login |

Emlékeztető: Sztárok és párok

2018. 10. 10. 19:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő,

Ma. 20:40. TV2. Sztárok és párok – 1×01 (előzetesek) – csütörtökön is

Tudom, hogy a Pénzt vagy éveket! elég sikeres volt Kasza Tibor műsorvezetésével, szóval ebbe a kvázi spinoffba (a licenc a Couple or Not-é) is kódolva van a siker lehetősége, de nem hiszem, hogy úgy kéne hirdetni a játékot, hogy “Király Viktor és barátnője, Virág Anita küzdenek meg a 15 milliós főnyereményért”, mert szerintem olyan sokan nem fognak emiatt izgulni.

Ha valami miatt szórakoztató lesz a műsor, az a válaszadást megelőző tippelgetés, kombinálás, vitatkozás, stb. A gond csak az, hogy így mindez csak egy játékos köntösbe bújtatott beszélgetős műsor egy ismert emberrel, hiszen nyilván az a konkrét készítői instrukció, hogy legyen sok beszélgetés a tippelések között, hogy a néző lereagálhasson mindent.

2 hozzászólás Ne habozz!

human - 2018. 10. 11. 03:15

nem hiszem, h írnék kritikát, mert csak 20 percet néztem, de ez valami siralmas volt. arról nem is beszélve, és ez most lehet túl erős lesz: kicsit zavar, hogy a gazdagok még gazdagodhatnak, miközben az átlagemberek csak tárgyak a játékban, forgatják őket, mint a bábukat. ez már a kortippelősnél is bejátszott, de itt még durvább. biztos kapnak érte, talán nem is kevés pénzt, hogy részt vesznek, ezt nem vitatom amúgy.

winnie - 2018. 10. 11. 04:53

igen, ezért is írtam, hogy mennyire izgalmas lehet az átlagnézőnek – engem azt hiszem, hogy hívtak ebbe vagy hasonlóba, de szerintem sima statiszta gázsi van, talán egy fokkal több, mint nézőtéren tapsolni egész nap, de biztos, hogy nem viszik túlzásba a díjazásukat

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz