login |

Bejelentették a második élőszereplős Star Wars-sorozatot is

2018. 11. 09. 15:04 - Írta: human

22 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Tegnap kiderült, hogy a Disney 2019 végén induló streaming szolgáltatása a Disney+ nevet kapta. Azt már tudtuk, hogy John Favreau mit sütöget számukra Star Wars-témában, és hát az MCU dolgokról is egyre többet hallani, ráadásul a The Clone Wars is felélesztésre került.

De.

A nagy hír most az, hogy a Disney+ nem éri be egy élőszereplős Csillagok háborúja-szériával. Ugyanis a Rogue One: A Star Wars Story (itthon: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) egyik karaktere, Cassian Andor is kap egy saját SW-sorozatot. Azt még nem tudni, hogy ki lesz a készítő.

A filmben Diego Luna alakította őt, és természetesen a sorozatban is visszatér a szerepbe. Az infók szerint előzményről lenne szó, ami a Lázadás hajnalán játszódik, és amit jövőre kezdenek el forgatni. Luna egyelőre nagyon lelkes:

Going back to the Star Wars universe is very special for me. I have so many memories of the great work we did together and the relationships I made throughout the journey. We have a fantastic adventure ahead of us, and this new exciting format will give us the chance to explore this character more deeply.

Ebből az jön le, hogy végre mélységet kap majd, ami nem árt, mert a filmben, valljuk meg, nem lett túlzottan kibontva karaktere.

22 hozzászólás Ne habozz!

seven - 2018. 11. 09. 15:13

Nagyon tetszett a Rogue One, a sráccal se volt semmi bajom (bár Jyn Erso-n kívűl senkinek a nevére nem emlékeztem) de… ez abszolút nem izgat. A disney biztonsági játéka már a Solonál is visszafele sült el, és szerintem ez se túl bíztató. Adott egy elképesztő érdekes, tág, színes univerzum (SW) de egyszerűen képtelenek elrugaszkodni a már bejáratott időszaktól/témától.

Agent Coulson - 2018. 11. 09. 15:26

Egy unalmas karakter egy unalmas filmből, nem értem miért nem lehet egy Kenobi filmet összehozni már vagy ha már azt nem akarnak akkor inkább áruljanak el információkat RJ trilógiájáról ne ilyen huszadrangú karakterekkel szórakozzanak már..

clegane - 2018. 11. 09. 15:54

engem nagyon is érdekel!
remélem, azt a tanulságot vonta le a disney, hogy a mai SW rajongók dárkosabb élőszereplős filmeket (sorozatokat) akarnak látni.

nem kötelező elrugaszkodni a korszaktól / témától, pl második világháborús film is annyi van már mint a nyű, mégis szívesen nézek mindig újabbat.

Boombox - 2018. 11. 09. 16:00

bravo dizni! mindenki ezt akarta

winnie - 2018. 11. 09. 16:00

Agent Coulson: épp most akarják érdekessé tenni, gondolom, a vele mesélhető sztorikban látnak potenciált.

(alapból gondolom több pitch-et kaptak a megkeresett íróktól, és nyilván vele kapcsolatban hallották a legjobb koncepciót, szóval lehet, hogy érdemes bizakodni.)

m minnifield - 2018. 11. 09. 16:34

Agent Coulson:

Szerintem azért nem akarnak Kenobi filmet, mert volt 3 előzményfilm amiben főszereplő volt, volt egy Új Remény amiben egy csomót szerepelt, két rajzfilmsorozatban is ott ugrabugrált meg dzsediskedett, kb 20 éves korától 60 évesig láttuk minden mozdulatát, még holtában is. Egyedül azt nem mutatták meg, hogyan él egy sivatag közepén, egyedül, és leskelődik egy kisfiú után.

Nekem bármi jöhet ami nem a lerágott csont szereplőkről szól, kismilliárd képregény meg film van róluk. Ha már mindenképp ők, akkor meg a 2. és 3. trilógia közti űrt töltsék be.( a Birodalom romjai-Új Rend eleje időszak)

Kifli - 2018. 11. 09. 16:46

Most már akkor sorozatban is bukni fog a star wars nem csak a mozikban? :D

Zidane66 - 2018. 11. 09. 16:50

Bukott Star Wars film? Kifli te melyik univerzumban élsz?:D

Thrasher - 2018. 11. 09. 16:52

“Egy unalmas karakter egy unalmas filmből”

Ha a Rogue One-t unalmasnak tartod, akkor a sequelekről főleg durva lehet a véleményed…

Quantumleap - 2018. 11. 09. 17:00

Más nem is lehetne, mint előzmény.

seven - 2018. 11. 09. 17:35

Zidane66:

A Solo bukta volt.

Llew - 2018. 11. 09. 18:55

De legyen benne K2SO is!

Melkon - 2018. 11. 09. 19:45

seven

A solo igen.
7. rész: 2.066 milliárd USD
8. rész: 1,321 milliárd USD
Rogue one: 1,056 milliárd USD

Nagyon sajnálom őket, csődközelben a franchise. :)
A Solo valószínűleg elsősorban a béna marketing és sok forgatás közbeni negatív hír miatt bukott.

Örök igazság, hogy ami aktuális az pocsék, ami régi az jó. Legalábbis a hangos kisebbség szerint, mert a bevételek alapján nem. :)

Az előzmény trilógiát rengeteget szidták, most általában pozitív példa (hibái ellenére).
Anno Darth Mault a legbénább gonosznak tartották ever, most olyanokat is olvastam, hogy az egyik legérdekesebb karakter…
Most a szemét disney tönkreteszi amit Lucas felépített, pár éve még Lucas tette tönkre amit az eredeti trilógiával felépített, 5 év múlva meg a mostani trilógiára fogják mondani, hogy na az még jó volt, de az újak borzalmasak… :)

DarkEagle - 2018. 11. 09. 20:14

A film nagyon jó volt de elég is volt. Miért nem lehet végre újat alkotni? Először a Mandalorianos sorozat most meg ez. Komolyan mondom kezd nagyon elegem lenni a Disneyből. Minden újnak számító játékot, filmet vagy sorozatot lelőnek és csinálnak inkább előzményt vagy folytatást. Nem lehetne már elszakadni végre ettől a kortól? Több ezer évet ölel fel a SW univerzum még a jelenleg kánonos könyvekben is. Miért vannak leragadva a kicseszett eredeti trilógiánál? Elvégre minden egyes cucc ahhoz kapcsolódik.

Semmi bátorság nincs a Disneyben. Épp ezért nem fogok előfizetni a hülye streamingjükre. Bár kétlem hogy az világszerte elérhető lesz.

winnie - 2018. 11. 09. 20:15

“Semmi bátorság nincs a Disneyben.”

Ez nem Disney, hanem Lucasfilm. ők az operatívak SW-ügyben, hiába tartoznak a Disney-hez. az meg nem bátorság kérdése, hogy a sok ötlet közül ezt találták a legjobbnak, a legtöbb potenciállal bírónak – mert ugye azt mondanom sem kell, hogy nem egy sor alapján döntöttek, hanem egy 30-60 perc pitch-csel adták el a koncepciót nekik.

energy - 2018. 11. 09. 20:39

Végre egy jó hír! Nagyon rossz döntés volt kicsinálni őket!

zagloba - 2018. 11. 09. 22:18

@DarkEagle

Teljesen egyetértek.

És ha még azt is hozzátesszük, hogy az előzmény Zsivány Egyes-nek is van előzménye (!) regényváltozatban (Katalizátor)…

Döbbenetes, amit a Disney csinál.

Platschu - 2018. 11. 10. 00:15

Hidegvérű gyilkosról nem kívánok sorozatot nézni…. Nem is értem, hogy a Rogue One-ban azt a tanúkiiktató jelenetet komolyan gondolták, hogy majd azok után fog érdekelni, hogy megnyuvad-e vagy sem. Felesleges öncélú erőszak volt. Már bocsánat, de ő azért nem Jack Bauer, mert hozzá legalább kötődtünk érzelmileg még ha éppen meg is szadizta a terroristákat kihallgatás címen, de ez a fickó érdektelen, semmilyen és főként álszent köpönyegforgató. Szóval, köszi, de ebből nem kérek.

deku82 - 2018. 11. 10. 11:12

Melkon

“A Solo valószínűleg elsősorban a béna marketing és sok forgatás közbeni negatív hír miatt bukott.”

Ismerőseim körében ez volt az első SW film, amit mindenki egyöntetűen utált, a legkisebb vita nélkül.

winnie - 2018. 11. 10. 12:42

“Ismerőseim körében ez volt az első SW film, amit mindenki egyöntetűen utált, a legkisebb vita nélkül.”

ezt, bér meglep, nyilván nem vonom kétségbe, de összességében meglepően jó lett a fogadtatása, többek között azért, mert annyira kevesen látták a többihez képest moziban, hogy az utólag nézősök véleményei pár hónappal a premier után látványosabban kitüremkedett a netről. szóval itt a bukás az érdektelenségről, nem a minőségről szólt.

viszont a forgatás közben negatív hírek nonfaktornak kell, hogy számítsanak, elég a world war z-re, vagy friss esetként a bohemian rhapsody-ra gondolni, effélével csak a filmes oldalakat olvasók foglalkoznak, de még őket sem arra visz el ilyesmi, hogy ne nézzenek meg egy filmet.

winnie - 2018. 11. 10. 16:53

“Miért nem lehet végre újat alkotni?”

ez ugye azért furcsa kérdés, mert én erre kérdéssel felelhetnék, hogy miért nem lehet újként kezelni?:) mármint én ugye nem ismerem a star wars-filmeket, ergó nekem tök új lesz a karakter, így bennem fel sem merül ez a kérdés. érthető egyébként részedről, de mi a különbség egy random ismeretlenről szóló sorozat, valamint eközött a figuráról szóló között? annyi, hogy róla tudsz minimális infót. de ez oszt vagy szoroz? attól jobb lesz, ha úgy állsz majd hozzá, hogy totál ismeretlen karakter? ha igen, akkor megteheted, lévén, ahogy olvasom, nem volt nagyon elmélyítve. érted, hogy mire gondolok.

(de az újat alkotásról kissé naivnak, vagy inkább költőinek érzem a kérdést, hiszen tudjuk, hogy IP-vel könnyebb eladni bármit is, vagyis valami ismerttel. nem pécézésképp, hiszen biztosan láttál mást is, de ha megnézed, hogy milyen sorozatokból láttál epizódokat az elmúlt hetekben, akkor ott van köztük a charmed rebootja, az originals spinoffja, a riverdale spinoffja (ami képregény-adaptáció), illetve egy dc-s képregény-adaptáció is – ezekről biztos kommenteltél, és ezek egyike sem új. nem mondom, hogy az újak között lett volna, ami érdekel ezek mellett, és lehet, hogy az origint is nézni fogod, ami új, de azért látod a tendenciát.)

m minnifield - 2018. 11. 11. 08:20

“nem értem miért nem lehet egy Kenobi filmet összehozni ”

“Miért nem lehet végre újat alkotni?”

Na erre varrjon gombot a Disney…Az egyik újat akar, a másik meg a régit. Nehéz ám egyszerre minden sírást meghallani.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz