login |

Emlékeztető: A konyhafőnök VIP 3. évad – A séfek csatája

2018. 11. 12. 18:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, reality,

Ma. 19:00. RTL Klub. A konyhafőnök VIP – 3×01 (előzetesek) (hivatalosan egyébként ez a 6. évad)

A most kezdődő A séfek csatája alcímet fogja viselni, s benne Sárközi Ákos és Rácz Jenő csapatkapitányként fog szerepelni, mindkettő csapatot választ magának a játékosokból, Fördős Zé pedig harmadik zsűritag és műsorvezető lesz. 40 híresség fog versengeni, hogy bekerüljön a két séf 12-12 fős csapatába, hogy utána mentoráltassanak.

Versenyzők (ezek a becenevek…!): Bebe, Soma, Tücsi, Csocsesz, Cicciolina, Deutsch Anita, Panyik Anita, Szarvas Attila, Jaksity Kata, Dammak Jázmin, Kocsis Dénes, Pauman Dániel, Kovács Dóri, Ernyei Béla, Gyebnár Csekka, Markó Robi, Fehér Balázs, Vajda Attila, Hevesi Kriszta, Tomán Szabina, Kabát Peti, Homonnay Zsolt, Détár Enikő, Szentesi Éva, Papadimitriu Athina, Halász Klaudia, Szani Roland, Kocsis Dénes, Barabás Kis Zoltán, Som-Balogh Edina, Király Péter, Horti Gábor, Fejős Éva, Józan László, Náray Erika, Jaskó Bálint, Szécsi Zoltán, Nádai Anikó, Risztov Éva, Peller Mariann.

5 hozzászólás Ne habozz!

ata - 2018. 11. 12. 18:50

Dammak Jázmin 2x szerepel

Eni - 2018. 11. 12. 23:00

ata: A Szani Roland is.

Amúgy ezt az évadot kihagyom. Már a reklámja is idegesítő volt…

Fegyula - 2018. 11. 13. 11:35

Katasztrófa. Nem is értem hogy a fenében engedtek ilyen gagyi műsort adásba.
Ami még rátesz a lapátra: az előre eldöntött csapattagok. Az a balfék Kabát letesz egy totál ehetetlen kaját, amitől szinte kifordul a kóstolók gyomra, erre az egyik séf közli, hogy lát benne fantáziát és meghívja a csapatába.
Röhejes.

winnie - 2018. 11. 13. 11:45

de ha előre el akarnának ilyesmit dönteni, akkor nem logikusabb lett volna olyat csináltatni vele (megtanítani), ami nem lóg ki?:) nem láttam, de simán meg lehet indokolni egy ilyen választást, és lehet, hogy aki választotta, tudna is érvelni mellette, akár azzal is, hogy kihívásnak tartja a sok szürke, semmi extra kaját csináló között, vagy mondjuk azzal, hogy a gondolat jó volt mögötte, csak a kivitelezés nem, amit meg lehet tanítani-

dzsoker76 - 2018. 11. 20. 20:07

Ez tényleg zseniális műsor.
Azért én a “séfek” helyében nem hangoztatnám,mennyi Michelin csilaggal rendelkezem,ha néha teljesen feleslegesen nyitja ki a száját,főleg,ha az idióta Kabátról van szó.Komolyan mondom,ha csak oda trottyantana elébük,akkor is azt mondanák rá,hogy arany.
Szégyen ez a műsor. :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz