login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Mate815 - 2018. 11. 21. 13:16

Nagy várós! A Cobra Kai mellett ez volt idén a legjobb 20 perces.

Hallak65 - 2018. 11. 21. 17:18

Valaki tud még hasonló elborult vígjáték sorozatokat, mint ez? Most kb csak a Happy! és a Santa Clarita Diet jut eszembe.

winnie - 2018. 11. 21. 17:40

most már tényleg megcsinálom az ajánlós topikot, ahova ilyet lehet írni és akkor kapsz válaszokat.

de az mindig segít, ha beírod a keresőbe, hogy elborult, mert én mindig ilyenkor blokkolok le.

pill.

(hehe, előbb kidobja szokás szerint a két címet, amiben benne van az elborult, de utána ott van a legfrissebb kritikánk, a rob riggle’s master ski academy, amit még nem láttam. ha az animáció nem játszik (paradise pd), és a preacher másképp vicces, akkor a wrecked mindenképp, az end of the fucking world is, bár az fekete, (kijött a happy és a santa clarita is:). igen, az angie tribeca is, bár arról tudni kell, hogy paródia, olyan, mint a csupasz pisztoly (de elborult), és igen, ma volt videó a második évadhoz, tényleg, a jon glaser loves gear is ilyen lehet.

Hallak65 - 2018. 11. 21. 21:49

Köszi Winnie. Igazából akartam még feldobni párszor, párhelyen ezt a kérdést, hátha megértő fülekre talál, mert a kishúgom kórházban van és imádja az ilyeneket, de én kezdek kifogyni az ötletekből.

Az ajánlós topik nagyszerű ötlet lenne, mert bár a keresőbe beírva, hogy “elborult”, kiad pár jó találatot, de nagyon sok az értelmetlen pl GoT, Helix stb. Meg igazából nem is nagyon fedi a témát. A meglepő és mulatságos jobb kifejezés rá, mikor egy sorozat poénjai nem látszanak kilométerekről. A kishúgom nagy junkie és a tucat vígjátékok untatják, és most fontos lenne, hogy kicsit elvonjuk a figyelmét.

Ha nem is topik lenne, a tag rendszer megreformálása is sokat segítene a visszaolvasásbban, még ha nem is olyan szerteágazóan, mint az Animeaddicts csinálja, de pár szubjektív tag, mint winnie-kedvenc vagy tízbőlnyolc vagy hasonló apróságok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz