login |

Délelőtti videó 3.: Blood

2018. 11. 21. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Az angol Channel 5 csatorna eddig nem a presztízsdrámáiról volt híres, hanem ott ment például az eredeti Big Brother. Ezen igyekeznek lassanként változtatni.

A héten elindított ír gyártású Blood története középpontjában egy múltja elől menekülő nő áll, aki anyja autóbalesetben bekövetkezett halála után visszatér szülővárosába, családjához, akiket 10 éven át kerülni próbált. De idővel felmerül a kérdés, hogy tényleg balesetről volt-e szó? A sorozat a régi titkokról, régi árulásokról, és a családon belüli játszmákról szól. (Igen, sajnos a sorozatnak semmi köze az “I live again” játékhoz)

Igazi kisvárosi thriller a tovább mögötti előzetes alapján. Szereplők: Adrian Dunbar, Carolina Main. Ingrid Craigie, Diarmuid Noyes, Gráinne Keenan, Cillian Ó Gairbhí és Mark O’Regan.

2 hozzászólás Ne habozz!

rary - 2019. 01. 15. 05:54

Na, ezt bepróbálom. :)

rary - 2019. 01. 16. 00:42

Ez az egyik legjobb sorozat volt, amit mostanában láttam. Semmi sem az, aminek látszik, a titkok csak derülnek ki egytől egyik. Bemutatja mindenki történetét a saját szemszögéből, talán Fiona-ét nem egészen. Nekem végig egyértelmű volt a szituáció, mert azt akarták láttatni és a végén ott ültem, hogy mégsem teljesen az.
Nagyon szép a táj, amit bemutat, kellemes a környezet de az atmoszféra rideg. Cat nagyon jól játszott, többek között.
Volt egy-kettő megrökönyödésem, például a temetésre miért nem tudtak felvenni normális ruhát, ami odaillő, ez is szerintem mutatni akarta, hogy Cat mindig is kívül állt a családból. Sokszor kirekesztették Cat-et, például még az elején az apa nem is foglalkozott vele, amikor megölelte a gyerekeit, őt kihagyta, de a felénél volt egy pont, ahonnan Cat is beletartozott a körbe.
A végét pedig mindenki döntse el maga és felteheti a kérdést, hogy ő hogy cselekedett volna.
8/10, nagyon tetszett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz