login |

Fresh Off The Boat: kezdett az 5. évad

2018. 10. 31. 18:56 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Ahogy tegnap a The Goldbergs-t, úgy ezt is csak a teljesség igénye miatt toltam le, mint egykor követett komédiámat, viszont itt végképp nem éreztem azt, hogy miért is néztem sokáig, pedig itt még csak azt sem lehetne mondani, hogy annyira lusták lettek volna az írók.

Úgy tűnik, Eddie életébe egy nagyobb változás érkezett, és még az is kijelenthető, hogy a részben felvázolt életlecke is korrekt, de valahogy mégsem kapott el egy pillanatra sem a Fresh Off The Boat hangulata.

Mondjuk erről lehet az is tehet, hogy szinte teljesen dobták a nosztalgia szemüvegesek kiszolgálását, és csak egy sima családi sitcom, ami megmaradt. Sőt, azt is el merem mondani, hogy egész ügyesen van megírva, jól volt felépítve pár poén. Ez is érdem, hiszen sok “mosolygós komédiában” tojnak az egészre, úgyis jól érzi magát a néző az érzelmek és érzések miatt.

Minden korrektsége ellenére is üresnek érződött csak ez premier. Pedig itt kéne becsábítani a nézőket, főleg, hogy az év Amerikában legsikeresebb komédiájának a főszereplője a Fresh Off The Boat egyik alapja. Erre ő kapta a tanulságot és a nulla funt.

Nem azt mondom, hogy csalódás volt az évadnyitó, mert nem voltak túl nagy elvárásaim, de az tény, hogy eszembe sem jutott a nézők közé való visszatérés. Ha már családi, akkor vagy valami újat választanék, vagy egy mosolygós régebbit, nem pedig ezt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz