login |

Emlékeztető: Tesztbeszéd 1. évad

2018. 11. 05. 20:30 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, talkshow,

Ma. 21:00. Spektrum Home. Tesztbeszéd – 1×01 (előzetesek)

Nem tudom, hogy itthon lesz-e junkie nézője ennek az új talkshow-nak, de nekem kifejezetten érdekesnek tűnik, csak a műsorvezető (Dombóvári István) személyével kellene megbarátkoznom. (A premierben a vendégek: Pokorny Lia, Sebestyén Balázs, Geszti Péter és Laár András.)

A Lovász László producerkedése mellett készített beszélgetős műsor minden adásában négy híresség szembesül azzal, mit gondol róla valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról. A stúdióban lévők tesztkérdésre válaszolnak vendégekkel kapcsolatban, akik aztán elmondják, egyezik-e a róluk kialakult kép azzal, amit ők magukról hisznek. Az biztos, hogy a humorfaktor meglesz, a csatorna tartalmas beszélgetést is ígér, amiről egyelőre nem tudok nyilatkozni.

8 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 11. 06. 08:40

Tegnap bele akartam nézni, de egyszerűen nem találtam meg a csatornát. Valaki, aki látta, írja le, hogy megéri-e megnézni (ismétlést, vagy neten). Köszönöm!

spooky - 2018. 11. 06. 10:56

Mi voltunk a forgatáson de a műsort sajnos nekem se sikerült megtalálni tv-ben. Egész érdekes volt, inkább beszélgetős volt mint viccelődős, még ha Dombi próbálta is erőltetni a rossz poénokat (persze lehet műsorra inkább viccelődösre vágták össze)

Dengu - 2018. 11. 06. 11:48

@Winnie
Szívesen írok véleményt az adásokról, ha ti nem akartok, de van rá igény :)

winnie - 2018. 11. 06. 13:21

dengu: igény mindenképp lenne, főleg, ha érdemes ajánlani. én is írnék szívesen, de kapacitásom nincs rá.

mtoma73 - 2018. 11. 06. 15:49

Feleségemmel néztük és mindkettőnknrk tetszett. Jó, hogy láttam az ajánlót, mert a Spektrum home-ot nem szoktuk nézni, nem is találtam először.
Van benne viccelődés és komolyabb gobdolatok is. Kellemesen telt az egy óra. Hiányzott már egy ilyen műsor.

Kissur - 2018. 11. 06. 21:57

Soha, de soha nem szoktam használni a visszanéző funkcióját a tv-nek, de most áldom az eget, hogy létezik, mert bármikor meg tudom nézni. Úgyhogy mihamarabb pótlom is a műsort.

csicseri - 2018. 11. 06. 23:19

Bevallom magyar adót nem igazán nézek, így nekem ez az ajánló jól jött! Kíváncsivá tett,én se találtam meg, de tudjuk a net mindenre képes:-) Hévégén Pótolni fogom!Köszönet a posztért előre is!

Kissur - 2018. 11. 08. 08:26

Na tegnap este megnéztem, és tetszett. Bár ez a tetszés sokkal inkább szól annak, hogy szeretem a 4 meghívott vendéget, szóval nagyban függ az adott epizód minősége a vendégektől.
A tesztes kérdezgetés teljesen felesleges. Értem, hogy azért tették bele, hogy legyen valami egyéni hangvétele a műsornak, de nekem elég lenne ha négyen beszélgetnének. Dombi nem műsorvezetőnek való. Hozzá a sablon kötelezőt.
Amúgy maga a beszélgetés nagyon érdekes volt, Laár András úgy adta elő a gyűlölet megszüntetésének módját, hogy lehetett rajta nevetni, de közben meg súlyosan nagy érzelmi és spirituális igazságokat mondott.
Figyelni fogom, hogy kik lesznek a meghívott vendégek, és ha találok jó 4-es fogatot, akkor visszanézek. Ez ilyen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz