login |

Emlékeztető: A legbátrabb páros

2018. 10. 09. 18:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány, reality,

Ma. 19:00. TV2. A legbátrabb páros – 1×01 (promók)

Na, itt a hét második 3 órás (nettó 2,5?) produkciója a csatornától. Gondolom, itt is ismételgetni fogják a feladatokat, de annyira nem, mint a Ninja Warrior Hungary-ben, viszont arra nagyon kíváncsi leszek, hogy a műsoridőnek mekkora részét töltik ki akcióval és kaland elemekkel, és mennyi lesz benne a celebszappan. Mert tippre utóbbi nélkül esélytelen lenne megoldani.

A legbátrabb páros a dán The Bravest című reality licencére épül, s a nem lett volna ősszel napiban a Nyerő Páros, biztos, hogy eredetibbnek tűnne ez a Fear Factor-szerű kunsztokkal operáló széria, aminek ez a szinopszisa via TV2:

Sztárpárok küzdenek meg félelmeikkel, és a legextrémebb feladatokban próbálják legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat. A mindenre elszánt játékosok egy gyönyörű szigeten, Máltán birkóznak meg az elemekkel. Hogy végül ki nyeri el a Legbátrabb páros címet és a 10 millió forintot, hamarosan kiderül!

Játékosok – az elnevezéseket a TV2 sajtóanyagából kopizom: Schobert Norbi és Rubint Réka, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, Palácsik Lilla és párja, Tamás, Pintér Tibor és kedvese, Frida, Singh Viki és párja, Tamás, Németh Kristóf és szerelme, Zita, Szabó Ádám és Tóth Andi. Műsorvezető Till ‘Tilla’ Attila és Majoros ‘Majka’ Péter.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz