login |

Készük a Grimm-spinoff

2018. 10. 17. 16:30 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Az NBC elkezdte fejleszteni a Grimm spinoffját, ami azt jelenti, hogy egy pitch alapján berendelte a pilot forgatókönyvét, ami ha jól sikerül, akkor pilotberendelés követheti télen.

A természetfeletti nyomozós sorozat tavaly ért véget hat évad után, és az új sorozat a tervek szerint annak mitológiáját vinné tovább egy női Grimm-mel, és lehetőség szerint korábbi rajongói kedvenc karakterek is visszatérnének vagy állandó, de legalább visszatérő szerepben – nyilván nem David Giuntoli, de a többiekből tudnak meríteni.

Magáról az új sorozatról mást nem lehet tudni, a készítője Melissa Glenn, és az eredeti széria készítői és showrunnerjei, David Greenwalt és Jim Kouf consulting produceri státuszban lennének a projekt mellett (ami meglepő, hiszen általában megkapják az executive produceri rangot akkor is, ha nem dolgoznak rajta).

8 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 10. 17. 17:17

Nagyon remélem hogy a főszereplő majd Adalind és Nick gyerekei lesznek a főszereplők. Adná magát az egész hiszen velük ért véget. Nálam egyelőre ez az év híre pláne ha berendelik a sorozatot is. David is esélyes szerintem a visszatérésre hiszen attól hogy van egy jelenleg is futó sorozata nem jelenti hogy máshol nem szerepelhet pláne vendégként. Láttunk már erre elég sok példát. Plusz ki tudja mi lesz a jelenlegi sorozatának a sorsa ugye.

mSO - 2018. 10. 17. 17:32

Legyenek benne Nick gyerekei, és akkor a régi szereplők is fel-feltűnhetnek! :D

winnie - 2018. 10. 17. 17:44

“David is esélyes szerintem a visszatérésre hiszen attól hogy van egy jelenleg is futó sorozata nem jelenti hogy máshol nem szerepelhet pláne vendégként.”

vendégként lehet, csak ugye, ha állandó és nem engedik el, akkor nem engedik el, és nem érdemes kockáztatni. a ziccert jó eséllyel nem fogják kihagyni, de számolni komolyabban vele nm érdemes, nyilván ő is örül, hogy mást játszhat.

goodjohnwin - 2018. 10. 17. 18:22

Szuper ötlet, addig kell ezzel foglalkozni, amíg emlékeznek az eredetire…
egy dolog a fontos: Monroe-t nem hagyhatják ki, meg Wu őrmestert is sokat segítene, nem beszélve az egérember-hűtőgépszerelőről :)

Gellcsi - 2018. 10. 17. 20:42

@goodjohnwin Az “egérember-hűtőgépszerelő Bud Wurstner, egy jeges hód, de aranyos ez a megnevezés. 😁

Aszusz - 2018. 10. 18. 08:42

Ennek a hírnek én is örülök, nagyon szerettem a sorozatot. A gyerekek, mint főszereplők – hát, nem tudom, Diane nagyon OP (kb mint Wyatt a Charmedban), biztos meg lehetne oldani okosan, de én jobban szeretem a hétköznapibb hősöket, hétköznapibb ellenfelekkel.

Szóval szerintem valami másik városban fog játszódni, másik Grimmel, és néha összefutnak valamelyik régi szereplővel – legalábbis ezt jobban el tudom képzelni. Állandónak Wu-t tudom elképzelni.

De minden a karaktereken múlik (nálam). Ha lesz belőle valami, biztos belenézek pár rész erejéig.

Medve Zsolt - 2019. 08. 04. 18:57

Sziasztok. Nincs valami hir azóta a spinoff soriról?

winnie - 2019. 08. 04. 19:10

sajnos semmi, ami sosem jelent jót. alapból, amit országos csatornára a II. félévben kezdenek el fejleszteni, és nem kap köv év elején pilotberendelést, az felejtős, az bedőlt. itt esetleg annyi kivétel lehet, hogy spinoff és kiemelt kezelést, hosszabb fejlesztést kap és lehet, hogy majd idén kap pilot- vagy sorozatberendelést, esetleg az nbcuniversal induló streaming szolgáltatása fogja berendelni.

a lényeg, hogy ha nincs hír, az rossz hír, de van halvány remény, hogy csak azért nincs hír, mert titkolóznak és lesz egy nagy bejelentés.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz