login |

Délelőtti videó 6.: Haunted

2018. 10. 11. 12:40 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: doku, video,

A Netflix egy… nem is tudom hogy mondjam, valóságon alapuló horrorsorozattal jön még most októberben. Ebből annyi az igaz, hogy tényleges emberek mondják el a találkozásukat a szerintük természetfelettivel. Ezeket a történeteket pedig profik eljátsszák, a horror részét a maximumra tekerve. Egy dokumentumfilmes megvalósítású antológia a végeredmény, majdnem olyan, mint a Lore, csak itt nem híresek a sztorik, és valósak a narrátorok.

Az előzetes a tovább mögött nézhető. Van akit ez érdekelni fog? Őszinte kérdés, nem cinikus.

2 hozzászólás Ne habozz!

Norbi_31 - 2018. 10. 11. 14:58

Nekem erről az American Horror Story egyik évada ugrott be, azt hiszem a Roanoke volt az. Ott is kicsit dokumentum filmes beütése volt a dolognak de nyilván nem olyan mértékű, mint ez. Nekem tetszett. Mivel Netflix,horror és az előzetes se rossz, én bepróbálom. Határozottan érdekel!

winnie - 2018. 10. 11. 15:13

a roanoke-s, narrálós-rekreálós megközelítésre konkrét csatornák épültek, ld investigation discovery, ott egész héten mennek ezek a gyilkosos, true crime dokuk. ez persze a természetfölötti aspektus miatt más, de remélhetőleg több lesz annyiban is, hogy normális színészek lesznek benne, nem azok, akik a rekreálósakban szoktak lenni.

de ha már ez a műfaj, a fent említett Lore mindenképp ajánlott, a sokkal inkább sorozat, mint dokureality.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz