login |

Emlékeztető: NŐComment! 1. évad

2018. 11. 07. 20:45 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, talkshow,

Ma. 21:00. Spektrum Home. NŐComment! – 1×01 (előzetesek)

És a harmadik saját gyártású Spektrum Home-sorozat is elindul.

Ahol a hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik… mindent és mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Pont úgy, ahogyan azt bármelyikünk tenné a saját baráti körében: kötetlenül, tabuk nélkül. Érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és minket is érdekel.

Sorozat, ami talkshow, és ez (is) rendelkezik előzménnyel, ugyanis itt-ott színpadon lehetett találkozni azzal, hogy pár ismert nő faggatja általában (mindig?) férfi vendégeit. A nyitó adásban Hajós András kerül terítékre, akit Ábel Anita, Dobó Kata, Kovács Patrícia, Falusi Mariann és Balázsovits Edit kérdez, de később Osvárt Andrea, Kiss ‘Kisó’ Orsi, Bódi Margó, Gryllus Dorka és Hadas Kriszta is lesz műsorvezető.

1 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2018. 11. 07. 21:09

Amúgy nem lenne hülyeség az adásokat feltennie valahova a Spektrum csatornának (saját platformra vagy youtubera egy limitált ideig), ha már ennyi saját gyártású műsoruk lesz. A “Brutális …” sorozatukból néznék néha részeket.

Most nézem, hogy az AMC-nek is van saját oldala, ahol a sorozataikat lehet nézni. Talán idehaza is átveszik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz