login |

Hírszerda – The Purge 2. évad! Reverie-kasza!

2018. 11. 07. 09:10 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Kedden az ABC, a CBS és az NBC politikai műsorokat adott, így nem nagyon sorozatozott-
 • Mai magyar premier: NŐComment! 1. évad, Trollok – A dallam szól tovább 2. évad, Mike Judge bemutatja: A turnébusz 2. évad
 • Premier: Hand Built Hot Rods S1, Lego Masters S2, I Will Get This S1, MasterChef The Professionals S11, Good Eats Reloaded S1, WWl The Last Tommies S1, I Escaped to the Country S3, Fifteen to One S1 (S9), Celebrity Antiques Road Trip S8 + Finálé: The Purge S1, Mayans MC S1 (vendégblogger?), The Haves and Have Nots S5, Counting Cars S8
 • Magyar premier – HBO GO: 11.19 Szökés Dannemorából (Escape at Dannemora) 1. évad
 • Magyar premier – NatGeo: március Kozmosz (Cosmos) 2. évad
 • Egy ideig a Game of Thrones készítői azzal az ötlettel játszottak, hogy a Game of Thrones 8. évadját 3 film formájában eresztik rá a mozikra. (Egyébként a szezont 10 hónapon át forgatták a hat rész ellenére.)
 • Elkezdődött a Deadwood-tévéfilm forgatása. Visszatérnek: Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John Hawkes, Anna Gunn, Dayton Callie, Brad Dourif, Robin Weigert, William Sanderson, Kim Dickens és Gerald McRaney.
 • Szexuális zaklatási vádak érték a Runaways-ben szereplő Kip Pardue-t (Frank Dean). Egyelőre nem tűnik veszélyben lévőnek a szerepe.
 • A FOX pilotszkriptet rendelt be a Dean R. Koontz-féle Strangers (itthon: Idegenekitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) című könyv alapján.
 • A napokban jelenik meg az Inside Black Mirror című kísérőkönyv a sorozathoz, amiben a készítő, Charlie Brooker minden epizódról írt.
 • A The Jinx-es Robert Durst-nek bíróság elé kell állnia Susan Berman meggyilkolása kapcsán.
 • Az ABC vasárnapról szombatra pakolta át a The Alec Baldwin Show-t – most sajnálhatjuk csak azt, hogy címet váltott, mert az eredeti Sundays with Alec Baldwin lett volna.
 • Mike DiCenzo kiszállt a The Tonight Show showrunneri pozíciójából, az utódja Jim Bell lett. Vajon ez jelent változásokat is?
 • A You’re The Worst 5. évadja 01.09-én kezd az FX-en.
 • Az NBC elkaszálta a Reverie-t.
 • A USA berendelte a The Purge 2. évadját.
 • Krista Vernoff, a Grey’s Anatomy showrunnerje beszél a múlt heti epizódról. Itt is.
 • Az Outlander készítői beszélnek a 4. évados kihívásokról.
 • Állandó szerep: Babou Ceesay, Jill Halfpenny – Dark Mon£y (BBC), Cynthia Addai Robinson – Power S6,
 • Vendégszerep: Constantine Rousouli – Charmed (visszatérő), Azura Skye, Sarah Chalke, Rob Corddry – Speechless (utóbbi kettő megint), Marsha Thomason – The Good Doctor (megint), Costa Ronin – Splitting Up Together, Michael Vartan – God Friended Me, Maribeth Monroe – The Big Bang Theory,
 • Interjú: Angela Kang (a The Walking Dead showrunnerje), Norman Reedus (Daryl – The Walking Dead), Hasan Minhaj (a Patriot Act műsorvezetője), Stephan James + még egy + még egy (Walter Cruz – Homecoming), Emily Bett Rickards (Felicity – Arrow),
 • A Konyhafőnök VIP 3. évadja az RTL Klubon A séfek csatája alcímet fogja viselni, s benne Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapatkapitányként fog szerepelni, mindkettő csapatot választ magának a játékosokból.
 • Új sorozat: My First First Love – Netflix, 8 rész, koreai, készítő: Jung Hyun-jung és Kim Min-seo, rendező: Oh Jin-seok. Főiskolásokról és az első szerelmet való megtapasztalásukról, amint új barátokkal találkoznak. Szereplők: Jisoo, Jung Chae-yeon, Jinyoung.
 • Új sorozat: Patria – HBO Europe, 8 rész, spanyol, készítő: Aitor Gabilondo, rendező: Pablo Trapero és Félix Viscarret, a helyszín Baszkföld, és a 30 éven keresztül ívelő történet az ETA szeparatista terrormozgalomról szól, mégpedig két családon keresztül, akiket megoszt az erőszakos konfliktus. Az egyikben egy anya élete áll a feje tetejére, amikor az ETA megöli a férjét otthonában, és ezért kapcsolata a másik család anyukájával megszakad, hiszen annak fia az ETA-hoz tartozik. Mindkét család kénytelen gyásszal, valamint morális ellentmondásokkal dacolni, miközben az élet megy tovább.
 • Pilotszkript: Tender Is The Night – Hulu, készítő: ?? – F. Scott Fitzgerald regénye (itthon: Az éjszelíd trónján – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalm) alapján. A történet egy fiatal, ígéretes pszichiáterről és feleségéről szól – előbbi utóbbit 16 éves, skizofrén páciensként ismerte meg, hogy aztán már feleségeként a francia Riviérára költözzön vele, ahol csillogó, barátokkal partizós életet éljenek. A gond csak az, hogy a doki befektet egy svájci klinikába, ami után egyik páciense 15 éves lányának elcsábításával vádolják meg, ami feleségét féltékenységi rohamokba és autóbalesetbe kergetik.
 • Steve Carell és David Steinberg folytatni akarja az Inside Comedy beszélgetős sorozatot, ami 2012 és 2015 között ment a Showtime-on, és már árulják is platformoknak. Előbbi proucer volt, utóbbi műsorvezető és komikusokkal beszélgetett a műfajról.
 • Joseph Fiennes és Sir Ranulph Fiennes lesz a főszereplője a NatGeo 3 részes dokusorozatának, a Fiennes: Return to the Nile-nak – előbbi színész, utóbbi felfedező, s ketten a Nílusra látogatnak, ahol meglátogatják azokat a helyszíneket, amiket utóbbi felfedezett 50 évvel ezelőtt.

11 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2018. 11. 07. 10:41

“hiszen annak fia az ATA-hoz tartozik”
Gondolom ez ETA lenne :)

lynx - 2018. 11. 07. 11:11

Én nézném a Trónok Harcát Moziba. Jó lenne megadni a módját a finálé nézésének. Akkor erre nincs esély?

wow 10 hónap forgatás. Nagyon remélem, hogy a forgatókönyv kidolgozására is maradt idő, hogy ne egy nagy rohanás legyen, mint a csak technikailag remek 7 évadban.

kiskiraly - 2018. 11. 07. 15:09

Első Kelet-Európai Netflix sorozat rendes trailerje megérkezet!!!

https://www.youtube.com/watch?v=oqJfNNt1BEc (korábbi teaser lehet hogy ezt már kiraktátok korábban)

https://www.youtube.com/watch?v=1Is8d_FnMTg (friss, ropogós 2 órája kirakott trailer)

Egy alternatív 2003-ban, Lengyelországban játszódó 6 részes sorozat, amelyben a hídegháború még mindig tart, a vasfüggöny nem omlott le és a Szovjetúnió nem bomlott fel.
20 évvel járunk az 1983-as terrosita támadások után -, amelyek megakasztották a Szolidaritási mozgalmat és így megakadályozták Szovjetunió bukását – egy idealista joghallgató és egy bukott rendőrnyomozó egy összesküvésre bukkan, ami továbbra is Vasfüggöny mögött tartja a lengyeleket.

Író: Joshua Long
Rendező: Agnieszka Holland
Premier: November 30-án.

De itt a teljes szinposzis angolul:

“Twenty years after a devastating terrorist attack in 1983 that halted the course of Poland’s liberation and the subsequent downfall of the Soviet Union, an idealistic law student and a disgraced police investigator stumble upon a conspiracy that has kept the Iron Curtain standing and Poland living under a repressive police state.

“Now, in 2003, after two decades of peace and prosperity, the leaders of the regime enact a secret plan made with an unlikely adversary in the 1980s that will radically transform Poland and affect the lives of every citizen in the nation — and the world.

“What these two men discover has the potential to ignite a revolution and those in power will stop at nothing to keep it a secret.”

kiskiraly - 2018. 11. 07. 15:35

8 részes lesz a sorozat első körben, my bad..

sepulveda - 2018. 11. 07. 17:39

winnie, House of Cards-os kibeszélő nem lesz?

winnie - 2018. 11. 07. 17:40

de, jön az is.

sepulveda - 2018. 11. 07. 17:42

szuper! köszi!

ThomassLord - 2018. 11. 07. 19:32

GoT végére pedig igazán rakhattak volna egy mozis filmet lezárásnak. Mondjuk valamelyik évadkezdést még itthoni moziban is adták, én reménykedek… :)

kiskiraly - 2018. 11. 07. 21:36

Istenes Bence Vlog-ján a német X faktor fináléről illetve a végén pedig az Szenzációs Négyesről egy kis hangulatvideó
(abszolút nem követem a srácot, de le a kalappal a előtte)

https://www.youtube.com/watch?v=vU39E2LNzak

2:45-tól kezdődik a német rész

kiskiraly - 2018. 11. 07. 21:55
kiskiraly - 2018. 11. 07. 22:17

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz