login |

Délelőtti videó 6.: Westside

2018. 11. 01. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Van egy ilyen új-zélandi sorozat is, de a Westside a Netflix-re fog érkezni és dokureality lesz tehetséges zenészekről, akik egy los angeles-i nightclubban élő fellépések sorozatát szervezik meg maguknak – a sorozat ezt a folyamatot, valamint életüket és zenés próbálkozásaikat fogja követni.

Előzetes, szereplőbemutató videó és két hivatalos videóklip a tovább mögött. Hmm, meglepően sokat foglalkozik vele a tévés sajtó és jó kritikákat is kap. (Na, most, hogy a megírás után az előzetest is megnéztem, ott van az American Idol-os Pia Toscano is benne – a régi szezonos kiesőkből kevesen maradtak meg bennem, ő az egyik. A többiek: Caitlin Ary, James Byous, Leo Gallo, Arika G., Alexandra Kay, Austin Kolbe, Sean Patrick Murray, Taz Zavala.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 11. 01. 15:09

Ez nekem Pia miatt kötelező lesz! Köszi, hogy kiemelted, nem biztos, hogy megnéztem volna az előzetest:) Bár több Idolos is lenne benne!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz