login |

Délelőtti videó 1.: Supernatural

2018. 10. 11. 10:22 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: video,

Azta, a Comic Con óta nem foglalkoztunk a srácokkal, erre már pár óra múlva itt a 14. évad premierje.

Az időn való merengés helyett inkább nézzük a tovább mögötti CW-s promót, és a sokkal jobb másik előzetest. A cliffhanger valami nagy ellentéttel fejezte be, szóval lesz bőven feloldanivaló. Amúgy idén lesz a 300. rész is, amire nagyon készülnek majd.

7 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 10. 11. 10:37

Már jó pár éve azt csinálják, hogy a Comic Conra, egy mini “The road so far”-t csinálnak, és vagy semmit, vagy nagyon kevés új jelenetet mutatnak az évadból. De igazából nem is kell, mert van egy betonbiztos nézőtábora (igen, én is), és ha van trailer, ha nincs, mi visszatérünk.
Az új évadtól meg csak annyit kérek, hogy ne 1 vagy 2 rész alatt oldják fel a cliffhangert, mint a 10.évadban.

yagami - 2018. 10. 12. 05:11

B_szki… Újra AC/DC-vel nyitunk!! El se hiszem… :D Remélem ez egy nagyon jó évad előszele. :)

corvin - 2018. 10. 12. 08:47

Mondanám, hogy spoiler következik, de igazából nem az.

Dean bajban van. Erre természetesen Sam és Castiel mindent megtesznek, hogy megmentsék. Az évad közben Castiel meghal. Természetesen ezúttal tényleg, végleg, de aztán mégis feltámad. Majd megmentik Deant. Sam vagy Dean egy kicsit depis lesz a vadász melótól. Azért közben kinyírnak pár tucat szörnyet. Jön az évadzáró: happy end, megoldják az évad főproblémáját, megölik a főgonoszt, de sajnos ezzel vagy Sam vagy Dean bajba kerül… Jöhet is a 15. évad.
Imádtam ezt a sorozatot. Hébe-hóba a 14. évadba is belenézek majd, hogy tartsam a lépést, de őszintén szólva igazán nagy meglepetésekre nem kell számítanunk. A séma, ami már 13 évad óta tart, most sem fog változni.

A - 2018. 10. 13. 01:49

Megnézve az első részt – ebből még bármi lehet. Engem megvett, bár Jack gyötrődését kihagyhatták volna (esetleg beleírhatták volna, hogy valamelyik apafigurától – Sam, Cas, Bobby – kap egy pofont).

Fany Algo - 2018. 10. 13. 16:49

Miért…,miért…, miért loptak el az életemből 41 percet a semmire!!! Az új évad felvezetése előrevetítette az unalmat, az ismétlést, a vég nélküli – kizárólag esős időben – történő kocsikázást, ami csak tölteléknek jó.
Hozzá még egy kis unalmas, álmosító zene, semmi jóra nem számíthatunk. Mióta Sam a pokol királycsinálója? Miért az ő kegyeit keresik a semmire: elmondta a démonnak, hogy nem érdekli, mi van a pokolban, de Kip egyezséget kínál arra, hogy ne akarjon ezzel foglalkozni.
Mindenki unja a saját szerepét, fáradság, lemondás, unalom látszik a szemekben.A látottak alapján elég rosszak a kilátások a 14. évadra.

szirial - 2018. 10. 14. 18:40

AC/DC ez a tuti kezdés!
Nagyon remélem, hogy Micheal alaposabban nekilát a jobb világ felépítéséhez. Az előzetesben látott kiégett szemek erre utalnak.
Cas meglepően erőtlen, néhány szaros démon lenyomja.
Nick pedig talán előrevetíti az alapprobléma megoldását. Arkangyal tőrrel úgy ölhető angyal, hogy a porhüvely életben marad. Nosza, le kell szúrni Deant.

Crowley - 2018. 10. 15. 19:38

Fany Algo, sajnos ugyanezt gondoltam jómagam is. Nekem ez volt ez eddigi legrosszabb kezdés. Ellenben nagyon bízom, hogy talpra áll az évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz