login |

Midnight, Texas: kezdett a 2. évad – írta Lóri

2018. 11. 05. 18:00 - Írta: vendegblogger

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Pár napja visszatért az NBC nyári, akarom mondani most már őszi természetfelettis, kisvárosos sorozata. Egy igazi alapozós kezdést produkált a Midnight, Texas, ami lezárta az előző évadból fennmaradt cliffhangert, és beindított több érdekes szálat is.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

A történet 2 hónappal Colconnar legyőzése után folytatódott, mindenki éli boldog kis életét, csak Manfrednek akadnak rémálmai, hogy megöli az összes barátját és eltemeti őket a sivatagban.

Nagyjából az első rész, erre van felépítve, próbálják megmenteni Manny-t, hogy ne akarja megöli őket, végül az új hotel tulajdonosoknak sikerül ezt elérnie. Ezen apropóból Creek elhagyja a várost, mert nem bír tovább így élni. Aki követi a híreket, az ugyebár tudhatta, hogy ő is, meg a reverendás is csak vendégszereplők lesznek idén, őszintén szólva megoldhatták volna a kiírásukat képernyőn kívül is, mert nem sokat adtak hozzá a részhez.

Ezenkívül még Bobóra és Fijire is leselkedik valami, talán egy átok, de erről többet nem tudtunk meg az évadnyitóból. Közben pedig Olivia és Lem között pszichológia kapcsolat alakult ki a vámpírvérrel való gyógyításuk után, azaz Lem tudja, hogy Olivia mit szeretne és mit érez, meg az angyal is kapott mellé egy emberi rajongót. Ez később érdekes lehet.

A már említett új hoteltulajdonosokról pedig egyelőre annyit, hogy mindenképpen van bennünk potenciál. A férjnek gyógyító ereje van, amit sikerül is bemutatniuk, méghozzá elég látványosan, és nyilván hozzájuk fog kapcsolódni az idei Nagy Gonosz is, hiszen egy kalitkába tartott levágott fejet jöttek megbosszulni.

Röviden ennyi kibeszélőnek. Számomra abszolút biztató kezdést produkált a Midnight, 6.5-7/10-et simán megérdemel, kíváncsian várom a folytatást. Még akkor is, ha azt igencsak nehezményeztem, hogy a sorozat legnagyobb arca, a beszélő macska kábé 2 másodpercnyi időt kapott. Tessék használni őt!

4 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2018. 11. 09. 12:30

NA! vegre volt idom megnezni az elso reszt es gondoltam vegre belevetem magam a kommentekbe a poszt alatt… de latom ezt is csak en nezem meg aki a posztot irta :D

mindenesetre ha mar itt vagyok:
orulok hogy visszatert ez a sorozat, baromi kellemes meglepetes volt tavaly. alapbol is gyengeim a kisvarosban jatszodo sorozatok, de ez megkockaztatom hogy a legkissebb telepules amit valaha lattam sorozatban :D

a karakterek eddig ugyanolyanok mint tavaly, ott is birtam oket, most sem valtozott semmi. Olivia meg mindig imadnivalo, Lem meg mindig para a kek szemeivel, az ezer eves melegangyal meg mindig badass a maga modjan, es kulon tetszett a kis hobbidemon vadasz akit hoztak. remelem lesz majd vmi coop koztuk

kivancsian varom a folytatast es remelem addigra lesz itt mastol is komment :D

Eichorn - 2018. 11. 14. 14:21

En is nézem Preacher, The Flash, Lucifer mellett és a második kedvenc lett! Eddig elég erős és nagyon jól indul a második évad! :)

Petra - 2019. 01. 30. 23:14

Tényleg elkaszálták? :(

winnie - 2019. 01. 31. 05:10

a sorozatokkal kapcsolatos fontos híreket mindig a címkén tudhatod meg: http://www.sorozatjunkie.hu/tag/midnight-texas/ – itt az összes poszt szerepel, és a kérdésedre is választ kapsz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz