login |

10 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 11. 21. 16:24

Haljon meg mindenki, és másik oldalról, zombiként nézzük a történéseket, ahogy bezabálnak új random emberkéket :)
legalább megismernénk a teleportálás mikéntjét:)

Desmond Wallace - 2018. 11. 21. 16:53

A totális mélypont az az előző két évad volt. Szerencsére erre az évadra magára talált a TWD, a 9×07 pedig csak egy szimpla unalmas rész volt.

duran6 - 2018. 11. 21. 18:37

Szerintem a következő epizódtól elkezdődik a sorozat tényleges haláltusája…
A készítőknek sem mentális ereje (zéró tehetség és spiritusz)sem anyagi kapacitása (zsémbes kis ge*ik az AMC-nél) sincs már hogy a Suttogókat meg úgy általában az egész szériát technikailag megvalósítsák epizódról epizódra…
Sok néző már nem fogja bevenni a Suttógókat az fix, pláne ha ilyen debilek (készítők) -re van bízva a megvalósításuk.
A bűngyenge Asylum szintű CGI-ra nincs mentség már hosszú évadok óta, az ugyancsak harmatos észak-koreai szintű dialógokra dettó (szégyen amiket Darylék kiejtenek a szájukon), a kamerakezelésről süt az amatörizmus, meg úgy az egészről lerí az olcsóság (amiért az AMC fejeseinek járna a lámpavas)… Ez volt eddig, de most jönnek a Suttógók, akiket piszok nehéz képernyőre adaptálni, pláne nekik, bele is fog törni a bicskájuk… Hatalmas nézettség-visszaesést várok.

Sasfioka - 2018. 11. 21. 20:11

Ez a tegyék le a fegyvert michonek dolog… egymas baratai majd biztos michone bemegy gyilkolaszni meg akkor is ha ossze vesztek. Soha nem bantana onnan senkit. Valaki irta a kibeszeloben hogy haboru volt hiltop es alexandria kozott biztos harcolt aron jesusal meg tara is a tobbiekkel es most azert kozosen keresik ezgent. Tuti hogy nem volt ilyen sem, de ez apszolut nem realis hogy ennyire nem biznak egymasban.

Silver - 2018. 11. 22. 02:11

Valószínűtlennek tartom, hogy megjátszanának egy nagy halált. Nem fogják Rick-ről elterelni a középpontot.

winnie - 2018. 11. 22. 04:46

silver: igazából itt nem nagyon lehet nagy halál, de egyrészt idén nem volt egy halál sem, így adja magát, másrészt rick már nincs középpontban, és a mostani történések révén végképp nem is hiszem, hogy nagyon előkerülne.

Bellarea - 2018. 11. 22. 08:44

Szerintem a főbb szereplőiket már őrizni fogják, mint a hímes tojást. Majd ilyen random, noném, mégis abban a pillanatban nagyon fontos (pff) szereplők hullanak majd a nem létező hatás kedvéért. Szerintem bánják már, hogy Carlt kinyírták, Henryt Carl helyett építették. Elvégre Judythnak nem lehet szerelmi szála még.

Quantumleap - 2018. 11. 22. 12:27

winnie: Gregory minek számít, ha nem halottnak?

Quantumleap - 2018. 11. 22. 12:30

Bellarea: Leszbi szálat pláne nem adnának neki. :) Lényeg, hogy szerintem Carl képregényes storyline-ja meg lesz osztva Judith és Henry között.

winnie - 2018. 11. 22. 12:34

Quantumleap: halottnak, de nem nagy halálnak. nem sokat szerepelt, ellenség volt, megrázni senkit nem rázott meg, stb. ráadásul nem is a zombik ölték meg, szóval nagyon adja magát a dolog. gáz az, hogy ilyenkor nem lehet előkészíteni semmit, mert annyira nem foglalkoznak sok karakterrel, hogy az totálfeltűnő lenne, szóval marad a random, derült égből villámcsapás, hacsak nem eugene lesz az, de annak nem lenne sok értelme ilyen felvezetéssel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz