login |

Cell Block Tango a’la Crazy Ex-Girlfriend

2018. 11. 18. 16:19 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: fun, video,

Jó, a Chicago kapcsán némiképp nagyon elfogult vagyok, de akkor is érthetetlen, hogy lehet ennek a videónak csak 24 ezres nézettsége a YouTube-on.

A Crazy Ex-Girlfriend ugyanis a 4. évados premierjében (ugye a dramedy minden részében vannak vicces zenei betétek) bedobta Rachel Bloom (és társai) előadásában a Cell Block Tango krézi exesre hangszerelt változatát, ami egyszerűen fenomenomenálisos lett. Ha mondom! A tovább mögött a bizonyíték. De mondom, a Chicago az Chicago.

3 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 11. 18. 16:46

Nem rossz, de én egy kicsit hiányolom belőle a tangót. A rabruhákra húzott alsónemű láttán azt gondoltam, tánc is lesz. :D

A Cella tangó egyébként tényleg az egész Chicago legjobb betétdala. Ez a jelenet 2002-es filmben nagyon jól sikerült. :)

Shannen - 2018. 11. 18. 17:13

Bár az utóbbi hetekben nem vagyok teljesen elégedett az évaddal, de a kezdés, és ez a jelenet is jól sikerült. Sőt az eheti részben újra volt egy zseniális ensemble szám (Trapped In A Car With Someone You Don’t Wanna Be With).

Dalmayr - 2018. 11. 18. 18:17

@Shannen: ugyanezt akartam írni, nem igazán vagyok elégedett az évaddal de a zenei részét nagyon megnyomták idén. A mostani Trapped in a car-os számon kívül imádtam amikor Paula énekelt a fiának, és azt is amikor Rebecca nem ment ment ki a házból :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz