login |

Emlékeztető: Az elnök embere 1. évad

2018. 11. 04. 18:39 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 20:00. Sony Max. Madam Secretary – 1×01-02 (pilotkritika: winnie – 5/10, human – 5/10 + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Ügyes cím (és még jogos is), well played.

Aki szereti a politikai sorozatokat, annak kötelező ez a Téa Leoni főszereplésével készített, hirtelen lett külügyminiszteres dráma, amiben aktuális politikai problémákat dolgoznak fel (a 4 évvel késő premier ezt meg fogja sínyleni…) komoly hangvételben, flikflakkok nélkül, epizodikus stílusban, persze némi átíveléssel, és olykor erősebbre tekert magánéleti szállal – nagyjából, mint a Designate Survivor komolyabb összeesküvés nélkül és jobban megírva.

Ha másért nem, azért érdemes csekkolni, hogy elég sok jó színészt “temettek el” benne a téma iránt nem annyira érdeklődő sorozatrajongók elől (valakinek például feltűnt, hogy azok után, hogy mindenben benne volt, Zeljko Ivanek már 5 éve nem szerepel szinte semmiben?).

4 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 11. 04. 19:04

Öt forintot sem tettem volna rá, hogy látjuk ezt, magyar tévében…
Van pár jó színész, érdekes külpolitikai dolgok-konfliktusok. Sajnos túl sok a család. Legfőbb gondom Léa Teoni, ahogy beszél. Mint aki épen meg akar fulladni…
Teljesen mindegy, ki szinkronizálja, csak jobb lehet.

Aldo - 2018. 11. 04. 19:17

Nem hittem, hogy bemutatják szinkronizálva, mert ki nézné a napi amerikai politikát. Mondjuk a családi drámázás is elég erős szál.

castro - 2018. 11. 05. 10:02

Biztos voltam benne, hogy itthon nem fogjuk látni soha, szóval ez pozitív meglepetés volt. A politikai téma és a jó színészek miatt nálam nagyon bejön, a családi szál kevésbé.
Leoni magyar hangja (Létay Dóra) szerintem jó lett, viszont a Zeljko Ivanek-Fekete Zoltán párosítás katasztrófa.

JackPackage - 2018. 11. 05. 11:44

Nem ismerem a sorozatot, de ezekre harapok, a cim miért jogos?
Van vmi köze a West Winghez a témàn kivül? (Nekem nem tünt fel adatlap alapjàn, hogy lenne)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz