login |

Emlékeztető: Sztárban sztár 6. évad

2018. 10. 14. 18:00 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

Ma. 18:55. TV2. Sztárban sztár – 6×01 (előzetesek)

Na, megint egy 3 órás dzsembori.

Az új énekesek: Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani, a zsűriben: Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi és Stohl András, műsorvezető: Till Attila. Így hirtelen, nem tudom, hogy kiben lehet a legtöbb fantázia.

8 hozzászólás Ne habozz!

ace05 - 2018. 10. 14. 19:04

Valaki magyarázza már el nekem, hogy ebbe a műsorban mi a jó? Mert az, hogy énekelni nem tudó celebek fonetikus kiejtéssel énekelnek, számomra nagyon idegesítő.

Danca - 2018. 10. 14. 19:32

Hé ne cikizd a műsort, anyám imádja :D

Ezzel csak arra céloztam, hogy nem te vagy a célközönség. Szerintem az ilyen szórakoztató műsoroknak kéne inkább teret engedni a magyar adókon, nem pedig az Éjjel-Nappal Budapestnek és hasonlóknak. Némelyikbe ha belenézel, elpusztul az agysejtjeid fele. Akkor már inkább éneklős meg főzős vetélkedőkre szavazok (bár én nem nézem egyiket sem).

winnie - 2018. 10. 14. 19:36

itt egyébként nincs szerintem célközönség, mármint azon kívül, hogy “annak készül, aki szereti”.

szórakoztató bohóckodás, ennyi, ami jó karaktereknél és maszkoknál vicces. nem egy zsűris műfaj (max ha jó a zsűritag), de esztrádnak bőven elmegy szerintem, sőt, a jobbak között van.

egyébként sokan alábecsülik a játékosok teljesítményét, de pár napjuk van dalt meg koreográfiát tanulni, ami biztos nem egyszerű, és akadnak is olyanok, akik elég nehezen birkóznak meg vele.

Bella Julianna - 2018. 10. 14. 19:52

mondja meg valaki,hogy külföldön hogyan tudom nézni a műsort? az interneten keresztül.

winnie - 2018. 10. 14. 20:13

a tv2.hu-ra utólag felkerül, a youtube-on pedig talán szoktak lenni részletek – bár ezeket lehet, hogy csak itthon érhetőek el, nem tudom.

dzsoker76 - 2018. 10. 15. 04:29

Én szeretem a TV2 ezen műsorát.Nem véletlen,hogy már a 6. évadot kezdik el.Kiváncsi leszek a nézettségre.
Egyébként úgy,ahogy winnie írja egy jól sikerült előadással,nagyon el lehet adni az adást.
Azzal pedig totál egyetértek,hogy inkább ilyen műsoroknak kellene teret adni,mint az Éjjel-nappal… című műsornak,ott aztán tényleg pusztulnak az agysejtek.
Nem is értem,hogy az a műsor miért nem került még este 11 utánra,nincs már olyan nézettsége sem mint régen,plusz,akiket érdekel azok este 11 után is megnézik.

winnie - 2018. 10. 15. 08:42

szeirntem mindennek megvan a helye, de nem értem az ÉNB démonizálását. oké, nem láttam, lehet, hogy én is ezt tenném, de sima random napi sorozat, egy szappan fiatalokkal, nyilván egy bizonyos korosztálynak. ennek a napi műfajnak is helye van, a barátok közt is bizonyítja.

JcGross - 2018. 10. 15. 11:43

dzsoker76: Nem vagyok benne biztos, hogy este 11-kor is megnézné a sok tizenéves. Ezek nagy része még középiskolás, nagy részük valószínűleg nem engedheti meg magának, hogy éjfélig fennmaradjon (én mint főállásban dolgozó pedig biztos nem fogok eddig fennmaradni egy sorozatért sem, főleg nem ilyen szennyért).

Hogy a Sztárban sztárról is szóljak, az elejét elcsíptem vacsora közben. Tolvai Reni mellbedobásáért megérte a közös produkciót megnézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz