login |

Délelőtti videó 2.: La Casa De Papel / Money Heist

2018. 11. 09. 10:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video, ,

Miközben a “3. évad” forgatásának megkezdését jelenti be a Netflix a tovább mögött, addig még csak a pilotról szóló írásunkat tudom linkelni (bármi frissebbet kiteszünk, ha valaki éltetni szeretné). A maga módján tényleg nagyon jó ez a heist, rablós/átverős sorozat, és hát ebből a zsánerből amúgy is kevés készül, szóval aki bírja a stílust, annak mindenképp érdemes belenézni.

5 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2018. 11. 09. 11:28

Ez az évad már ténylegesen Netflix-re készül? Vagy ugy mint az előző évad, hogy leadják a hosszú 70-80 perces részeket majd a Netflix megint megvágja magának?

winnie - 2018. 11. 09. 11:32

ez már tényleges netflix-produkció lesz, de nem tudom, hogy ez a specifikációkra milyen kihatással lesz.

Eva - 2018. 11. 09. 11:58

Berlint vissza! :)

legtornasz - 2018. 11. 09. 20:05

Igen, ez cool sorozat volt,az utóbbi évek egyik legjobbja, de olyan szépen lezárták, minek még bőrt rángatni róla?

winnie - 2018. 11. 09. 20:32

nem rángatnak le bőrt. te a minisorozatra gondolsz, az az egy évados (az eddigiek technikailag egy évad voltak) a sorozatokat eleve a sok szezon reményében írják, ez a definíciójuk. a színészeket is 5-7évre szerződtetik épp ezért.

és igazából azért szeretik lezárni olykor a szezont, hogy a nézőnek ne legyen hiányérzete kasza esetén. szóval nem azért, hogy pontot tegyenek rá.

de, még így is mindenki előtt megvan a esély arra, hogy számára csak egy évados legyen a sorozat. nálam is volt olyan, hogy nem folytattam valamit. aki em akarja továbbnézni, az kiszáll, akit meg érdekel a folytatás, az marad. így senki nem jár rosszul.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz