login |

Hírkedd

2018. 10. 09. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: A legbátrabb páros, Bogaras szülők 1. évad
 • Premier: Andi Mack S3, The Bureau of Magical Things S1 (amerikai), Long Lost Family S4 (őszi), Long Island Medium S12 (őszi), Whovians S2, Coast v Country S3, Air Disasters S11, Money For Nothing S5, Mediterranean with Simon Reeve S1, Helloworld AUS S1, Delish Destinations S1, Game of Games S1, The Voyager with Josh Garcia S3, The Champion Within S3 + Finálé: Better Call Saul S4 (vendégblogger?), Lodge 49 S1 (tévés), Twisted Sisters S1, Floribama Shore S2, Bravo’s Play By Play S1
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 11.24 Star Wars: Ellenállás (Star Wars Resistance) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 11.05 Derült égből fasírt (Cloudy With a Chance of Meatball: The Series) 2. évad
 • Magyar, nem prémium csatornás premier – Epic Drama: 10.18 Babilon Berlin (Babylon Berlin) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Terrace House: Opening New Doors S4 (Netflix),
 • Az Aranyélet 3. évad teljes egészében elérhetővé válik 10.14-én vasárnap az HBO GO-n. (Gőzöm sincs, hogy lenne érdemes lefedni a blogon…)
 • A Doctor Who új szezonja 8,2M nézővel indult Angliában (BBC – 40% SHR). Jó pár éve nem hozott ekkora számokat a sorozat. Most már csak az a kérdés, hogy mennyi néző marad a folytatásra.
 • A DC Universe a tervek szerint heti egy új sorozatepizóddal fog jelentkezni, vagyis egymást fogják váltani a sorozataik. A tervezett menetrend szerint a Titans 10.12-én indul, januárban jön a Young Justice: Outsiders, február végén a Doom Patrol, júniusban a Swamp Thing (és folytatódik a Young Justice: Outsiders), elvileg augusztus végén kezd a Stargirl és októberben a Harley Quinn.) Itt egy ábra is. Nyilván minden változhat.
 • Emmy Rossum után Cameron Monaghan (Ian) kiszáll a Shameless-ből. A következő rész után. (A színész búcsúüzenete.)
 • Miután nagy licitálás után megszerezte az adaptációs jogokat, a Fox21 Television Studios elkezdett fejleszteni a Jim Butcher-féle The Dresden Files-könyvekből (itthon: A Dresden-akták) egy újabb tévésorozatot. A történet egy varázsló magánnyomozóról szól, aki emberekkel és természetfeletti lényekkel kapcsolatos eseteken dolgozik.
 • A Gotham készítői arról beszéltek, hogy Jeremiah kap egy barátnőt az 5. évadban, aki színesen öltözködik és kedveli a görkorcsolyát. Ez csak Harley Quinn lehet?
 • A The Goldbergs-ben Alexis G. Zall vette át Rowan Blanchard szerepét Jackie-ként.
 • A CW már premier előtt berendelte 5-5 új epizód szkriptjét a Charmed-hoz és az All American-hez, és 3 további forgatókönyvet a Legacies-hoz. (Mindez általában azért történik, hogy az írószobák ne álljanak le a melóval, míg nem kapnak hivatalos epizódberendelést.)
 • A Young Sheldon egyik mostani részében szerepelni fog a 2, valamint 5 éves Sheldon és Missy.
 • Conan O’Brien 2010 után ismét turnére indul, standupozik egy kicsit a Team Coco Presents Conan & Friends: An Evening of Stand-Up and Investment Tips című műsorával.
 • Jövő év elején a Black Mask Studios képregényt ad ki a Sweet/Vicious folytatásaként.
 • Készítői szerződés: Robert Patino – Warner Bros. TV, Hebru Brantley – Sony Pictures TV, Eric Newman – Netflix,
 • A Survivor: David vs. Goliath legutóbbi kiesője nyilatkozik, és a showrunner, Jeff Probst is beszél az epizódról. (Itt is.) Itt pedig Christian kommentálja az első 6 nap történéseit.
 • A The Walking Dead évadnyitójáról beszél Angela Kang, az új showrunner (itt is), valamint a rendező, Greg Nicotero. És megszólal a rész áldozata is (itt is), valamint Norman Reedus (Daryl) is mond ezt-azt.
 • Állandó szerep: Eva Green, Eve Hewson – The Luminaries (BBC2), Justin Cornwell – The InBetween (NBC – Yusuf Gatewood helyére),
 • Vendégszerep: Betsy Sodaro – Happy Together, Michael C. Williams – FBI, C. Thomas Howell – MacGyver, Joshua Malina, Bob Newhart – The Big Bang Theory (megint), Stacy Keach – NCIS: New Orleans (megint), Kristen Johnson – Mom (megint),
 • Pilotszerep: Sharon Gless – Constance (TNT), Ray Nicholson, Will Chase, Kevin Alves – Panic (Amazon),
 • Interjú: Jodie Whittaker + még egy (Doctor – Doctor Who), Adam Rippon (a Dancing With The Stars Junior zsűritagja), Danny Pino (Miguel – Mayans MC), Scott Silveri (a Speechless készítője), Neil Gaiman (az American Gods és a Good Omens írója), Clay Newbill (a Shark Tank showrunnerje),
 • Az X-Faktor 8. évados premierje 34%-os közönségarányt ért el a 18-49-es korosztályban: 534 879-en nézték, míg a teljes lakosságból 1 196 908-en voltak kíváncsiak rá.
 • Új sorozat: Endlings – CBC Kids, scifi-kaland sorozat négy árva gyerekről, akik meglepő felfedezést tesznek, mely az egész univerzumra kihatással van.
 • Új sorozat: In My Skin – BBC3, komédia, angol, készítő: Kayleigh Llewellyn. Sötét felnövéstörténetes komédia egy 16 éves fiatal lányról, aki folyamatosan hazudik.
 • Pilotszkript: Pico & Sepulveda – Netflix, készítő: Janet Leahy, executive producer: Shonda Rhimes. Az 1840-es évek szürreális és buja, akkor még Mexikó alá tartozó Kaliforniájában játszódik, ahol az idilli korszaknak vége szakad, amikor az amerikai katonák brutális háborúval magukénak akarják nyilvánítani a területet.
 • A Netflix hamar lépett és megszerezte magának az Angliában most nagyon menő, közösségi oldalas Big Brother-t, a The Circle-t (itt írtunk róla), amiből egy amerikai és két globális, vagyis más országbeli változatot fognak készíteni.
 • Drew Barrymore, RuPaul Charles és Faith Hill lesz a zsűrije, James Corden pedig a műsorvezetője a CBS The World’s Best című realityversenyének, amibe a világ minden tájáról fognak érkezni tehetséges emberek, hogy versengjenek egymással.

11 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2018. 10. 09. 09:32

“A CW már premier előtt berendelte 5-5 új epizód szkriptjét a Charmed-hoz és az All American-hez”

Ez hogy működik, teszem azt berendelnek egy 13 részes évadot, amit meg is írnak, majd ha utána még berendelnek hozzá 5 részt akkor azt az 5 részt oda sűritik bele ahova tudják?

winnie - 2018. 10. 09. 09:42

a 13 részt eleve 22 részes szezon reményében írják, szóval amikor végeznek a 13-mal, akkor folytatják a munkát a sorozattal, szóval az 5 rész az 1×14-1×18. a különbség csak annyi, hogy az írást nem követi forgatás addig, míg nem lesz epizódberendelés.

spooky - 2018. 10. 09. 09:43

szegény shameless. tudjuk már, hogy utolsó évad lesz e?

winnie - 2018. 10. 09. 09:44

eddig nem volt szó ilyesmiről, a csatorna legnézettebb sorozata, bár az tény, hogy ez a szezon plusz részeket kapott, amit akár a lezárásnak is lehet gondolni.

dochollywood - 2018. 10. 09. 09:53

Stephanie Beatriznek is bekötötték a fejét (színészpartnerei körében):

https://people.com/tv/brooklyn-nine-nine-stephanie-beatriz-wedding-character-tribute/

GYV - 2018. 10. 09. 10:07

Magyar premier:

Eltűntek nyomában (?) – 1. évad, november 14, AXN

A lopás művészete (The Art of More) – 2. évad, november 19, AXN

Madam Secretary – 1. évad, november 4, Sony Max

winnie - 2018. 10. 09. 10:09

“Eltűntek nyomában (?) – 1. évad, november 14, AXN”

ez a Gone, gondolom.

GYV - 2018. 10. 09. 10:16

Esélyes, ugyanis nemrég mutatták be a szomszédos AXN-en is.

gromit - 2018. 10. 09. 11:24

még meg se volt a Deutschland 86 premierje, de Deutschland 89 is lesz :)
(avagy Deutschland 83 s2 és s3)

kiskiraly - 2018. 10. 09. 15:38

Pályázati felhívás ismeretterjesztő sorozatokra a Spektrumon (mondjuk ez cégekre vonatkozik)

http://epgsites.azurewebsites.net/spektrum/palyazati-felhivas/

Franky - 2018. 10. 09. 17:56

Rtl Spike : A visszatérök ( The 100 ) 4.évad
Hamarosan a képernyön !
A hìr az Rtl Spike facebook oldalàrol nyúltam !
Ök irtàk hogy hamarosan !

Gondolom az iZombie folytatàsa is jön majd akkor !
Reméljük akkor a Sötét àrvàk is , hamàr hajnalba de újra kezdték!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz