login |

Hírhétfő – Mum-kasza!

2018. 11. 12. 09:43 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Mindörökké Sally 1. évad, Greenhouse: Sasok és hollók 1. évad, A konyhafőnök VIP 3. évad, A Lármás család 3. évad (folytatás), Raven otthona 2. évad, Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai 2. évad (folytatás)
 • Premier: MARS S2 (vendégblogger?), Dynasties S1, Lakefront Luxury S1. Giada’s Holiday Handbook S4, The Heist S1, Girl Meets Farm S2, Consumer 101 S1, Inside North Korea’s Dynasty S1 + Finálé: You S1 (vendégblogger?), Kidding S1 (vendégblogger?), The Last Ship S5 (vendégblogger?), Air Disasters S11 (őszi), The Circus S3, Anthony Bourdain: Parts Unknown S12, Pranormal Survivor S4
 • Teljes évados premier: New Mystery Science Theater 3000 S2 (Netflix – nálunk nincs!)
 • Magyar premier – AXN: 11.19 A lopás művészete (The Art of More) 2. évad
 • Magyar premier – Spektrum: 11.13 Brutális digitális 1. évad
 • A Transformers: Cyberverse szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Great News S2 (magyar felirattal!)
 • A Brooklyn Nine-Nine 6. évadja 01.10-én kezd az NBC-n. Ez csütörtök 21:00. Ez azt jelenti, hogy előbb a Good Place, majd a Will & Grace fogja követni. Felvezetni pedig a The Rock-féle Titan Games fogja.
 • Bulvárértesülések szerint idén nem kap karácsonyi különkiadást a Doctor Who – cserébe lesz újévi.
 • A Netflix bejelentett 17 új ázsiai sorozatot, amik között van 5 anime, valamint indiai, koreai, kínai és thaiföldi sorozatok. Itthon kevés ilyet néznek a junkie-k, de félő, hogy az érdeklődők ettől még rohadt nehezen fogják ekkora kínálatból kibányászni a gyöngyszemeket.
 • A The Walking Dead showrunnerje említette, hogy Heath karakterének az lehetett a sorsa, mint Rick-nek, elvileg a 9×05-be az ő kocsiját láthattuk.
 • Omar Metwally (Vik) sem lesz állandó szereplő a The Affair 5. évadjában.
 • Az NBC berendelte egy komédia pilotszkriptjét Kal Penn főszereplésével.
 • Egy érdekesség, hogy a FOX nem is olyan régen szerződést kötött a WWE Smackdown című pankrációs műsor közvetítésére, ami péntekenként lenne, márpedig ez azt jelenti, hogy a Last Man Standing-nek és a The Cool Kids-nek új időpontot kell majd találni. Ami annyira nem szerencsés, mert most elég jól teljesítenek.
 • Avlu címmel készül az ausztrál Wentworth török feldolgozása.
 • Natalie Zea ismét The Detour-részt fog rendezni.
 • A BBC 2 elkaszálta a Mum-ot. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
 • Alix Friedberg és Pamela Chilton, a Modern Family jelmeztervezői beszélnek a sorozat eddigi évadjainak Halloween-kosztümeiről.
 • Így készült a Chilling Adventures of Sabrina főcíme.
 • Állandó szerep: Kristine Froseth, Charlie Plummer – Looking For Alaska (Hulu), Algee Smith, Austin Abrams – Euphoria (HBO – előbbi Brian ‘Astro’ Bradley helyére),
 • Vendégszerep: Tony Todd – Scream, Kulka János – Bogaras szülők, Ian Harding – Chicago Med (visszatérő), Greyston Holt – The 100 (visszatérő), Mitch Silpa – Rel,
 • Pilotszerep: Rebecca Front – Avenue 5 (HBO), Anika Noni Rose – Beast Mode (TNT)
 • Interjú: Sam Esmail + még egy (a Homecoming rendezője), Miranda Otto (Zelda – Chilling Adventures of Sabrina), Kevin Williamson (a Tell Me a Story készítője), Ujj Mészáros Károly (az Alvilág rendezője), Döbrösi Laura (Mira – Aranyélet),
 • A Spektrume Home-on a Tesztbeszéd – 1×02-ben Bochkor Gábor, Borbély Alexandra, Árpa Attila és Kormos Anett lesz benne.
 • A Spektrum 11.13-án újabb taggal bővíti a Brutális-franchise-át. A Brutális digitális-ban a digitális világot igyekeznek közelebb hozni a nézőkhöz, “látványosan szemléltetve a működési mechanizmusokat”. A premierben például a paypass lesz a téma. Műsorvezető Vályi István. További témák: kiderül, hogy mi az az elektroszmog, és vajon kell-e tartani tőle, lehet-e térerőt csiholni házilag egy olyan helyen, ahol mobilok teljesen használhatatlannak tűnnek, és vajon miért alapvető, hogy a jelszavaink biztonságosak legyenek.
 • Új minisorozat: Ottoman Rising – Netflix, 6 rész, hibrid dokudráma, II. Mehmed szultán története, aki 13 éves gyerekszultánból lett hatalmas hódító és az Oszmán Birodalom uralkodója. Mindez, a műfajból ítélve beszélő fejekkel előadva.
 • Pilotszkript: Code 404 – Sky One, komédia, angol, készítő: Daniel Peak, rendező: Ben Palmer, nem sok infó van róla, de egy narratív komédia lenne az A Touch of Cloth szellemében, ami egy rendőrös sorozat paródiája volt. Szereplők: Daniel Mays, Stephen Graham, Richard Gadd, Anna Maxwell Martin és Patrick Baladi.
 • A Topic Studios megvásárolta Cory Doctorow megjelenés előtt álló novellájának, a Unauthorized Bread-nek a tévésorozatos adaptációs jogait, amely a Radicalized című gyűjteménynek az első története. Afféle tanmese arról, hogy a folyamatos technológiai fejlődés, valamint az osztályokra tagozódás milyen hatással van az emberekre. A történet a közeli jövő Amerikájában játszódik, ahol a mindennapi technológiákat nagy cégek irányítják. A főhős egy menekült lány, akit befogadnak egy szállásra, amiben minden rendszert (a hűtő vagy a kenyérpirító tartalmát is) szabályozzák, csak bizonyos fajta, engedélyezett dolgokat fogadnak be, minek hatására a lány felszabadítja ezeket a készülékeket, ami azonban komoly következményekkel, büntetéssel járhat.
 • A Sony Pictures Television meghosszabbította a Jeopardy! és a Wheel of Fortune című napi vetélkedők műsorvezetőinek (Alex Trebek, Pat Sajak, Vanna White) szerződését 2022-ig.Ezekkel párhuzamosan pedig a játékokat is berendelték 2023-ig.
 • Mel Robbins nap talkshow-t kap 2019-től a Sony Pictures Television-től.

12 hozzászólás Ne habozz!

Lilith Dark - 2018. 11. 12. 10:51

Az Unauthorized Breadnél a lány vagy a lény jó a szövegben? :D

hallak65 - 2018. 11. 12. 11:27

Huh először azt hittem, hogy a Mom-t kaszálták.
De miért van kiemelve a kasszája, ha pár rövid híren kívül csak egy előzetes került ki a blogra?
Érdekes jelenség, hogy a kasszán kívül a hírnap címébe is bekerült a 3. évad és a 2. évad berendelése is úgy, hogy semmi más nincs a sorozatról.

Necridus - 2018. 11. 12. 11:40

You-t megirom szivesen

winnie - 2018. 11. 12. 12:05

hallak65: minden egyes fiktív sorozat berendelése és kaszája bekerül a címbe, csak a gyereksorozatokat nem emelem ki. (és sok sorozatra igaz, hogy nincs róla kritika, de ekkora mennyiség mellett nem csoda, viszont nézői ettől még vannak, így lesz, akit érdekel az infó.) mondjuk a mum eléggé kritikus kedvenc, dicsért.

winnie - 2018. 11. 12. 12:06

ncridus: köszi. az a baj, hogy nekem esélytelen lenne még jó pár napig, annyira el vagyok más írásokkal havazva.

Shannen - 2018. 11. 12. 12:13

A Kidding-röl szívesen írok a napokban, ha addig nem elöz be valaki. Nagyon bejött az évad és a zárás is remek lett.

winnie - 2018. 11. 12. 12:42

shannen: dettó megköszönném, illetve dettó ugyanaz a helyzet vele, mint a you-val nálam, hogy két annyira jó sorozat, és nem tudom, hogy mikor érek a végére…:(

Eny - 2018. 11. 12. 15:50

Amikor reggel megláttam a Mum kasza hírét, egy pillanatra kihagyott a szívverésem és nem azért mert összetévesztettem volna az amerikai Mom-al. Hanem mert azt hittem hirtelen, hogy már a 3. évad sem lesz meg. De aztán picit megnyugodtam a teljes hír elolvasása után. (Az is igaz,hogy még nézném sokáig…)
Mindkét sorozatot szeretem, sőt azt kell mondanom, hogy meglepetésemre az amerikai is meg tud újulni, amit az újabb évad is bebizonyított számomra és ennek nagyon örülök.(Az angol Mum-ot azért valamivel jobban szeretem)

A Mum kaszája viszont igenis rossz hír számomra, hisz annyira megszerettem. Annyira jó a humora,az a jó kis angol ironikus humor, amit annyira tudok szeretni. Ezen kívül a karakterek is hamar belopják magukat az ember szívébe, legalábbis az enyémbe nagyon hamar sikerült nekik :)

sepulveda - 2018. 11. 12. 19:41

Megint beragadt egy hozzászólásom a House of Cards-os kibeszélőnél, majd kiengednétek?

winnie - 2018. 11. 12. 21:04

done

Enzo - 2018. 11. 12. 22:02

Biztos már mindenki olvasta, de… elhunyt Stan Lee :'(

Pribi Máté - 2018. 11. 15. 15:51

Én is hasonlóan vélekedek a MOM-ról. Képes megújulni. Ez az új évad nagyon jó, gyönyörűek a helyszínek, történnek az események. Az új részek nagy előnyei is, hogy jönnek az új szereplők Adam-et és Jillt állandóra tenni rendkívül jó ötlet volt. (Tudom, hogy Jill a 2.évad óta jelen van, de ez győzött meg arról, hogy jobban bírom az új évadokat az elsőnél. A második nekem elég gyenge volt.)
Az összes karakter változik, fejlődik. És most azok is örülhetnek, akik a gyerekeket is bírják. Violet beugrik egy kicsit a jövőhéten. Bár én nem igazan kedvelem, jó hogy mindenkire gondolnak az alkotók. Alig varom a részeket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz