login |

Közeleg a vég

2018. 11. 06. 13:15 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kampány,

Közeleg az Apokalipszis, itt a Végső Ítélet, a Jó és a Gonosz felállítja seregeit, Atlantisz kiemelkedik a habokból, minden az isteni terv szerint történik, azonban egy angyal és egy démon ezért nincs annyira oda, és megtesz mindent a világvége megakadályozása érdekében, és a Sátán fia is elkeveredett valahol.

A Neil Gaiman és Terry Pratchett regényéből, az Elveszett próféciák-ból előbbi showrunnerködése mellett készülő Good Omens 2019-es premier lesz az Amazon Prime-on (itthon is!), és ezzel a plakáttal kezdték el reklámozni még talán nyáron, de mivel nem raktuk ki, így a legutóbbi előzetes után itt a helye.

2 hozzászólás Ne habozz!

Káin - 2018. 11. 06. 23:19

Most hallottam erről a sorozatról először és nagyon megörültem mikor olvastam a tartalmát. Majd megnéztem az előzetest… Azt hittem egy komoly feldolgozás lesz a témából aminek nagyon örültem volna de így és ezekkel a színészekkel nálam már most feljtős :(

Prefect - 2019. 06. 10. 08:16

Az első rész után wááááá… nagyon nagyon jó. Hozza a könyvet, jól választottak szereplőket. Persze ha Neil és Pratchett akkor csak jó lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz