login |

Legends of Tomorrow: kezdett a 4. évad

2018. 10. 29. 21:15 - Írta: superpityu

93 hozzászólás | kategória: kritika,

Az egyre inkább egy kaptafára készülő szuperhősös sorozatok között (és itt most leginkább a CW szériáira gondolok) élvezni kell az olyan gyöngyszemeket, mint a Legends of Tomorrow. Nagyon sokszor elmondtam már mekkora állatság ez a sorozat, és a 4×01 ismét bizonyította, hogy a készítők még mindig nem álltak le a szerekkel.

Tavaly ott hagytuk abba, hogy a csapat elég sok próbálkozás után sikeresen kinyírta Mallus-t, de az akció hevében jó pár démon és egyéb mágikus szörny szabadult el. Tehát adva van az idei fősodor, miközben a csapatban is történtek változások. Wally lelépett, viszont jött Constantine, állandó szereplő lett Ava és Nora, valamint Maisie Richardson-Sellers is vissza fog térni egy új karakter bőrében. Szóval valószínűleg a frissességtől nem kell tartani idén sem.

Továbbra is csak ismételni tudom az eddigieket, hogy ebben a sorozatban az a legjobb, hogy nem veszi komolyan magát. Tud szórakoztatni, és igen, nem lesz egy műremek sosem, de ennyire még jól egyik képregényes sorozat sem kezelte a csapatokat.

Nagyon jól működnek egymással a karakterek. Bár Ava és Constantine is szinte csak Sarah-val kapott korábban is jeleneteket, szóval arra kíváncsi leszek később, de a többiek remekül egészítik ki egymást.

A negyedik évad kezdése pedig nem hazudtolta meg önmagát. Még mindig hatalmas őrültség. A premierben például egy unikornis okozott kellemetlen pillanatokat a hőseinknek. És mivel erről a sorozatról van szó, így a csavar szerint az unikornis nem egy cuki egyszarvú ló, hanem egy őrült bestia, amely az emberek szívét szeretné megenni. Mindezt pedig 1969-ben Woodstockban.

Nem szoktam sokszor figyelni arra, hogy mennyire adja át a sorozat egy adott kor hangulatát, de itt most szörnyen el volt az egész találva. A hippik, a rengeteg a zene és az események sűrűjében betépő szereplőink annyira zseniális katyvaszát képezték a történetnek, hogy nem tudtam nem végigvigyorogni az epizódot.

Amit pedig kifejezetten imádok ebben a sorozatban, hogy hiába őrültség az események 99%-a, még így is képesek valami komolyabb szálat belefűzni a sztoriba. Ebben az epizódban például Zari és Nate kapott komolyabb pillanatokat. Nagyon jól adagolják ezeket az éppen aktuális baromságok mellé.

Persze a rész végén a nagyobb fenyegetés is megjelenik, hiszen mégsem lehet csak monster of the week-re építeni az egész évadot. Szóval a 4. szezon kezdése beváltotta a hozzá fűzött reményeket és bízom benne, hogy nem fognak később sem kifogyni az ötletekből.

93 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 10. 29. 22:30

Teljesen igazat adok: Élvezni kell a gyöngyszemeket!
Legends eladhatóvá, szórakoztatóvá tette a gagyiságot, és a sokadik vonalbeli hősök még magukat sem veszik komolyan … És teszik ezt nagyon szórakoztatóan.
Természetesen vannak hibák, vagy számomra érthetetlen dolgok. Constantine pár részre jó, de egy egész évadra, a humbuk, hókusz-pókusszal.. Keveset látjuk Gideont, emberi formájában, aki igen dögös. Ray tudós-szuperhős énje totál le van építve. Sarah-Ava alakítói között sem jön át úgy a kémia, nagyon messze van, mondjuk Sarah és Guinevere kémiájától. Az már tán túl hihető is volt… Oké. Elyse Levesque tehetségesebb színésznő – Szerintem.
Sarah karakterének nagyon jót tett az állandó barátnő. Ray és Zari nagyon jól működik együtt. Nate nagy kincs.
De a legnagyobb a sok beteg öltet, reakciók, megoldások, beszólások. Tehát az írók jól dolgoznak. Rendkívül jól adják el a lehetetlen-őrült dolgokat.
Nagyon kellemes kikapcsolódás a Lot. Szórakoztatni akar. És milyen jól teszi! Legnagyobb örömünkre.

winnie - 2018. 10. 29. 22:44

heidfeld: úgy írod ezt a szórakoztatni akarást, mintha létezne sorozat, ami ne akarna. a másik meg:

“Élvezni kell a gyöngyszemeket!”

a gyöngyszemeket az ember élvezi. azért gyöngyszemek. szóval redundáns a kijelentés. a gond csak az, hogy ami valakinek gyöngyszem, az másnak trágya. és nem feltétlenül erre a sorozatra gondolok, hanem olyan saját gyöngyszemekre is, amiket más vélt trágyának:)

látni, hogy sokan imádják a lot-ot, olvasom a kritikákat és a kommenteket, hogy mennyire őszinte és elismerő a lelkesedés, de azt nem szabad feledni, hogy a szélsőséges stílus mindig is megosztó lesz. azon most túllépek, hogy én is akartam esélyt adni valamikor a kiszállásom után egy őrült résszel (totál esélytelen volt, nem bírtam elviselni, az s3 finálét sem), de olvastam itt hűséges dc-s nézők véleményeit is, akik nem tudják ezt a fajta őrületet befogadni. ami teljesen természetes. azért, mert ők szórakozni akarnak, és ebben nem találnak rá.

szóval hiába gondolja úgy valaki, hogy ha valami őrült és nagyon kreatív, akkor az slam dunk, tuti befutó, egyszerűen annyiféleképp lehet őrültnek és kreatívnak lenni, hogy nem lehet minden mindenkinek fogyasztható. tényleg próbálom keresni a sorozatokat, ott a legion, a happy!, a future man, a zapped, a man seeking woman, az aftermath vagy a z nation – mindre rá lehet mondani, hogy elszállt, krézi, felszabadult szórakoztatásra hajt, de kevesen lesznek, akik mindre beindulnak. mind gyöngyszem valamilyen szinten, csak valamelyiket az ember 10 perc után kaszálja, valamelyiket meg élethosszig nézi.

LasDen - 2018. 10. 29. 22:45

Úgy relatíve könnyű jobb sorozatnak lenni, hogy bármerre mehetsz és bármit megtehetsz. Míg a többiek egy városhoz vannak kötve…

DarkEagle - 2018. 10. 29. 22:49

Egyszerűen zseniális ez a sorozat. Minden igaz amit fentebb írt Pityu a kritikában. És tényleg az van hogy itt a drámát is helyén tudják kezelni. Ráadásul az is aktuális a mai világra nézve. Supergirl tanulhatna tőlük hiszen gyakorlatilag itt is a bevándorlás volt a téma ami Zari és Nate jelenetét illette. Constantine-nak meg továbbra is nagyon de nagyon örülök mert nagyon megérdemli hogy több szerepet kapjon azok után hogy az NBC elbánt vele.

Amúgy LasDen én nem értek egyet veled. Az hogy mik egy sorozat határai nem jelenti azt hogy évadról évadra egyre szarabbnak kell lennie. Mi sem bizonyítja ezt jobban pl az Arrow. Hiszen az első 2 évadát mindenki imádta utána pedig egészen lejtmenet az 5. évadig ami zseniális volt. Szóval nem az számít hogy mi az alapfelállás hanem hogy az írógárda mennyire tehetséges. Mert jobb színészek szerintem a LOT-ban sincsenek mint pl a Flashben vagy Arrowban vagy akár a Superben. Egyszerűen fényévekkel jobb az írógárda itt mint bármelyik másik CW sorozatban azok közül amit nézek.

Aldo - 2018. 10. 29. 23:38

Jó rész volt, hozta a 2-3. évados baromkodást. Még mindig tartok egy kicsit ettől a misztikus, démonvadász témától, de ha nem akarják nagyon vérengzősre csinálni, akkor működhet.
A gyenge láncszemeket: Jax, Wally sikerült kigyomlálni, a csapat összetétele most jó, így ahogy van. Az hittem Nate apja komolyabb szerepet kap, ha már Biff Tannen játszotta. Bár lehet, hogy később még szerepel majd.
Emlékezetes pillanatok: a csapat hallucinálása az erdőben és egy szűz felkutatása woodstockban.

519 - 2018. 10. 30. 00:24

Én untam a részt, főleg azért, mert minden poént lelőttek a trailerben, egyedül a hallucinációs részen röhögtem fel, amúgy meg még el se mosolyodtam, úgyhogy azt hiszem, kijelenthetem, hogy a LoT nem az én sorozatom. Már a harmadik évadnál is úgy éreztem, hogy gáz, hogy egy teljesen eredeti karaktert tesznek meg főgonosznak, miközben azért lenne bőven miből válogatni, és most meg az évad egy jó részét mágikus lények hajkurászása fogja kitenni, ahelyett, hogy bemutatnának kevésbé ismert DC karaktereket is. Nekem kb. olyan ez a sorozat, mintha egy rossz fanfiction lenne. Kap még egy esélyt az évad, mert a második részből talán kevesebbet spoilolt a trailer, de valószínűleg nem fogom hetiben nézni, mert nekem ez így kevés, főleg, hogy Nate-et és Rayt is el kell viselni, pedig az utóbbit az Arrow-ban még kedveltem, de itt teljesen kiforgatták önmagából. Rory és Zari ftw!

Viszont a Flash és a Supergirl új évada meglepő módon eddig teljesen bejött.

heidfeld - 2018. 10. 30. 06:56

Winnee: Már megint nem értünk egyet, mint párszor..
Nem mindenkinek jön be ez a stílus. Ha igazán elszállt sorozatot mondjunk, akkor pl. Wrecked.
Több száz sorozat közül lehet választani, széles a skála.
Szerintem nem minden sorozat akar szórakoztató lenni. Van pár, ami elgondolkodtatóbb, vagy döbbenetesebb. Előbbire mondjuk a Pestis, utóbbira a Hajsza, vagy Waco talán megfelelő példa.
Mindenki maga döntheti el, mi a neki szórakoztató, nézhető.

winnie - 2018. 10. 30. 07:20

“Winnee: Már megint nem értünk egyet, mint párszor.. Nem mindenkinek jön be ez a stílus”

ööö, de pont ezt írtam. szó szerint. akkor ebben egyetértünk, mint párszor. (marad az egyet nem értésnek, hogy szerinted a hajsza vagy a waco nem akar szórakoztatni. ez meglepő és figyelemrélméltó, hogy ezt gondolod, illetve azt, hogy ha valami gondolkodtatni akar, az nem lehet szórakoztató, de én nagyon jól szórakoztam, és szerintem nem vagyok egyedül.)

a mondandóm lényege a kommented kapcsán kapcsán az volt, hogy redundáns és triviális – és a mostani is. hiszen az “élvezni kell a gyöngyszemeket” (ami eleve úgy hangzik, mintha védenéd a sorozatot, hiszen kvázi azt feltételezed, hogy van, aki nem élvezi a gyöngyszemeket, holott egyáltalán nem szorul rá) után azt írod, hogy “Több száz sorozat közül lehet választani, széles a skála”, amire szerintem ember nem tudna mit értelmesen reagálni. szerintem egy ilyen oldalon ezzel mindenki tisztában van, ez amolyan az “ég kék”-kategória, mint ahogy a “Mindenki maga döntheti el, mi a neki szórakoztató, nézhető” – ez megint totál triviális, ezt tettem szóvá, miszerint a gyöngyszem azért gyöngyszem, mert élvezi az ember.

sleepwalker77 - 2018. 10. 30. 07:21

CW-s DC sorozatok közül jelenleg a legjobb, nagyot fejlődött az első évad óta. Constantine-nak meg kifejezetten örülök, maradjon az összes évadra.

Necridus - 2018. 10. 30. 08:58

Zari csak szerintem kihasználatlan még mindig? Az előző évadban kb csak bejött, aztán volt, elszórakoztatott minket, de úgy igazán nem tudjuk, miért illik a legendákba. Bár azért ez az érzelmi bomba, amit néha kapunk tőle, elég jó, és valóban helyén kezelik.

Kivancsi vagyok, mi lesz Nora karakterevel, mert azert valljuk be, kezd sok lenni a szereplok szama. Bar az elso evadban is sokan voltak, de ott legalabb mindegyik legenda volt, itt meg vannak legandak, tb-sek, constantine, nora, meg majd maisie karaktere, akik mind mas terben mozognak (sort of).

Alexforever - 2018. 10. 30. 09:33

Nekem nagyon tetszett ez az új évad és abban bízok hogy sokáig marad még a sorozat.Constantine karakterének meg azért is örülök mert annak a sorozatnak a kaszája nagy szívfájdalmam volt.Szerintem az egyik legjobb DC sorozat.

Wanheda - 2018. 10. 30. 14:30

Necridus … teljesen egyetértek Veled, már idegesítően nem csinálnak semmit Zari karakterével. Csak ide-oda teng-leng és néha helyesel valakinek, néha megkérdezi, hogy: Komolyan?, aztán ennyi kb. Pedig olyan szerethetőnek indult … Lehetett volna lázadó, ahogyan kezdődött, megszelídült a 11. részben és azóta semmi…

Edrick - 2018. 10. 30. 18:07

4×02: most akkor tényleg minden héten egy groteszk mesei elemet fogunk kapni mint WTF-villain/monster-of-the-week? Mert eddig ez nálam 2/2 :D
Az egyetlen, amitől félek, hogy nem tudom, mennyi puskapor vagy ötlet van ebben, ha szigorúan tartják ezt a vonalat, de eddig abszolút bejött.

A karaktereket illetően most én is zsúfoltságot érzek, pláne hogy most nem volt Nora, és még Maisie Richardson-Sellers is várható.. eh, nem tudom. Nate, Gary és Ava szála érdekes, csak kicsit fura (és szomorú), hogy Nate külön mozog most a csapattól, de kíváncsi vagyok, milyen történeteket kapnak.
Constantine-t adom, de nála félek, hogy belehúzhatja a részeket az önismétlésbe a démoncsapdákkal, varázslatokkal, meg miegymással.
Zari meg, hát.. nem gondoltam, hogy ide futtatják ki az előző rész végi jelenetet, sőt az elején még kicsit sok is volt, hogy megy a feje után, de ez sikerült szépen a javukra fordítani. Szóval én nem értek egyet; tudnak vele mit csinálni :) Ha valakivel nem tudnak, akkor szerintem az inkább Mick. Hozza a kötelező morcos, de szerethető erőembert, de ennyi. A második évad vége óta csak egy részt kapott tavaly az apjával, de történetileg nulla. Még Ray is szerelget, meg keresi Norát, Mick-nek viszont nagyon kéne valamit találni :/ De ja, a lényeg, hogy kicsit zsúfoltság van most karakterek terén, talán ezért is hozták be jobban a Bureau-t, hogy jobban el lehessen őket osztani.

Igazából eddig abszolút jól szórakozom az évadon, csak félek, hogy esetleg túlbillentik a szereplők egyensúlyát, és nem tudom, mennyit bír ki ez a démonos szál. De két rész alapján talán még nem érdemes nagyon ítélnem, úgyhogy még meglátjuk.

U.i.: Thomas F. Wilson-nál nagyon remélek valami Vissza a jövőbe utalást, ziccer, ha nem játszanak rá legalább egy poén erejéig

gtoma - 2018. 10. 31. 17:04

Jó ideje kaszáltam ezt a szart, de Constantine miatt visszatértem.

Az évadok során nem sikerült egy kicsit sem jobbá varázsolni a sorozatot. Megdöbbentő balgaság, esetlen poénok, erőltetett minden. Fáj nézni. Igazából rosszabb lett, mint volt.

A constantine sorozatot szerettem, de ezt így képtelen leszek nézni.

Ahogy nézem néhányan azt mondjátok ez a “stílus”, hááát. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy szándékosan saját maga paródiája. (bár annak is rossz, mert nem vicces)

Tyberius06 - 2018. 11. 07. 12:33

Amayat így vissza hozni, mármint a színésznőt… Szegény Nate. Nekem anno a Constantine sorozat nem adta, azt kaszáltam 3 rész után asszem, sose tértem vissza a maradékra és Constantine karaktere állandóként itt sem adja igazán. Néha csinál egy kis hókuszpókuszt, de egyébként nem sokat ad hozzá a sztorihoz. Rory el van fáradva. Nagyon kevés és baromi jelentéktelen szerepe van csak. Nekem ez az évad gyengébbnek tűnik egyelőre, mint az előző volt, de majd látjuk hova halad a sztori…

mSO - 2018. 11. 10. 20:33

Zarit kedvelem a legjobban, de nem nagyon találják a helyét. Sara, Ray, Nate szerintem kritikán aluli. Rory jó lenne, de csak dörmög a sufniban. Constantine meg nem illik ide, ami a saját sorozatában jónak tűnt, itt idétlenül és erőlködősen hat.

VvD - 2018. 11. 13. 18:27

A mai summer camp-s rész is vmi eszméletlen nagy faszság volt :)
És a két gyerekszinész is jó volt, akik játszották Sara-t és Eva-t. Főleg Saraé, az ő arckifejezései nagyon hasonlították a “felnőtt verziójához”. Constantine és Ray kapcsolata is egész vicces, sejtettem, hogy C kifog akadni Ray eltúlzott gyerekességén.
Még mindig a LoT a legszórakoztatóbb sorozat a CW/DC-sek közül. Bár ebben az évben a Flash és főleg az Arrow is elég erős.

Ja kérem a Swamp thaaaang filmet MOST!

A. - 2018. 11. 13. 20:43

VvD: igen,a Sarát alakító kislány ha arcban annyira nem is hasonlított, de a mimikájában nagyon fel lehetett ismerni Sarát. Az Avát alakító kislány is nagyon jól eltalálta a karaktert, ügyesek voltak.

heidfeld - 2018. 11. 15. 23:04

Féltem tőle, hogy nem jön be ez a sok varázslás. Sajnos, ez nem az igazi. Kevés az elvetemült, de LOT-ban természetes ötlet, lazaság.
Az éneklő, random tündér, lazán elintézte démonokat üldöző vadászunkat. Zari miatt volt érdekes a rész.
4×03 Az alakváltót játszó csaj a Bodyguard terroristája volt, aki ott-itt is remek alakítást nyújtott. Simán maradhatott volna, felőlem.
4×04 Nosztalgikus, aranyos, pár jó poénnal. Kislányok ügyesek voltak.
Kicsit megtört a lendület, nem könnyezve nevetős. De a következő rész címe bizakodásra ad okot.

Edrick - 2018. 11. 16. 03:21

Szerintem be fog ez indulni jobban is, egyrészt valóban a következő rész bizakodásra ad okot, másrészt ne feledjük az ön-crossovert se :) (utóbbival kapcsolatban nagy reményeim vannak, és cím tekintetében nem is okozott csalódást!)

És persze mintha elindították volna jobban a különböző szálakat, ez az Amaya-Nate/Bureau-Nora-Constantin-vonal még sok jó dolgot kiadhat, pláne hogy az eddigiek alapján feltételezem, utóbbinál lesz a főgonosz, akit felfednek előbb vagy utóbb.

De az Amaya-lookalike dolog nekem eddig nem adja.. mármint szegény másik színésznő is egész jó volt, de csak arra kellett, hogy visszatérjen egy másik szereplő, aki ráadásul nem is ugyanazt játssza, mint korábban, tehát csak a plusz konfliktus lehetősége miatt kellett a szokásos arc. Mármint szeretem én Maisie Richardson-Sellers-t, de sajnálom az alakváltót játszó színésznőt, ha meg ketten maradnak, az még több embert jelent..

Amit remélek, hogy kihoznak belőle, az az, hogy általa kezdenek valamit Rory-val, vagyis hogy viszik tovább azt a fajta kémiát, amit ebben a részben már megmutattak. Rory-t meg kell mozdítani valahogy, simán kaphatna megint egy saját, esetleg komolyabb szálat.

Eddig élvezem, de még hiányzik az a kis plusz, ami miatt az előző két évad _igazán_ szórakoztató volt.

Edrick - 2018. 11. 21. 22:33

“Let’s make like a tree and leave” Háá, végre! Biff megtanulta! :DD

VvD - 2018. 11. 22. 22:31

Szóval Mick egy író és egy 3 mellű csajt írt a könyvbe, aki végül megölte a szörnyet és aztán a végén szexeltek egyet a romokon. Így lett megoldva a heti probléma.

A készítőkkel tényleg kéne valami drogtesztet csináltatni szerintem. Kezd már nagyon elborulni ez a sorozat.

heidfeld - 2018. 11. 23. 06:25

Nagyon szeretem a japán dolgokat, így örültem a résznek. Ez a “kifordított” Nora viszont nagyon nem jön be. Körülbelül akkora pazarlás, mintha egy évnyi fizetésem, pár perc alatt elégetném a ház előtt..
Mick megoldása tetszett.

Wanheda - 2018. 11. 23. 08:04

Nekem ez a rész nagyon tetszett. Nem egyszer nevettem hasfájásig, még meg is hatódtam, szóval adott mindent. Már éppen kezdtem belefásulni a 2-4. részbe és kimondani, hogy ez nem olyan mint az előző évad, de ez helyrehozta a csalódottságot. Mick és a három mellű nő … :-DDD Kész! :-DDD

jessm - 2018. 11. 29. 15:51

A mostani részek annyira nem jöttek be. nem volt gond velük, mindegyikbe volt valami, ami tetszett . És persze a szörnyek “legyőzése” mindegyik részben valami orbitális nagy baromság volt. Viszont a köztes rész, meg a lezárás valahogy mostani részekben unnom, valahogy nem érdekelnek annyira a karakterek , hogy konstans drámájuk érdekeljen.
Ray már az Arrowban sem érdekelt, de hát csak nézzük tovább. Még szerencse, hogy van kémia közte és való életbeli felesége között, úgyhogy amikor együtt vannak csak elmegy, de egyébként unalmas.
Mick-et is többnyire unnom, , eltekintve a három mellű nőtől. Zari se igazán érdekel, kicsit az ő karaktere is kifutott. Szóval tőlük meg lehetne válni az évad végén.
Natet is untam, de most egész jó sztorija van azzal, hogy Time Bureau-ban dolgozik.

heidfeld - 2018. 11. 29. 19:31

Elképesztő őrültség volt. 9/10
Amikor Nate apja lanton játszott és énekelt, barátnőm szeméből patakokban folytak a könnyek, úgy nevetett. Pedig nem is annyira vevő, az ilyen elszállt őrültségekre
Nate nem lenne szórakoztató? Nyilván lehet egy másik Legends of Tomorrow is… Jó lenne azt is látnom, mert ebből ennyi nem elég.
Valaki azt írta, szíve-szerint orvosságként írná fel ezt a sorozatot, ha valakinek rossz kedve/napja van. Teljesen igaza volt.

VvD - 2018. 11. 29. 20:37

Hmm, 10/10. Az egész rész tetszett nagyon, de az újabb Back To The Future kikacsintás mindent vitt :)))

Berann Morak - 2018. 12. 01. 17:30

Nagyon tetszett. Az Ava-Nora-Mona triót imádtam. És az, hogy Nate apu egy James Taylor dallal elintézte a Minotauruszt…zseniális:).
Viszont jó lenne ha Zarival végre kezdenének valamit.

Capri - 2018. 12. 01. 23:26

@VvD:
“az újabb Back To The Future kikacsintás mindent vitt :)))”

Érdekel hogy mik voltak az utalások a Back To The Future filmre?

@Berann Morak:
“És az, hogy Nate apu egy James Taylor dallal elintézte a Minotauruszt…zseniális:).”

–> Ebben van vmi poén James Taylor dallal kapcsolatban?

Wanheda - 2018. 12. 02. 08:29

4×6
Megint nagyon jó volt! :-) Elszórakoztatott, nevettem, kicsit megható volt, rengeteg benne a poén, nekem ennél nem kell több. :-) Élveztem.
Ha valaki nem bírja, miért nézi vajon? :-)

Berann Morak - 2018. 12. 02. 20:00

@Capri: A James Taylor dallal kapcsolatban nincs poén. Viszont Nate apu sokkal jobban énekli.

LaCRossE - 2018. 12. 04. 14:48

Wow, Constantine jól szétcseszte az idővonalat.

DarkEagle - 2018. 12. 05. 03:14

Oké én kiégtem ettől a résztől és mi lesz a mid-season fináléban te jó Isten. :D De jó is volt látni Johnny papát akcióban megint. És basszus New Orleans megint képernyőn. Imádom ezt a várost.

Zari cicus azért cuki volt na és azért a zenei ízlésére is adnék egy jó nagy pacsit. :D

Mate815 - 2018. 12. 05. 08:16

Maisie Richardson-Sellerst eddig is nagyon bírtam de amit ebben az évadban csinál ezzel az új karakterrel az valami zseniális! Remélem még sokáig élvezhetjük a játékát.

Mate4182 - 2018. 12. 05. 12:16

na jo cask nekem tunt fel hogy az Amaya kulsejet hordo alakvaltot alakito szinesznonek mennyire baromi jo brit akcentusa van ? :D

a 6. reszt meg nem lattam, de az elso 5 baromi jo volt :D

kicsit hianyzik Nate a csapatbol, de jo lett a mellekvonal az idohivatalban szoval nincs panasz

cask roryt ne hozzak ossze az uj amayaval !

Edrick - 2018. 12. 05. 12:42

Huh.
– Örülök, hogy a Charlie-val igyekeznek is kezdeni valamit, mert az elején nagyon féltem, hogy Maisie Richardson-Sellers-t kvázi muszájból hozták vissza + hogy legyen szerelmi konfliktus Nate-tel a külseje miatt. Ehhez képest Charlie egyre jobban bejön, de aminek még örülök, hogy bár ja, Nate külön mozog a csapattól, de jó látni, hogy Amaya nélkül is tud létezni, és egész jól tartják vele a Time Bureau-vonalat
– Monával még egy kicsit hadilábon állok, mert az előző részben a falat kapartam a végtelen optimizmusától, de most úgy tűnik, rácáfolnak, és méltó lesz ő is a sorozat megszokott karaktereihez
– Rory-nál örülök, hogy elővették az írói vénát, és hogy tartják is
– Nora és Ray le sem tagadhatnák, hogy a való életben is házasok, annyira aranyosak
– Constantin meg valóban, jól szétb*szkurálta az idővonalat, élvezetes felvezetése volt a félévados zárásnak
– Cold terápiás bábjának elővétele nem tudom, kinek az ötlete volt, de nagyon tetszett.

Hát, mit ne mondjak. Szokatlanul sok a szereplő ebben az évadban, de eddig úgy zsonglőrködnek velük, hogy nem érzem, bármelyik is sérülne, szóval csak így tovább

U.i.: Csak én nem értem, hogy miért tartják a lényeket az irodában? Mármint miért nem küldetik vissza Constantinnal az összeset, amit elfogtak? Vagy az lesz a magyarázat, amit most mondott, hogy Neron gyűjtené a lelkeket, ezért ami itt van, azt az első pár résszel ellentétben mégse küldik vissza?

Ayrons - 2018. 12. 05. 14:08

Constantin ugye kiesett egy időre mikor a gyereket megmentette ezért nem volt aki visszaküldje a lényeket plusz a varázslat megviseli a testet.

VvD - 2018. 12. 05. 19:59

Na erre nagyon kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg. Constantine jól összekuszált most mindent (egyébként vmi eszméletlen jól játszották a szerelmi szálat, nagyon jó szinészeket választottak).

heidfeld - 2018. 12. 06. 21:48

Ritka rossz napom volt ma. Még az is megfordult a fejemben, hogy a holnapi, céges vacsorán csak üdítőt iszok.
De a 4×07 megtekintése teljesen helyre billentett. Ez a Ava-Mick “beszélgetés”.. Mindent vitt! Feküdtünk a nevetéstől.
Voltak még elmebeteg-dolgok, bőven. Ezek a bábok.. Te jó ég!
Legends of Tomorrow ismét kikapcsolt, jobb kedvre derített.
És ez a lényeg.
Ja, és holnap este gin is lesz a narancslében.

Potter - 2018. 12. 06. 23:29

Amayanak nagyon jo cockney akcentusa van,imadom.Constantin akkor bi vagy mi?

wondorog - 2018. 12. 07. 18:38

Potter: Igen, biszex, mint Sara, korábban is volt erre utalás, főleg, hogy Garyval volt valami sunnyogás, de nem remélik, hogy pontosan tisztázták volna, mi volt kettejük között, csak, hogy Gary továbbra is szűz (hacsak offscreen nem történt valami a 4×01 után).

mSO - 2018. 12. 11. 22:04

Hát ez tényleg self-crossover volt! Szerintem üti a háromrészest. Zseniális! Elborultan zseniális! Még több ilyet!

Senki - 2018. 12. 12. 12:17

Istenem, de betegek az írók…:D
Zseniális, amit ezek művelnek, komolyan… :D

Senki - 2018. 12. 12. 12:27

Ezek megcsinálták a pillangóhatás remake-jét :D

Tyberius06 - 2018. 12. 12. 16:25

Hát ez kemény volt. Nemtom melyik szegmens volt a legbetegebb, de az a beszólás a crossoverről simán mehet a hét idézetébe…
Nagyon jól össze volt rakva a rész, bár a vége egy kicsit belassult, mielőtt Constantine visszaállította az időt. Az utolsó jeleneten meg nem nagyon lepődtem meg.

DJackson - 2018. 12. 12. 18:50

Ez zseniálisan beteg volt! Nem tudom mikor röhögtem legutóbb így szét az agyam! Még képkockát!!! :D
Zari cat-en és a bábos részeken rendesen szakadtam. Ezt amúgy egy az egyben az Angel-ből nyúlták. A Buffys gig is ütött! Gideon, izé Hard Drive :D jöhetne többször is emberi alakban.

Simán verték a hármas crossovert. Így kell egy igazi szórakoztató guilty pleasure sorozatot csinálni! Semmi világmegváltó nincs benne, de akkora ökörség, annyira szórakoztatóan rossz, hogy az már jó! Még Deadpoolnál is jobban megy nekik az önreflexiós, elborult homor és a dráma kombinálása.

Edrick - 2018. 12. 13. 09:00

A Tündérkeresztanya-Rory-kombó nálam mindent ütött. Kész, nem tudok mást mondani.

Wanheda - 2018. 12. 13. 18:16

Még szerencse, hogy hetente csak egyszer van, egyébként napi adagnál már mentők vittek volna el teljes haselgyengülésben. :-DDD Nekem is a Tündérkeresztanya-Rory kombó jött be a legjobban, annyira röhögtem a metrón, hogy le kellett szállnom, ne bámuljon már mindenki. :-D Van benne egy rakat kicsi poén, szinte folyamatában, készen vagyok teljesen. :-D Amikor Zari cat kétszer együttérzőn megpaskolta Constantine karját … :-DDD Majd’ meghaltam. :-D

Silver - 2018. 12. 14. 19:37

Miután mindenki agyondícsérte, én is megnéztem a részt. Az évad ismeretének hiányában sok dologról nem tudtam vagy nem értettem, de így is szórakoztam rajta.
És akkor ez a rész bőven kimerítette az éves LoT-fogyasztói képességemet. Találkozunk a következő crossovernél (HA. ARROWERSE.)

Mate4182 - 2018. 12. 19. 11:22

na verge eljutottam odaig hogy en is megnezzem a 8. reszt.

valoban baromi jo volt :D

bar itt megjegyeznek egy dolgot: sosem problema nalam ha egy karakter meleg/bi/akarmi … viszont most peldaul egy az egyben ereztem hogy cask azert eroltetik a biszex vonalat hogy meg legyen magyarazva az evad fogonoszanak karaktere. ami alapvetoen nem baj.

viszont mondhat barki barmit, eddig Constantine (az irritalo noi karorajat leszamitva) hetero karakter volt, es ehhez kepest pl amikor a mar-mar retikul szeru szatyraval ment a piacra vagy 3 kulonallo jelenetben egymas utan, ott nekem nagyon rezgett a lec

az egyetlen negativumom jelenleg a sorozattal Mona karaktere akit foloslegesen ostobanak es eroltetettnek tartok. ha az elejen osszehozzak Garyvel akkor oke. de igy …

winnie - 2018. 12. 19. 11:41

Mate4182: nem nézem a sorozatot, szóval így kezeld, amit írok, de hogy lehet megkülönböztetni egy heterót egy biszextől? nyilván az, hogy valaki meleg vagy heteró, az a kapcsolatain látszik, de a biszex már közel sem egyértelmű, hiszen attól, hogy valaki fiúkkal vagy lányokkal jár, még a másik nemmel is lehet.

viszont más karakterekkel szemben constantine-nál legalább nem érheti szó a ház elejét, hiszen ő a képregényben is biszexuális. az, hogy a sorozatban eddig nem volt az, lehet, hogy az óvatosságon is múlik, hiszen miután az nbc nem akart ezzel foglalkozni (a készítő azt mondta, hogy “majd a 20. évadban, esetleg, a képregényben is később került csak elő”), a cw sem kezdhette ezzel, hátha nem mindenki kezelte volna jól. nem tudom, hogy mennyire volt meg az átmenet és a fokozatosság, hogy miképp tálalták, de gondolom mostanra érezték úgy, hogy bemutathatják ezt az oldalát is.

Mate4182 - 2018. 12. 19. 13:56

amennyiben Constantine a kepregenyekben is bi, akkor bocs, bevallom ezt nem tudom.

a sorozatban volt x epizoddal ezelott egy elejtett felmondat ami felig poen is volt (Garyvel kapcsolatban) de szerintem abba maximum belemagyarazva lehet erre bizonyitekot talalni

szamomra ez ugy jott le hogy: kellett egy ferfi karaktert rossza tenni, akinek kotodnie kell a magikus vilaghoz es legyen benne egy kis romantika is: bumm Constantine bi

az elotte lezajlott kb 10 epizodban Constantine volt az akinek megvolt Sara, aki minden nonek bokol vmit, aki mindenkit love-nak hiv. nekem nem ilyen egy bisex karakter felepitese, de ahogy mondtam: a kepregenyes ismereteim hianyosak, szoval nyugodtan szidjatok ha epp hulyet csinalok magambol :D

Mate4182 - 2018. 12. 19. 13:57

bocs a duplazasert de igy visszaolvasva felreertheto egy resz:

mindenkit love-nak hiv, de ugy ertem hogy a noket

wickee - 2018. 12. 20. 08:12

Mate4182: Az, hogy Constantine minden nőt love-nak hív egész egyszerűen csak egy brit szokás. Semmi köze ahhoz, hogy bókol a nőknek. :D

heidfeld - 2018. 12. 26. 19:45

Teljesültek félelmeim: Constantine nagyon lehúzza a részeket, állandó jelenlétével. Sokszor feleslegesek a rá szánt percek.
Ennek ellenére jó volt a 8. rész is, de kicsit többet vártam. Olyan érzésem volt, mintha pár jelenetet kivágtak volna. Különösen Gideon volt keveset dögös, emberi formájában. Már két úrszonda is elhagyta a Naprendszer-határát, de még onnan is látható lenne, mennyire elférne így is a szériában…
Másik nagy fájdalmam, Nate laza karakterének hanyagolása, pedig most is hatalmas volt. _szóval részemről jöhet egy Nate-Gideon-széria!
Rory-Tündérkeresztanya-kombó tényleg ütött, de igazán mutathatták volna, hogy jött lére a szövetségük!
erős 8/10, de volt már jobb rész az évadban.

Berann Morak - 2018. 12. 27. 14:38

Mate4182: A 3×10-ben Constantine rögtön kiszúrta a meleg Snartot. Amikor a hajón bemutatkozott a legendáknak azt is elmondta, hogy a csillagjegye bika és rákacsintott Snartra, aki közölte, hogy ő foglalt.

Mate4182 - 2019. 01. 03. 21:54

wickee – ebben van igazsag
Berann Morak – errol megfeledkeztem.

Na jo ezeknek a fenyeben visszavonom amit mondtam!

Ha mar ujra itt : mikor jon az uj resz? :D

Berann Morak - 2019. 01. 06. 17:25

Mate4182: Valamikor áprilisban lesz új rész.

Viszont hiányzik, hogy nincs félévadzáró. Superpityu? :)

superpityu - 2019. 01. 18. 12:36

Hát őszintén én szerettem volna írni, de eléggé közbejött minden és így egy hónappal később nem tudom megéri-e írni róla.

szotyi - 2019. 03. 24. 18:35

Miért van ez a hatalmas szünet amúgy? Már nagyon hiányzik.

Necridus - 2019. 03. 24. 21:01

szotyi:
Gondolom a kevés rész miatt el akarják osztani egész szezonra a Black Lightning-gel együtt (azt hiszem, most az van a sávjában)

VvD - 2019. 03. 27. 14:14

Új előzetes, szokásos drogos stílus:
https://www.youtube.com/watch?v=qpc2NNpvC8U

Tyberius06 - 2019. 04. 03. 03:13

4×09

Huh, volt itt megint pár jóság! A végén a csavarra nem gondoltam, bár valahol baromira adja magát. Viszont Ava és a Sarah “szakítása” szerintem baromi erőltetett volt. Már nem emlékszem, hogy került a képbe a hawaii farkasember eredetileg, de pl. baromira nem értettem Ava értetlenkedését. Az egy dolog, hogy kit érdekel ha Hank kísérletezget a “szörnyekkel”, de itt konkrétan ráterelte a gyanút vki másra, ami viszont túlmutat az alap leszarom a szörnyeket hozzáálláson, mivel alapon visszatetsző, szóval kb itt pofa súlyba kellett volna lennie Avanak… Szerintem picit túltolták az írók ezt a konfliktust. Mert ez “az egy dolgot kértem tőled”, ha az egy dolog egy ordenáré nagy faszság, akkor ugyan ne csodálkozzon már, hogy a másik nem fog asszerint cselekedni… Ez azért rontott nálam vmit a rész értékén.
Aztán megnéztem a fenti linkelt trailert és visszatért a kedvem… :)

CrashBoostZoom - 2019. 04. 03. 10:34

Már nagyon hiányoltam a heti acid trip adagomat amit ez a show nyújt. Nem csalódtam. :D

LaCRossE - 2019. 04. 04. 18:25

Én egy kicsit csalódtam. Elég vérszegény volt ez a resz, de remélem, hogy ez csak egy pillanatnyi botlás volt.

heidfeld - 2019. 04. 04. 20:59

Constantine állandóra teljesen felesleges. Hókusz-pókusz vonal teljesen érdektelen..
Mivel nincs igazi, kézzel fogható ellenség, már mesterségesen keltik a feszültségeket, meglepően amatőr módon.
De nagy dumák voltak, és az edzés, meg a zene.. Feküdtünk a nevetéstől.. És volt még pár.
Néhány karakter elfáradt, ezt be kell látni. De melyik sorozat első percében, már a fotelben gurulok a nevetéstől? Itt, Legends of Tomorrow.
És tényleg volt logika a csavarban.
7/10

Berann Morak - 2019. 04. 06. 20:42

A félévadzáró magasra tette a lécet és azt nem sikerült megugrani de, ettől még szórakoztató volt. (És még így is sokkal jobb lett mint az évad 3. része ami nálam az évad leggyengébb epizódja.)
Örülök, hogy az írók nem felejtették el Rory könyvét.
Ray kártyája LOL

Szula - 2019. 04. 09. 07:09

Ava kirohanása tényleg elég gáz lett, főleg az mikor azt ecsetelte hogy nem baj ha kísérleteznek a szőrnyeken. Ezt hallani egy olyan embertől aki ha jól emlékszem maga is csak egy klón, vagyis kísérletekből lett és mikor azt megtudta rosszul is érintette furcsa volt.
Amit itt belengettek Nick és Zari között viszont tetszett. Szerintem aranyosak voltak együtt, és én nem is bánnám ha összehoznák őket. Mikor Nick anyja a gyereket emlegette már és Zari elpirúlt nagyon cuki volt. :)

Wanheda - 2019. 04. 09. 11:06

Jó volt megint nagykanállal enni a bolondságot! :-) Nagyon hiányzott már!
De a fentiekhez hasonlóan nagyon erőltetettnek találtam az Ava-féle konfliktust, majd szakítást. Mintha nem ismerné Sarah-t. Mikor hallgatott rá? :-D Szerintem kb. soha. Eddig kit szeretett vajon? Vagy nem éppen ezt szerette? Mert Sarah ugyanolyan volt mint eddig. Mondvacsinált okok miatt Sarah-t elengedni a legnagyobb ostobaság a világon! Tök következetlen volt ez az íróktól. Semmiből nem fakadhatott … Ez rontott a részen nagyon.

Mate4182 - 2019. 04. 09. 14:19

en sem vagyok elegedett az epizoddal tobb okbol is kifolyolag

elsosorban nekem se tetszett az Ava Sara eroltetett szakitas, annyibol viszont orulok hogy nalam Ava a sorozat gyengepontja. se a karaktert nem birom, se a szinesznot. en orulok ha szetmennek es tobbe nem latjuk (fogjuk)

ami viszont ennel is gazabb volt szerintem az az irritalo azsiai csajszi atalakulasa … annyira CW megoldas hogy ez lehetne a definicioja a CW megoldas kifejezesnek.

amugy cask engem emlekeztetett az az osember karakter arra a csavora aki elverte McGregort tavaly? :D

Edrick - 2019. 04. 09. 19:33

Oké, a 4×09 kapcsán én is kicsit azt éreztem, hogy takaréklángon ment, de a 4×10, hát, csak vigyorgok, mint a vadalma :D Nixon összes jelenete aranyat ért, Mick független filmek iránti szeretete szintén, az igazságbogár ötletes volt, és most a történettel is jobban haladtak. Egészen jól ment a sok szereplővel (és szállal) való zsonglőrködés, Norát jól vonták be (Garyvel összerakni, elmebetegek! :D), Biffet fájóan, de jól vonták ki, és igazából nálam működött a komoly része a dolognak. 6 rész van hátra, meg fogják hajtani ezt még jobban, úgy érzem, de annyi baj legyen, már eléggé hiányzott :)

Basszus, elfelejtettem Charliet..!

Szula - 2019. 04. 11. 15:36

Mate4182

annyibol viszont orulok hogy nalam Ava a sorozat gyengepontja. se a karaktert nem birom, se a szinesznot. en orulok ha szetmennek es tobbe nem latjuk (fogjuk)

Akkor neked tényleg rossz hír lehetett hogy eddig ugye ő az egyedüli szereplő aki biztos hogy a következő évadban is állandó marad. :)

wondorog - 2019. 04. 16. 07:41

Az utóbbi 2 résznél volt némi hiányérzetem, de végre visszatért az őrület és a káosz. A “Heyworld” meg totál kész.

Mate4182 - 2019. 04. 16. 16:55

Szula – oszinten szolva van annyi pozitivum ebben a sorozatban hogy ez meg beleferjen

mint pl Arrownal ahol konkretan okolbe szorul a kezem ha meglatom Felicityt, de elviselem mert a sorozat ugyahogy meg mukodik

heidfeld - 2019. 04. 16. 20:02

Mekkora egy őrültség ez, te jó ég!
Mick, kör közepén:D:D És rengeteg dolgot említhetnék még..

Necridus - 2019. 04. 16. 20:20

Nálam már átment a sorozat értelmetlen káoszba a szórakoztató agyatlankodásból. Pont az a problémám, amit sokan annyira szeretnek: poénkodnak és nem veszik komolyan magukat. Vicces (legtöbbször), elismerem, de egy szuperhősös sorozatot nézek, amiben semmi hősködés nincs, csak hisztis vérfarkaslány és súlytalan, személyiségüktől megfosztott karakterek. Sara kifejezetten jó volt a tegnapi Arrowban, aztán megnéztem a Legendst, és rájöttem, mennyire hiányzik az a Sara, aki egy kis drámával sokkal szimpatikusabbá tette számomra a sorozatot. Nincs semminek tétje, egyszerűen csak ökörködni látjuk a karaktereket, és semmi hősködés nincs már.

Wanheda - 2019. 04. 17. 10:25

4×11 :-DDD

Ez eszméletlen jó volt! Már tényleg csak Bollywood hiányzott az agyamentségből. :-DDD A hasam szétszakad a sok röhögéstől. :-DDD Az első rész óta ez vitte nálam a pálmát! :-DDD És végre Zarit annyit láthatjuk, amennyit megérdemelne. Még ha így is … :-D

CrashBoostZoom - 2019. 04. 17. 20:09

@Necridus

Elfelejted a sorozat egy mostanrá már alaptételévé vált dolgot ami nem győznek elégszer hangsúlyozni:

Akiket itt látsz azok bizony nem szuperhősök.

Berann Morak - 2019. 04. 22. 16:50

Ez mennyire kellett nekem! :)
Rengeteg pozitívum volt ebben a részben, ráadásul Jane Austen miatt számomra különösen emlékezetes marad. A csajok még egy kicsit maradhattak volna abban a korszakban és kiderült volna, hogy Sara vagy Zari ihlette Elizabeth Bennett karakterét.
Ezek után remélem lesz egy teljes musical epizód!

wondorog - 2019. 04. 25. 15:04

Ez a mostani rész annyira nem jött be, tudom, hogy külföldön nagy az “Avalanche” tábor (de gyűlölöm ezeket a névösszevonásokat), de nálam már unalmas a dolog. Annyira megszoktam már a sorozattól az őrültséget, hogyha egy részben nem kapom meg az adagomat, már annyira nem is tetszik.

heidfeld - 2019. 04. 25. 22:09

Nate telefonja, Gary, Ava, Sara öröme hatalmas volt. Ja, meg a tanácsok, mi legyen az üzenetben…
Magasan van a mérce, őrültségek terén, de nem volt vészes, az aktuális rész.

A. - 2019. 04. 27. 16:22

Nekem pár rész óta kasza, nem jött be a vérfrissítés monával, biffel, garyvel, és constantine se lett szimpatikusabb
A törzsgárdát cserébe kivéreztették, szegény Raynek nem tudom mikor volt olyan jelenete amikor nem vmi retarrdáltnak tűnt, Sarah karaktere is ellaposodott, a többiek mintha nem is lennének

Berann Morak - 2019. 04. 29. 14:35

Nekem ez az Ikeás kapcsolatépítés is bejött.

heidfeld - 2019. 04. 30. 20:16

Darth Vader csatlakozása, Sötét Erőhöz, kutya-füle volt, ehhez az őrültséghez képest…Túl beteg, minden képzeletet felülmúl, és nagyon vicces.
Nate, és a “biztonsági lézer”.. Szintén padlód voltunk a nevetéstől.
Mick-szála ie meg külön kategória, de ez a démon dolog fárasztó már.
8.5/10 az aktuális rész.

Edrick - 2019. 05. 01. 03:54

Eszméletlenül hullámzó számomra ez a tavaszi második félidő. Mona, bár a nem-crossoverre majdnem elfogadtam, most valahogy megint nem illik a képbe. Nagyon ráfeküdtek a romantikus és szerelmi szálakra, ami Z és Nate között még okés (bár szerintem Z bárki mellett aranyos lenne), viszont hogy a történet szempontjából is direkt rámennek ezekre, mint mondjuk az Ikeás résznél – kreatívan oldották meg, de maga a dráma nélkül meglettem volna. Ott van még Ray és Nora, akik tényleg le sem tagadhatnák, hogy a való életben is házasok, de valahogy nem is tudom, hogy mondjam, eluralkodtak a szerelmi szálak a sorozaton? Vagy ez korábban is ennyire erőteljes volt (mint CW), és háttérbe szorította az elméletileg főszálat? Egyszer még vicceltek a Bechdel-tesztel, de azóta meg mintha fullba nyomnák, vicc nélkül. ((És valamiért mernék rá tenni, hogy visszahozzák Amayát, és szerelmi háromszöget csinálnak közte, illetve Nate és Zari közt, de ne legyen igazam))

Az abszurd humorból ezzel párhuzamosan sokkal kevesebb lenne, mint az előző félévadban, vagy konkrétan a korábbi évadokban. Nixon jó volt, meg most a mellbimbó, de mégis mintha csak morzsák lennének. Többször van olyan érzésem, hogy a készítők elvesztették az irányítást.

A karakterekkel még zsonglőrködnek, de nálam már rezeg a léc, mintha kevésbé használnák ki a szereplők között lévő kémiát, mint korábban. És mégis képesek voltak most meglepni egyrészt Roryval, mert örülök, hogy foglalkoznak ezzel az írói szállal, és jól is áll neki, ráadásul most nem is volt elviccelve, tetszett. A másik ilyen Gary, akinél valahogy egyik pillanatról a másikra sikerült kiaknázni, hogy tényleg csak lábtörlőnek használják, ráadásul pont azzal, ami eddig direkt poénra volt véve: hogy mennyire hiányzik neki a leharapott mellbimbó. Szóval ez a hét most bejött, a sárkánnyal pedig még jobban felkeltették a figyelmemet, képzelni sem merem, milyen őrültséget fognak belőle kihozni, bár az elmúlt részek alapján fel vagyok készülve arra is, hogy csalódni fogok.

3 rész van hátra, nem tudom, mit alkotnak ebből, az utolsó rész címéből esetleg lehet következtetni, de hiába, ez a rész sem tántorított el attól a gondolattól, hogy azt szeretném, a következő évadban szőröstül-bőröstül hagyják hátra az irodát minden formájában, Monát rakják ki valahova, ahol boldog, és térjenek vissza az abszurd világmegmentéshez.

CrashBoostZoom - 2019. 05. 08. 14:05

Jó rész volt. Igaz én végig azon gondolkoztam, lehet, hogy Matt Ryan kellett volna a Witcher sorozatba. :D

heidfeld - 2019. 05. 14. 20:05

Nate büntetése.. Fetrengtem a nevetéstől.
Valami durva dolog készül kikelni a tojásból:D

CrashBoostZoom - 2019. 05. 15. 12:47

@heidfeld

Az egy sárkány tojás. Csak egy dolog kelhet ki belőle. :D

heidfeld - 2019. 05. 15. 14:11

@CrahBoostZoom

Igaz, de milyen?
Láttam már Instán, szereplőkkel:D Remélem, nem csak megtévesztésnek rakták ki!

Ayrons - 2019. 05. 20. 16:57

Ez még mindig beteg.

heidfeld - 2019. 05. 22. 14:16

Pokol egyik cellájában, Ray Palmer, vajon kivel, és mivel üti el az időt, az Örökkévalóság végéig?:D:D
Nem tudom, ö kinek jutott az eszébe, de nem maradhatott piacon kábítószer, az biztos.
Lefejeltem a fotel sarkát, úgy nevettem..
A kicsi sárkány meg, áhh…Elfogytak a szavak, meg a könnyeim is.
Mekkora egy őrültség ez, na. Embert menteni így, sehol máshol nem fognak.
Igaz, lassan többen lesznek a szériában, ahányan túlélték a Titanic katasztrófáját.

Edrick - 2019. 05. 23. 15:08

Monitor, basszus, kész vagyok :D Nem vártam ennyire feelgood finálét, de sikerült visszahozniuk azt, amiről a tavasz során néha azt hittem, már nem megy nekik. Ez szép volt.

Henry - 2019. 05. 27. 19:08

Most tényleg pont Zarit írták ki?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz