login |

Alan Wake-tévésorozat várható

2018. 10. 12. 19:25 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: hírek, játék, video,

Bár még nem adták el konkrét csatornának, de Peter Calloway és a játékot készítő Sam Lake összefog, hogy tévésorozatos formába öntse Alan Wake történetét, legalábbis elindult a fejlesztése, a pilotszkript megírása. Utóbbi részvétele azért lényeges, mert sok mindent fognak felhasznál a megvalósulásig végül nem jutott második részhez felgyűlt ötletekből.

A játékban Alan Wake-et alakítjuk, egy munkájában elakadt írót, aki egy kisvárosba utazva próbál túllendülni ezen válságán. Ebből valami szürreálisabb élmény kerekedik, mert mintha az előző könyve kelne életre körülötte. A bökkenő, hogy annak a megírására sem emlékszik.

A játékhoz inspirációt a The Twilight Zone, a Secret Window, a Northern Exposure és rengeteg amerikai tévésorozat nyújtott, sőt, a cselekménye is eléggé epizodikus volt, így talán könnyű lesz adaptálni. A készítői hangsúlyozzák, hogy azért Wake körül érdekes karakterek is vannak, őket is jobb lesz bővebben kibontani. Nem fognak rögtön az akcióba merülni, bár a játékban azért lövöldözésnem és menekülésben is bőven részünk volt.

Aki nem ismerné a játékot, az megnézheti most az előzetesét tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

Mardred - 2018. 10. 12. 20:28

Ooooo. OOOOOOOOOOOOO!!!!!

- 2018. 10. 12. 20:52

Idén fejeztem be másodjára. Igazi klasszikus. Ha előkerül egy társaságban a Twin Peaks téma, kb ez sem maradhat ki :)

korum - 2018. 10. 12. 21:15

Hát a Miért éppen Alaszka mint inspiráció eszembe nem jutott volna…

Ace - 2018. 10. 13. 08:13

Ezaz már a játék közben is ez volt bennem hogy ez mekkora jó sorozat lenne!
Hihetetlen micsoda hangulata volt végig és ráadásul már alapból sorozatos formátuma volt ugyanis epizódokra volt bontva cliffek-el és fantasztikus zenékkel az epizódok végén, nagyon jól összevágott previously-k minden episode elött.
Én azonnal nézném. Kár ,hogy az igazi folytatás sosem készült el. Ja és igen a karakterek is nagyon frankók voltak a Serifcsaj, Barry, az öreg Anderson tesók a zenekarukkal mind egyedi figurák. Hajrá csinálják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz