login |

Délelőtti videó 3.: What We Do in the Shadows

2018. 11. 01. 11:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Nem is tudom, hogy várhatnék-e jobban sorozatot, mint az FX-re tavasszal érkező What We Do in the Shadows-t, aminek a Taika Waititi által rendezett filmváltozata nálam 2014-ben lazán az év filmje volt. (Itthon Mi folyik a sötétben (Hétköznapi vámpírok) címen futott.) A sorozatot Jemaine Clement készítette, a pilotot pedig Waititi rendezte.

Az áldokus stílusú komédia New York City-ben fog játszódni, új karakterekkel és új dokumentarista stábbal, akik egy vámpírokkal (köztük két László és egy Nándor!) teli lakás mindennapjait rögzítik, akiknek igencsak meggyűlik a baja az élet tipikus jellemzőivel, mint a lakbér fizetése, a napi teendők elvégzése a lakásban, a menő éjszakai klubokba való bejutás, valamint persze a lakótársak közötti gyakori konfliktusok.

Három rövid előzetes a tovább mögött, mindegyik remek, rögtön nézném is újra a filmet. Szereplők: Doug Jones, Beanie Feldstein, Jake McDorman, Mark Proksch, Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen.

Tartalék:

5 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 11. 01. 11:42

Jajj, az tényleg jó film volt! Taika Waititi (Viago) papírtörlős-újságpapíros jelenetén azóta is röhögök, ha eszembe jut. :D

- 2018. 11. 01. 20:15

Doug Jones mé nincs kiemelve? hm…

ElPadre - 2018. 11. 02. 01:31

Wellington Paranormal megvolt? én most nézem, és nagyon szakít. :)

winnie - 2018. 11. 02. 04:47

ElPadre: pont erre van a kereső: http://www.sorozatjunkie.hu/tag/wellington-paranormal/

speranza - 2018. 11. 02. 10:43

Nekem megvolt a Wellington Paranormal is, de annak azért hullámzóbb volt a színvonala. Ettől függetlenül tetszett. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz