login |

A hét dumája

2018. 11. 19. 20:25 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: a hét dumája

I want more hours of engagement. Why are more hours of engagement important? Because you get more data and information about a customer that then allows you to do things like monetize through alternate models of advertising as well as subscriptions, which I think is very important to play in tomorrow’s world.
/John Stankey, a WarnerMedia elnök-vezérigazgatója/

Bár egyelőre az érintettek tagadtak, nyáron mi is írtuk, hogy a Time Warner-AT&T egyesülés következménye lehet az is, hogy az HBO-nak némiképp át kell alakulnia. A fentiekre egyébként az HBO nagyfőnöke, Richard Plepler a következőt reagálta.

I’ve said, ‘More is not better, only better is better,’ because that was the hand we had. I’ve switched that, now that you’re here, to: ‘More isn’t better, only better is better — but we need a lot more to be even better.’

3 hozzászólás Ne habozz!

m76 - 2018. 11. 19. 22:07

Nem értem mit ért “more hours of engagement” alatt? Hosszabb műsorokat?

cherockee - 2018. 11. 19. 23:01

nagyjából az engagement itt “elfoglaltság”, “lekötöttség”, de fáradt vagyok ahhoz, hogy jól fordítsak. gondolom több órányi tartalmat akar, nem a heti 1-2-3 epizódért előfizetőkből van sok szerinte.

winnie - 2018. 11. 20. 05:49

igen, az hbo a heti 1-2 óra új tartalma (ami a péntekiekkel + 1,5 óra) nem túl sok, és szerintem is ennek növelése a cél. ami hígulást jelenthet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz