login |

The Goldbergs: kezdett a 6. évad

2018. 10. 30. 17:00 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Bevallom, ezt a kezdést csak azért vállaltam be, hogy mégiscsak legyen évadkibeszélő a szebb napokat is megélt sitcomhoz. Nyilván a premier eszembe juttatta, hogy miért is néztem a sorozatot sokáig, de azt is, hogy miért ejtettem végül.

A történet ezúttal is egy John Hudges-film körül forgott (volt már Ferris és Breakfast Club korábban). Ezúttal a 16 Candles volt a készítők kiszemeltje, és itt már el is vesztettek kicsit, mert azt nagyon-nagyon rég láttam, és eszembe sem jutott soha újranézni, így az utalások nagyja csak elrepült a fejem felett.

Viszont is durván éreztem azt is, hogy nosztalgia szemüveg nélkül a The Goldbergs értelmezhetetlen. Vagyis inkább úgy mondom, hogy mostanra ellustult. Konkrétan az eseményeket teljesen random dolgok gördítették előre, minimálisan sem hihető módon. Például besétál a lány azzal, hogy “menjetek Atlantába”, erre szülők: “jó”. Csak összetették a puzzle-t az írók, mondván elég lesz ez is, és kész.

De persze azért mosolyogtam is a rész közben, mert néha a családi pillanatok még most is működnek, így tudom, hogy miért is követtem sokáig a Goldbergék mindennapjait. Viszont visszacsábítani ezzel már nem tudtak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz