login |

Délelőtti videó 4.: A legbátrabb páros

2018. 10. 09. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

A legdurvább tv-műsor, amilyet még nem láttál!

Ha az RTL Klubos Szenzációs Négyesről a TV2-es (még be sem mutatott) Csak show és más semmi jutott eszünkbe, akkor a TV2-es A legbátrabb párosról az RTL Klubos Nyerő Páros. Nyilván előbbi licenc (dán, The Bravest a címe az eredetinek), de ettől még a celebpárok, az együttélés valamint annak kihangsúlyozása, hogy nem csak a próbákat, hanem egymást is le kell győzni, az ordibálás ismerős koncepció lesz a nézőknek.

Persze itt a helyszín Málta, és sokkal látványosabbak a kunsztok, szóval simán lehet közönsége. A tovább mögött pár rövid promó, valamint vicces karakterelőzetesek, amik során valamiért csak ugyanazt a pár látványkunsztot emelik ki. (És természetesen itt is meg lehet majd tapasztalni, ahogy a játékosok saját életükért rettegnek, mintha nem tudnák, hogy ezerszer agyonbiztosított feladatokban vesznek részt.

Karakterpromók:

3 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 10. 09. 13:14

A francba, engem ez érdekel. De tudom, hogy el fogják rontani a sok drámázással, meg felesleges jelenettel. Engem a feladatok érdekelnek és pont. Ha nem felejtem el, akkor belenézek.

winnie - 2018. 10. 09. 13:19

én is annak örülmék, ha csak a teljesítményről szólna, de egy 3 órás játékidőt heti pár héten keresztül nyilván esélytelen lenne kitölteni. 40 percben talán, de 170-ben…

Never - 2018. 10. 09. 15:04

Reka meg a Nooooorbi :D na.. ezt muszaj megnezni

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz