login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Ace - 2018. 11. 09. 12:56

Remélem ma meg tudom nézni majd megírom ha igen. Amúgy amennyire tudom elégé elszakad a sztori a Discovery-től.

winnie - 2018. 11. 09. 12:57

mondjuk a legegyszerűbb lenne felhoznom magam a sorozattal, de szerntem csak téli szünetben tudom magára hagyni a blogot.

Melkon - 2018. 11. 09. 13:12

Jók ezek a short trekek (ezt még nem láttam), szerintem a Discoverynek nagyon jót tenne, ha kicsit epizódikusabb lenne. Tehát csináljanak 40-50 perces “Short Trek”-eket. :)

Szerintem a Star Trekneket elsősorban a világa viszi el a hátán, nem a story line (mint pl egy Expanset vagy Babylon V-öt), az amúgy érdekes világa inkább elfeledteti a rengeteg bénázást a sztoriban.

Nekem tetszett az első évad, de mindkét fő szál lezárása csalódás volt (főleg a mirror), ami kevésbé lenne baj, ha nem erre a 2 lezárásra épült volna az egész évad.

Ace - 2018. 11. 09. 13:22

Szerintem karakter bemutatásra tökéletesek lennének ezek a 15perces minik ,hogy jobban megismerhessük a hídon szolgáló személyzetet amire ugye nincsen idő a fő sorozatban. Régi sorozatokban ugye mindíg kaptak saját részeket az egyes főszereplők ami a Discovery esetében már nem működhet így erre a Short Treks szerintem jó lehetne. A mostani részekben ugye csak ebben az egyben(Calypso) rugaszkodnak el a Discovery-től a másik háromban Tilly, Saru és Mudd karakterét ismerhetjük meg jobban ami szerintem jó ötlet.
Bár nekem ez a Calypso is érdekesnek igérkezik nagyon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz