login |

Finálé előtt: The Last Ship

2018. 11. 08. 15:15 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Olvasom a kibeszélőt, de nem nagyon tudom eldönteni, hogy érdemes-e folytatnom az évadnyitó után a The Last Ship utolsó szezonját. Nem azért, mert megoszlanak az S5-ről a vélemények, hanem inkább, mert nem nagyon tudom kisilabizálni, hogy bejönne-e nekem ez az évad. Na, mindegy, majd kiderül – a tovább mögött megnézhető a sorozat legeslegutolsó részének előzetese.

5 hozzászólás Ne habozz!

inferno88 - 2018. 11. 08. 15:50

Nagyon messzire került már az első két évadtól, de mi még két pofára zabáljuk.

Tyberius06 - 2018. 11. 08. 17:07

**************SPOILERes lehet…***************

Abból a szempontból zavaróan önismétlő, hogy a főgonoszok ebben meg az előző évadban is balga módon mindent beáldoznának, csak hogy Chandlert és/vagy a Jamest elkapják… Ami eléggé WTF. Egyébként vannak benne izgalmas megoldások, taktikai döntések, de sajnos inkább csak amerikai oldalról látjuk ezeket. A kubai rész nagyja jó volt, bár ahogy én is és többen írtuk az utolsó 5-10 perc egyszerűen hajtépően logikátlan. Ehhez képest volt egy kis javítás a köv részben, de ott meg az elnök balfaszkodott.
Összességébe nem lenne rossz az évad, ha a motivációk jobban ki lennének dolgozva, de eléggé úgy jön le, hogy Tavonak nincs túl sok motivációja, csak amit a felesége jósolgat neki… Viszont a feleség meg nincs kidolgozva ehhez képest, hogy neki mik a motivációi.

Franky - 2018. 11. 08. 21:42

Jaajj, de nézném már szinkronosan !
De úgy néz ki a Viasat család nem nagyon akarja elhozni az újabb évadokat …. :(
Esetleg valami infó ? Akár valami esti/hajnali premier /vetítés?

Kissur - 2018. 11. 09. 07:20

Franky: Én is szinkronnal várom a 4.évadot, de megértem, hogy nem adják, mert gyenge volt a nézettsége. Igaz én sem tv-ben nézem, hanem egyben az évadot. Más kérdés, hogy az én nézettségem úgysem számít, mert nincs az a nézettségmérős boxom. Ha viszont még sokáig húzzák (tavaly már augusztus körül kezdett a 3.évad), akkor nekiállok felirattal.

Piros - 2018. 11. 09. 19:13

Rákérdeztem a múlt héten, azt a választ kaptam a Viasat6-tól, hogy tervezik folytatni a sorozatot, de premierdátum még nincs. Szóval fel a fejjel. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz