch. Egyébként cím alapján egy Whiplash szerű sztorira számítottam :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz