login |

Survivor – 37×03: Old school human skills

2018. 10. 11. 20:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Eddig 3-ból 3 teljesen jó, élvezetes, de nem kiemelkedő részen vagyunk keresztül (rég osztályoztam, 7-8/10), de van egy olyan érzésem, hogy a következő részekben elkezdenek borulni a dominók. Jó látni, hogy az időjárás továbbra is meghatározó tényező, valahogy mindig jobban szórakoztatnak azok az epizódok, amikor a játékosok valamiféle kölcsönhatásban vannak a természettel.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Jeremy esett ki.

Igazi esettanulmány volt, ahogy megásta a gödröt a srác, majd belegyalogolt, és még magára s is kaparta a földet. És bosszantó is. Nemrég ugyanilyen paranoiától vezérelve esett ki valaki (nyilván nem emlékszem már rá, ki), de ez az, amikor valaki papíron jó spíler, mindent tud, játszani is akar, még a social game-ben is jó akar lenni (ld. Natalie), fineszes (ld. idol), de túlpörög.

És Jeremy minden fronton túlpörgött, nagyon nem találta meg az aranyközéputat. Nem hiszem, hogy a kedvencem lett volna, de nagyon, nagyon sajnálom, hogy kiesett, mert egy ilyen játékost élvezet lett volna még nézni pár részen át. Akkor is, ha nagy stratégának bizonyul, akkor is, ha dudvának és folyton koppan. Kár érte.

Napalmszóró Boss bitch Natalie nagyon kemény, és nem hiszem, hogy rajta múlott, de csak megúszta a kiesést, és végülis igaza van, hogy nem fenyegetés senkire sem nézve (bár még nincs egyéni kör), és róla egyszerre hiszem el, hogy tudna lojális is lenni, de át is vágná bárki torkát. Más kérdés, hogy nem lesz senki, aki komoly szövetségre lépne vele, így nem is lesz kiért torkot vágnia.

A másik oldalon Gabby pillanatok alatt ártó démon lett, innen Michael Christian sem fogja kiásni egyhamar, valamint Bi lesérült, és a kamionos szomorkodása láttán azt hittem, hogy a feladásának ágyaznak meg. Fura figura ő, totál kinézném belőle, hogy beint mindenkinek és lelép.

Ja, és van három utóiratom:

  • Csak olvastam, de le sem esett, hogy a védettség játék után a győztesekkel maradtunk. Ami nem szokás.
  • Azt is csak olvastam, hogy a magyar Survivor legutóbbi részében a tribal közben bevágtak egy flashback-et arról, hogy kik miképp gondolták meg magukat az eredeti tervhez képest. Hmm.
  • Ehh, annyira zavaró, hogy Angelina számomra egy az egyben úgy néz ki, mint Kelen Coleman.

         

4 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2018. 10. 12. 00:55

@posztreakció
– Hát ez fel se tűnt, hogy az immunity után a győzteseket mutatták előbb, de most meg nem tudnám mondani, hogy kiket szoktak.
– A magyarban valóban volt tribal közben flashback, vissza is néztem, elég innovatív, de meglepő módon egy pozitív újítás.

Illetve, valaki ráért, és összevágta az előző 36 US évadnak a főcímzenéjét (Ancient Voices) egy igényes mixbe, akár külön posztnak is kimehetne uborkaszezonban :)
–> https://www.youtube.com/watch?v=JKtEMgEAaJ0

(rendes kibeszélőkomment meg mingyá’)

Enzo - 2018. 10. 12. 01:08

37×03

1. Nana, ez nagyon nem tetszik, hogy Gabby kezdi szúrni mindenkinek a szemét, főleg, hogy Christian (nem Michael! :D) is kvázi “beárulta” őt Nicknél…
2. Legalább a challenge-et megnyerték, örültem neki rendesen, nagyon mérges lettem volna, ha pont Natalie veri meg a kedvenc párosomat puzzle-ben…
3. Érdekes, hogy kifejezetten készülnek a tribe swap-ra a játékosok, többször is elhangzott…hát ja kérem, ennyi évad megnézése után már benne van az emberben.
4. A Goliath törzsben a spontán rákverseny nagyon aranyos volt :)
5. Hát kapnak elég esőt, az tuti, most az immunity alatt szakadt le az ég, nem semmi.
6. Elizabethnek milyen kis testhezálló feladat volt a kötélgyűrű-dobás, ha jól láttam, meg is csinálta elsőre.
7. Mike-on a tribal (és nyilván a veszekedések) alatt “Can’t we all just get along” feliratú póló volt, priceless :D

Tyű, Jeremy tényleg rendesen elásta magát. Pedig jó meglátásai voltak Natalie-ról (lecseszi őt a nő, hogy nem támogatja, amikor az első alkalommal próbált neki jótanácsot adni, csak le se sz@rta?), de ez a beparázás meghozta a gyümölcsét, nagyon sokszor az ennyire egyértelmű szavazat helyett kapva kapnak valakik az alkalmon egy jó kis blindside-ra. És mivel sok:1-re nyert Natalie, még az is meggondolta magát (Natalia vagy Angelina? őket keverem), aki előtte hangsúlyozta, hogy márpedig ő Natalie-re fogja tenni a voksát. Az még eszembe jutott, hogy a Dan-Kara párosnak érdemes lenne Natalie-t benn tartani, mert a nő úgyis fog még konfliktust generálni mással is, és addig se az ő power couple-ségük van előtérben. :) Szóval ja, Jeremy poénos figura volt, elfért volna még egy darabig (mondjuk kapott képernyőidőt eleget), a Dan idoljáról való tudomást meg továbbadta kiesés előtt, kérdés, hogy elhiszik-e neki.

Thomas - 2018. 10. 12. 17:18

Hát igen, Jeremy megásta a sírját, a végére már ellenszenvesebb volt, mint Natalie, szóval örülhetek:) Ha nem lett volna olyan unalmas a rész, hogy egy kávé mellett is majdnem elaludtam rajta, valahogy ennyire érdekelt, hogy melyikük esik ki:) Nekem ez olyan 3-4/10-es szint. Most Nataliának és Alisonnak szurkolok, a másik törzs felőlem el is fogyhat. Bár amíg Natalie bent van, sajnos mindig lesz esélyük immunityt nyerni. Már ha nem keverik össze őket természetesen.

sdby - 2018. 10. 14. 00:32

Ó, én sajnálom, hogy Jeremy esett ki, az első két részben nagyon szórakoztató figura volt. Eléggé túltolta a dolgot, enélkül valószínűleg Natalie ment volna.

Az előző Jessica bootot is bántam, hiszen ő is hasonlóan kezdte a játékot, mit nemrég Michael (legfiatalabb, pár évvel idősebbnek mondja magát), meg persze az eyecandy-faktor is rájátszott. És akkor már Patről sem elfeledkezve – őt hihetetlenül sajnálom, nagyon nehéz volt nézni a medevac előtti képsorokat. Remélem még visszatér valaha, így szinte alig tapasztalt meg valamit a Survivorből.

Natalie-t egyébként én nem nagyon csípem – a látottak alapján kb. semmit nem tesz hozzá a tábori élethez és nem tűnik olyan figurának, aki jó társaság lehet. Plusz az, hogy dobálózott az életkorával, meg ő mennyire nem veszélyes, meg a “brother-sister” rasszkártyát is elővette… A beszólásai sem szórakoztatnak, inkább bunkónak tűnik. De van egy érzésem, hogy egész sokáig fog jutni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz