login |

Legacies: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 10. 25. 18:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Nem hiszem, hogy olyan sokat érdemes lenne így előzetesen írni a Legacies-ról, legalábbis nem tudom, hogy mennyien tervezik megnézni a sorozatot azok közül, akik nem voltak The Originals-nézők, ugyanis ez a The Vampire Diaries boszorkányos spinoffjának a spinoffja lesz, annak egyik karakterének, Hope-nak varázsló, vagyis természetfölötti iskolába járós énjére építve.

A fenti várási százalékok csakis azt jelzik, hogy mivel az eredetinek sem voltunk nézői, így értelemszerűen a spinoffot sem várjuk, persze ha jól sül el, akkor a képernyő előtt fogunk maradni. Tippre a készítők sem mondanak le az esetleges új nézőkről (amellett, hogy a régieket is kiszolgálják ezerrel), amit jelez az is, hogy epizodikus, monster of the week-sztorikat ígérnek, amivel nekem csak az a gondom, hogy ezzel épp a Charmed-nak állítanak konkurenciát. (Oké, ez tippre egy fokkal komolyabb lesz. UPDATE: Nem. Az egyik lenti interjúban elhangzik, hogy viccesebb, mint az eddigiek.)

A plakát alatt, a tovább mögött az előzetesek sorakoznak, rövidebbek, hosszabbak, és a végén a színészek beszélnek interjúkban karaktereikről. Végül pedig két részlet.

3 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2018. 10. 25. 18:50

nagyon várós!

Mikilós - 2018. 10. 25. 19:38

Ezzel együtt akár, be is rendelhette volna The CW a Wayward Sisters is. Kár, pedig az nagyon érdekelt volna. Főleg az, hamár volt a TVD-nek spin-offja, akkor már a SupNat-nak se ártott volna. Oké, az első próbálkozás nem sikerűlt jól. De ennél legalább ismerős karakterek voltak. Tényleg sajnálom.

kplesz - 2018. 10. 25. 21:14

Mikilós
Igen engem is érdekelt volna a Wayward Sisters. Bár még berendelhetik a következő szezonra. Végülis a supnat ebben az évadban több részben is fel fognak tűnni a hölgyek, amivel méllyíthetik a karaktrüket és felépíthatnek valamit amivel jobban el tudják indítani a WS-t, mint most. Bár erre szerintem kevés esély van de szerintem simán lehet(ne).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz